16

Анонимен

преди 3 години

Като видиш малко дете погали го, като видиш куче-як шут в зъбите.

15

Дядо Ви

преди 3 години

Навсякъде кучета и кучешки творения братче! В София домашните даже са по опасни от бездомните.

14

ideq

преди 3 години

Веднъж така след 5 обаждания дойдоха в събота 2-*** служители с една химикалка и записаха, че са видели огромно куче да лежи насред детска площадка в Северен парк, София. Мъжът каза, че го бил знаел кучето че е добро и било на горските - наистина има някакви горски наблизо. Тръгна да си ходи. Накарах го да разкара кучето оттук. Той наистина го подкара да го води, ама го галеше ли галеше и обеща че ще го кастрира, ама утре. Такива разни горски са за затвора!

13

Анонимен

преди 3 години

То това е нормално тука

12

Анонимен

преди 3 години

Заставам на страната на кучето. Някои хора си го заслужават. Кучето усеща

11

Анонимен

преди 3 години

До бауИ мене не ме апат кучета

10

Анонимен

преди 3 години

Веднъж един чужденец искаше да погали бездомно куче, което ядеше в момента. Сещате се какво стана нали ? Кой каквото търси, това намира

9

БРЕЙ

преди 3 години

МЕН КУЧЕТА СА МЕ СПАСЯВАЛИ

8

123456789

преди 3 години

ЕХО ДО 7 КУЧЕТАТА МОГАТ ДА ТЕ ПРОКЪЛНАТ ТАКА ЧЕ ПО КРОТКО

7

ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 3 години

ОСИНОВЯВАНЕ НА КУЧЕТАТА РАЗДАВАНЕ ХРАНА ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗА ТЯХ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ТАКА НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ПРИЮТИ А ПАРИТЕ ДА ОТИВАТ ЗА ХРАНА

6

Ухапването не е

преди 3 години

сериозно, но може да се умре от инфекции които кучето разнася! До кога ще търпим разни кучкари да ни рекетират с разни псевдозакони, уж се грижат за животните!? Като са загрижени, или да си прибират всички кучета от улиците, дава им е срок и после масово изтребване. Нима кучетата имат по големи права от хората? Ако човек удари куче, веднага *** да го съдят, а когато кучета разкъсват хора, тези шушумиги се потайват!? Хора няма кой да ни помогне, затова тровете зверовете по улиците и парковете!

5

Анонимен

преди 3 години

Жена нападна бездомно куче по скоро. Кучето е добро

4

Handel

преди 3 години

Виждал съм ги тези "обходи". Отиват две тетки в една баничарница:- Изпълните ли предписанията, които ви направихме миналия месец?- Разбира се че сме ги изпълнили. Ей тук в този плик е документацията за свършената работа.- Добре, но да знаете, че следващия месец пак ще минм да проверим. Ред трябва да има в тази България!

3

До 1

преди 3 години

Важното е, че има обяснение. Малко ли е.Тъй си вършат работата тия, дето по закон не носят никаква отговорност.

2

Мнение

преди 3 години

Куче да ухапе човек не е новина,но виж човек да ухапе куче това вече е новина!Всеки със занятието си което му е отредено!Къде тука е интересното!?

1

...

преди 3 години

В Дупница има хубави коли за продажба!