18

Анонимен

преди 3 години

ей тва е то да имаш колониии из целия свят, почваш да се ддърррвиш на камили. жениш се за страхотна мацка обаче предпочиташ камилите

17

Анонимен

преди 3 години

Това му е наказанието на Чарлз, да не подуши трона, заради отношението му към първата му съпруга.

16

Анонимен

преди 3 години

Каква peптилска драма, уважаеми дами и господа!

15

Анонимен

преди 3 години

Камила няма как да стане кралица, бе хора. При тях короната се предава по кръвна линия на първородния наследник и само той става крал или кралица. Съпругата или съпругът намат същите права и носят титлите, които им бъдат дадени. На тази мъжът се води принц Филип, не крал Филип.

14

Анонимен

преди 3 години

Вероятно Елизабет се е зарекла, че няма да умре преди Чарлз, защото не иска Камила да стане кралица.

13

Анонимен

преди 3 години

То и на свинче да сложиш корона, да му предоставиш неограничен бюджет, да насочиш камери към него и да твърдиш противно на всяка логика, че е перфектно, ще се намерят достатъчно хора да го обожествяват в секта и да ахкат колко стил и класа има свинчето. Казва се социална манипулация. Просто светът е пълен с хора, готови да се кланят на всичко, на което се кланят другите. Без това качество крале и кралици даже нямаше да има.

12

11

преди 3 години

По-добре да го предаде в музея!Крайно време е!

11

Сегааааа....

преди 3 години

Ако си говорим за плана маршал, трябва да споменем и за плана антимаршал .... тоест Ран/Ът - не да се препострои, а да се тотално унищожи .... и си плащате за това в момента с лихвите!

10

Плана Маршал!

преди 3 години

Ако ми говориш за времето на плана маршал и как Европа беше препостроена със САЩ пари за културна и туристическа дестинация ще си припомним и за Ганди - може да имаш дето се казва една дреха на гърба си ама да е индийско производство. Та за ловешкия велур може много да приказваш ама си беше българско производство, а колкото за автомобилостроенето - ти се смееш ама имаше много добри попадения и си бяха български ... между другото публиката е наистина добре облечена на тия кадри! Работеха шивачи

9

Анонимен

преди 3 години

Поддържана мадама. Браво.

8

Смях, смях, смях ...

преди 3 години

Жан Пол Готие има стил и класа и демонстрира стил и класа - мога да ти изброя още петдесет човека със стил и класа - само не и тия неоколониалисти!

7

Стил и класа ли?

преди 3 години

Смях !!! Каква класа все едно гледам оная картина на американските селяни с вилата! Симо Горския ли? ха ха ха ха ха ха - чакай че забравих и незаконната сеч на едни гори! Не бе не е проблема Симо "Горския", а че ако и когато Горския хване Симо - ще има премигване на парцали и пелтечене от сорта на "Вервайте ми не бех аз, хората ми бяха и царските *** дето ги докарах от чужбина учени недоучени ... Да те посвиха това онова ама не и аз - докато му не покажеш сметките му на различни места...

6

Mass Effect 3

преди 3 години

Това е една брилятна по сюжет творба, където в недалечното бъдеще човечеството открива на Марс останки от древна технология, която прави космическите пътувания възможни и относително бързи. И там някъде в млечния път се оказва, че човечеството не сме сами, а има и други цивилизации - различни и сходни. Ноооо го има и Сорен - сорен е един спектър на който галактическия съвет има огромно доверие, а се оказва, че той е злодеят в определени отношения - тоест Симеон 2 Сакскобурготски!

5

факт

преди 3 години

На никой от нас не ни пука за тези там.

4

аз-ът

преди 3 години

да сравняваш Кралицата с нашия Симо Горския, е като да сравняваш еднорог с магаре, Лясковец с Люксембург. Тая жена има стил, има класа. Мен ми се струва, че самите служби и политици не и позволяват да се оттегли. Защото в момента, с всичките им проблеми, тази жена (дори и знаейки че издаде заповед да претрепят снаха й) е единственото, което обединява жалкото им кралство ии бивша имперйка. Сина й... е меко казано ..странен, а внуците й се мрязят помежду си. Нищо че са братя.

3

Анонимен

преди 3 години

То не е сигурно, дали изобщо ще има монархия след нея. Ама сега, с тоя Брекзит и бъдещите проблеми на Англия, като нищо може да има рев за "твърда ръка" и "добро ръководство", токувиж някой принц станал нац. герой и кандидат за трона.

2

Анонимен

преди 3 години

Наконтени дърти изкуфелници.

1

АнонимеН

преди 3 години

НЕ НЯМА!!!ПРИНЦ ЧАРЛЗ Е ОСВИДЕТЕЛСТВАН И ДОРИ С МИКРОФОН В УХОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ И С НАМИРАНЕТО НА НУЖНИКА В ЗАМЪКА ЗА ПО-МАЛКО ОТ 1 ЧАС И ЗА ТОВА ДО ЛЕГЛОТО МУ ИМА ВИНАГИ ГЪРНЕ, ЗА ТОЛКОВА МУ СТИГА АКЪЛА!