10

НикогаВечеСДС-Чума

преди 3 години

Земетресения ще има само когато читави хора дойдат на власт и проведат разследвания за зулумите на Шайката,Каскета и Сасата.

9

Tonita-7

преди 3 години

След земетресението, ще ни съобщите по точна информация!:)

8

муспи

преди 3 години

Бойко Борисофф моли Световното Еврейство да не прескача България. Лютви Местан и Ердооган също искат България да се тресе - Гърция не ги грее.

7

Анонимен

преди 3 години

За БГ опасност от силно земетресени се крие от към Румъния в планината Вранча.За роденити след 1980-та година ще кажа че през 1977-*** година месец март в 21.25 часа ни друсна 7-*** степен която се усети в цяла БГ. Най тежко пострада Свищов където се разцепиха няколко бока и под разваините загинаха цели семейства. Молете се никога повече да не се повтори онова земетресение.

6

ХАРП

преди 3 години

Аз ще ви кажа кога стават земетресенията! Когато захраним антените разбира се.

5

Анонимен

преди 3 години

Със същия успех може да питате Алена и разни други врачки и шамани. Никъде по света още не е измислен начин за точно прогнозиране на мястото и времето на земетресенията. Рано или късно стават, но кога? Това е невъзможно да се каже

4

На

преди 3 години

На против ,казва че може да се очаква,но по академичен начин,за да не всява страх у нас.

3

За БГ

преди 3 години

Най-опасно е земетресение от север. Забележително е че от сеизмична активност от разломите с Анадолската плоча сме защитени от Родопския масив, който е с значителна дълбочина в зоната на магмата. Затова Родопите са мистично място и родина на Орфей. Те сякаш са закотвени. От юг опасността е в Кресненския разлом, но изглежда там активността затихва, много от минералните извори истиват и намаляват дебита си.

2

Анонимен

преди 3 години

Очаква се в София и София Област много силно земетресение 9 степен по Рихтер и вторични трусове с 4 степен по Рихтер

1

Анонимен

преди 3 години

Най спокойно било в Северна България да бе във Вранча там е спокойно само чат пат стават земетресения