68

до 67

преди 3 години

Ами то и тук има 94% намалели случаи на хоспитализация сравнено с декември. Сигурно е от ваксинацията, да? Мислете малко моля.

67

до 62

преди 3 години

Не може с астра зенека нея ще получи заедно с ефките- след 10-20 години.

66

Анонимен

преди 3 години

Абе за това, дето са го поставили за министър, мнението на лекарите може да е "неразбираемо", но те са си специалисти и не всеки се е продал за лев. Някои са си хора и си се грижат за паицентите. Затова е съвсем нормално е да ги предупреждават, че в момента си тече експеримент с населението и не са длъжни безплатно да се подлагат на него.

65

Анонимен

преди 3 години

Що така бе Миме? Хем и с по 10 лева пробваха да ги купят, и пак не успяли да ги вържат всички лекари да агитират за генните субстанции.

64

Анонимен

преди 3 години

До 63 - не знам къде го четеш това но тези които боледуват в Израел са крайно религиозните общества които не се ваксинират. При проучване на 1 милион ваксинирани ефективността е 94% намалели случаи на хоспитализация... нещо са ти грешни данните според мен.

63

Пфффф

преди 3 години

"понякога борбата за живота на хората се води с всеки отделен човек, дори с него самия, коментира още той." - вярно е, то са скапани пътища, алчни докторчета, лед падащ от небето, пропаднало метро, ток по тротоарите - голяма борба водите г-н Бъгс Бъни вие и вашата партия да намалее населението по тая територия. Не се чудете, че какво кажате, хората правят наобратно...

62

Анонимен

преди 3 години

Значи може да си пред умиране и никой няма да те излекува безплатно от каквото и да е, ако не си осигурен, но когато става въпрос за ваксина срещу ковид (за другите явно не важи) не само че ще получиш ваксина, но и някой личен лекар ще вземе едни 10 лева. Това не само миреше на измама, а направо вони... :)

61

Инженер

преди 3 години

Има нещо объркано в тази държава. Министър на здравеопазването, който е лекар, не разбира останалите доктори. Ами така ще е, когато му остават само няколко дни да министерства. След което, ще разбере, че вирисите не се лекуват с ваксини, а само Бойко борисов може да ги убива един по един. Честито на досегашните министри и бъдещи безработни политици !

60

Анонимен

преди 3 години

тъкмо чета статия че въпреки масовата ваксинация в Израел - не се намалели тежките заболявания от ковид - ама що тогава по цял ден ни облъчват, че видиш ли ваксата ако не те предпази поне няма да караш тежко заболяването

59

Анонимен

преди 3 години

Всеки член на герб да бъде ваксиниран с астра зенека за пример. Това е партийно поръчение което ще получат членовете следващата седмица.

58

Анонимен

преди 3 години

Първо политиците ваксинирайте, защото са най-ценни.

57

ДО 58

преди 3 години

И на следващия ден ваксинираните ще получават медал за храброс ти пижизнена пенсия.

56

с тези темпове до26г

преди 3 години

Не съм за ваксините, а още по-малко за тези, но скоро ще стане така, че няма да може да мръднете навън, ако нямате паспорт за ваксина. Нов ред. Болеста я има и познавам много хора, които се разболяха.

55

Анонимен

преди 3 години

Както е тръгнало скоро сутрин в новините по телевизийте ще се четат имената на ваксиниралите се през изминалия ден. ЧЕТЕНЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ МИНУТА , МИНУТА И ПОЛОВИНА.

54

ъъъ

преди 3 години

Ама то имало и лекари извън Министерството на пропагандата! Гледай ти изненада!

53

Патриот

преди 3 години

Герберастите да се ваксинират с артисалите ваксини ,решаваме няколко проблема с един удар!

52

Гошку

преди 3 години

Ботокса с висналите цици се чудел как хората не искали скапаните двулевови ваксини... Божкееее....

51

Анонимен

преди 3 години

До 31Да, вярно е. Ако снимаш Мутафчийски, Кантарджиев или Кунчев в кръчма ще вземеш 1000 лв. Официално асоциацията на ресторантьорите го обявиха, защото имат обосновани предположения, че тия убавци посещават кръчми в карантина.

50

Анонимен

преди 3 години

Коцко от къде знае, кои са изкарали вируса и кои не тестове ли прави?

49

Анонимен

преди 3 години

Абе хора защо няма грип тая година? А ААА има заповед да се нарича и отчита ковид-19.