79

Анонимен

преди 3 години

Еййййй, навсякъде сняг а на всички обувките им сухи, само на детето мокри. И после - на тая ограда, дет е първата снимка - кабел. Вързан с пластмасови скоби излиза от шахтата и стога до първия павилион. Кой го е пуснал тоя кабел така? И привързан към оградата?? Че то който се хване за оградата - ще го тресне ток не ами... Който е положил този кабел - той е виновен за този инцидент. Павилиона на кого е и кой пусна кабел с високо напрежение до павилиона по този начин? Ей ви ги виновните.

78

МОЛЯ, КАЖЕТЕ

преди 3 години

ЧИЙ Е ПАВИЛИОНЪТ И ПОВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО! КАКВО ПРОДАВА? КОЯ Е ФИРМАТА?

77

Анонимен

преди 3 години

Проследете кабела, той има два края и тук-таме разклонения.- Павилионът е собственост на някого.- Павилионът и шахтата са изградени върху общинска собственост.- Електроенергията се доставя от енергоразпределителното дружество.Измежду гореспоменатите сигурно всички са избягали вече.

76

Анонимен

преди 3 години

До карачанаковФъндъкова не е електротехник ,защо трябва за всичко да я обвиняват? Да протестират пред Енергото,то някой не си е свършил работата и ето резултата.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Ако беше загинало твоето дете или внуче,нямаше да разсъждаваш така.Става въпрос не за Долно нанагорнище,а за центъра на Софя,където са струпани няколко болници.

74

Анонимен

преди 3 години

Не е виновна мократа обувка, а сухият Каскет.

73

Анонимен

преди 3 години

Единият трафопост бил в двора на Инфекциозна Болница. Сега ще се опитат да накиснат доц. Мангъров, че той е прекарал кабела.

72

Анонимен

преди 3 години

кой, кой, та койнякой...един от многототакива нарушения има с хиляди, като почнеш от строителите, които цвъкат сгради където им падне, без да мислят за съответната инфраструктура(имаше една сграда във Витоша, на сантиметри от далекопровод, но напълно законна според ДНСК), за един багерист се чу по време на строежа)-пътя за своге, да не мислите, че законът позволява път без отводняване - 20 човека-колко деца загиват заради хиляди нарушения на закона за пътищата ?

71

Анонимен

преди 3 години

Чашата преля!.Довечера ще ви изринем.Почваме от баба Фандъкова ,чието внуче е живо и здраво,щото не оди пеш!

70

Анонимен

преди 3 години

Мафията герб отговаря. Техния прокурор ко каза ?

69

Анонимен

преди 3 години

и сега какво - оказа се че тая шахта се е пръкнала с непорочно зачатие. порастнала е там сама.

68

Анонимен

преди 3 години

До Визия БГ.Щото преди Бойко не е имало нито ток,нито магистрали,ти да видиш.И беше в пъти по-евтино и по- качествено.20 години прави магистрала Хемус,а неговия охряняем бай тош построи тутел Витиня само за година.

67

Asdfg

преди 3 години

ФанДУПКОВА НЕМЕДЛЕННО, ВЕДНАГА ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР!

66

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятният виновник е този, който е побягнал първи и най-далеч след като е разбрал.

65

Анонимен

преди 3 години

Ако Фандъкова беше почистила снега, обувката щеше да се намокри 1 см по-малко и до трагичния инцидент нямаше да се стигне... Защо Фандъкова не си подаде оставката, какво още трябва да се случи?

64

Визия БГ.

преди 3 години

Сваляте Бойко няма да има ток и няма инциденти изяждаме асфалта от магистралите и няма да има катастрофи.

63

Метла

преди 3 години

Очаквайте фандъка да си скрие гнусния сурат за няколко дни. После като поутихнат нещата ще я поканят в някоя удобна медия да обяви поредния ремонт. Цирка е един и същ, престъпниците също!

62

Елементарно, Уотсън!

преди 3 години

При узаконяване на търговски обект (павилион) трябва да има предварителен договор със ЧЕЗ.В договора съвсем точно е указано как и откъде да стане присъединяването към мрежата, с какъв кабел и т.н.Сутринта по Нова ТВ Румен Бахов показа, че кабелът е дълъг десетки метри, минава в шахта под булеварда и се захранва от електромер в жилищен блок, което е абсурдно!

61

Амчъкистанец

преди 3 години

В пропаднала държава като България забележете се търси виновен, няма такъв!Дори и в Амчъкистан и Уганда не е така!

60

Анонимен

преди 3 години

Аха, сега да тръгнем да търсим обущаря или дядо Божи - те да отговарят защо обувката на детето била мокра!Недопустимо е на такова място да има оголен кабел и собственикът и този, който е следвало да провежда контрол, да се търсят за наказателна отговорност. Да се размърда малко тая прокуратура и да вземе да свърши и някоя полезна работа накрая! Стига се е занимавала с политика и поръчки.