60

Ганцо

преди 3 години

Борката що не каже, че тия апартаменти в гората всъщност са купени от прекупвачи и агенции и в поне половината от тях никой не смята да живее и вече се продават - може да видите обявите. Тия кухи изкупувания на зелено са с цел да препродадат на акт 16 евентуално на по-висока цена. Номера минаваше то миналото лято. Сега тарикатите ще останат с празни апартаменти, които ще трябва да продадат на по-ниска цена от колкото са ги купили.

59

Анонимен

преди 3 години

Сега трябва да дадат някоя награда на брокер, за подържане чувството за хумор у хората по време на криза.

58

Анонимен

преди 3 години

Тотален срив се задава, вече свалят 10% от обявената цена само на здравей.

57

Анонимен

преди 3 години

Гладен брокер,продажби и увеличение на цените сънува!Брокерчета,стягайте дупарите,че ви чака Дъъъъълъг и Гооооолям глад!

56

Анонимен

преди 3 години

Последни издихания на брокерчетата

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами точно това и аз искам да кажа...бай *** купил апартамент от гипсокартон в "малинова долина",купил кола на лизинг,чудейки се къде да паркира вечерта и казва,че е средна класа!това за съжаление е начин на живот на бедните в предградията на лондон,париж и берлин,а не живот на представител на средната класа.сори нещо сте се объркали!

54

Анонимен

преди 3 години

Скоро познати си купи апартамент, 3 стаен, в Стара Зара. От ЧСИ. Пред мен. Начална цена 25к лева. Пазарна нямам идея, не ми се спекулира. Звънна на адвокатката си, снесе й 25к за апартамента и още 25к за "където трябва, ако потрябва". Целия апартамент му излезе под 50к, тоест една част от сумата се върна. Даже не ходи на оглед, ЧСИ-то му прати снимки на личния месинджър...Сега каза че ще му дръпнат един ремонт за 10-15 хилки и после щял да го разкеши поне на 100к.

53

Математико

преди 3 години

Поредната брокерска измислица...В София жилища за инвестиция в момента не се купуват, защото при наемите срива е тотален, а преди пандемията половината сделки бяха точно с такива имоти. По сайтчета и фейсбук групи си се въртят едни и същи имоти от половин година и нищо не се продава. Само по трафика в София може да прецени човек колко много народ се изнесе по родните си места, а сградите и изкопите никнат като гъби. Ножицата се разтваря със страшна сила и 2008 ще е мил спомен

52

Анонимен

преди 3 години

Приятелчета като не ви се вярва идете в чужбина и вижте средната класа живее в къщи в предградията, никой не се тъпче като вас по апартаментчета.

51

Анонимен

преди 3 години

Няма начин да не се увеличило "търсенето" ама най вече се УВЕЛИЧИЛО в болните и вече Гладни Брокерски Сънища!

50

Ром"с

преди 3 години

В Боровец в момента се предлагат поне 20-30 жилища от 29 000 евро,а преди 4-5 годии имаше 3-4 апартемета и най-евтиният бе от 65000 евро...а сега погледнах и евтини и много се предлагат ...а това говори,че инвестиралите са разбрали ,че нямат да имат това за което са инвестирали и бягат ...а че имотите са евтини Ютова мисля пък че означава ,че няма покупатли ,нито от чужбина ,нито пък от България.Да не говорим пък за Банско ,където преди 8-10 години на зелено искаха 70 000 евро,а сега и за 10-15

49

до 47

преди 3 години

Не е платена статията, бе. На dnes.bg другият им сайе е имоти, та си я пускат съвсем безплатно...с рекламна цел

48

Анонимен

преди 3 години

сега е моментаааа, за апартаментааа!

47

Анонимен

преди 3 години

ЧСИ тата не спят .Те бдят на своя пост ;) Както са изгладнели...!!! Не ми са мисли ко ши става .Но време беше да се завърти колелото на икономиката че при герб всичко е надолу . Сега като махнат и герберасите от държавната ясла колко имоти отиват на ЧСИ та и Севдения чифлик отива там .Мдааа ще има раздвижване на икономиката.

46

Анонимен

преди 3 години

И какво, значи и преди хората са имали преди за многостаини, ама не са им трябвали и сега виждаш ли защото сме в криза са решили да развържат кесиите? *** тъпотията

45

Анонимен

преди 3 години

И аз си търся многостаен ама нямам пари. Ама иначе по принцип си търся....

44

Мен

преди 3 години

Да не говорим че има огромен отлив от големите градове към покрайнините и малките градове. Всичко това + студентите са наематели. Собствениците имат избор да седят с празни апартаменти, да ги продадат или да намалят наема. В зависимост от ситуацията най-често намалят наем. Ако обаче са теглили кредит и наема не го покрива - продават и то ще продават на всяка цена, защото няма от къде да вземат пари. Ако не след 6месеца отиват на ЧСИ и принудителна продажба.

43

Анонимен

преди 3 години

Брей та тоя народ до сега живеел на сандвич в гарсониери и когато дошъл ковида се сетил че му трябва тристаен.

42

смехурковци

преди 3 години

Платена реклама,на брокерите,смях голям!

41

Мен

преди 3 години

Жалки опити да манипулират пазара цитирайки данни които не са консолидирани. Спад има - 20% при наемите. 8% при сделките. Има и спад на ипотеките.Ръст на офертните цени има, но няма сделки така че реалният ръст е 0%. А спада пристига със страшна сила. След 10 отпада мораториума за кредитите и всички фирми и лица които са в затруднение ще започнат да продават и да правят всякакви отстъпки. Последният им напън в момента да извлачат колкото могат преди големият срив.