35

Манолов

преди 3 години

"Свито търсене на храни в пандемията, рекорден ръст на цените" - ето това е необоримо доказателство, че БЪЛГАРСКАТА"ИКОНОМИКА" НЕ Е ПАЗАРНА А СПЕКУЛАТИВНА, Т.Е. ТЪРГАШЕСКА. Същевременно, ПО КОНСТИТУЦИЯ, Р България е СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА. Само на хартия, а на практика - ДАЖЕ НЕ И ДЪРЖАВА, а МУТРОМАФИОТСКА КОМУНЯЖКА К-О-Ч-И-Н-А. Всичко това е така, защото "НЕ СМЕ НАРОД, А М-Ъ-Р-Ш-А" (П. Славейков).

34

анонимен

преди 3 години

Основният пазарен принцип е - което се търси и е добро качество, то си вдига постепенно цената, а не това за печалбата. Иначе пазарът губи смисъл и се стига до регулации и асиметрии. Истинският капитализъм спазва този принцип, а не дивият като тук.

33

Манолов

преди 3 години

"Свито търсене на храни в пандемията, рекорден ръст на цените" - ето това е необоримо доказателство, че БЪЛГАРСКАТА"ИКОНОМИКА" НЕ Е ПАЗАРНА А СПЕКУЛАТИВНА, Т.Е. ТЪРГАШЕСКА. Същевременно, ПО КОНСТИТУЦИЯ, Р България е СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА. Само на хартия, а на практика - ДАЖЕ НЕ И ДЪРЖАВА, а МУТРОМАФИОТСКА КОМУНЯЖКА ***. Всичко това е така, защото "НЕ СМЕ НАРОД, А ***" (П. Славейков).

32

Селски Бек

преди 3 години

Искам идно сако за сватбата

31

Видимите резултати

преди 3 години

Малко остава и ще обърнете само на филий с мас

30

анонимен

преди 3 години

Току-що прочетох, че санираните блокове нямало да плащат за техн. паспорт, а другите немалка сума. Не стига дето го направиха с общи пари, ами сега ще скубят и други пари от останалите. В Германия били санирали - че къде са те, къде ние. Ако някой може да ми обясни защо се дават милиарди за няколко хил. апартамента, а не предприятия, дето да дават пари, нека да ми обясни.

29

Анонимен

преди 3 години

Поредното манипулативно заглавие в сайта -осмо за деня........

28

Нещо не ми се връзв.

преди 3 години

"В момента имаме по-свито търсене. Пандемията оказа негативно влияние върху търсенето на храни." Как да се разбира?!? Че народонаселението на територията БГ по време на пандемия яде по един път на ден както през 13-век?!? Бла бла.... Кожодерите дигат цените и търсят оправдания!

27

до 27

преди 3 години

не е все едно, щото ние не гласуваме За кондидат, а гласуваме Против!

26

Анонимен

преди 3 години

Най-бедни в Европа с най-високи цени. Все тая е за кой ше се гласува - всичко е лапачи и слугинаж.

25

Горд гербераст

преди 3 години

Абе защо *** e цензурирано? Ние сме горди с оценките, която нашия вожда дава!

24

Марсианецът

преди 3 години

мен не ме засяга - ям само картофи и сам си ги отглеждам в собствените си из праж нения!

23

Горд гербераст

преди 3 години

До КypнелаПКП! ***! ***!

22

Анонимен

преди 3 години

Като вдигат цените потребленеието още ще се сви,е накрая храните им ще изветрят по рафтовете и ще фалират. Веднъж загубиш ли си клиентите в пандемията си умрял сбъркали са адреса да си играят на капитализъм.

21

Горд гербераст

преди 3 години

Важното е че нашия вожд се справя много добре с пълненето на чекмеджетата! Аз съм съгласен и аз да гладувам, и децата ми да гладуват, стига той да може да напълни още няколко чекмеджета!Хайл Боко!

20

Тонката

преди 3 години

А тези опашки пред Хипермаркетите какви са?:):):О)

19

Анонимен

преди 3 години

До анонимен"Това не е ли обратно на пазарния принцип"?При пазарната икономика основен принцип е увеличаване на печалбата. Нормално е когато няма търсене цената на стоките да расте за да се увеличава печалбата въпреки по-ниските продажби.

18

Анонеимен

преди 3 години

Това дето е на снимката не е храна,едното пълно с глутен да ти скапе щитовидната жлеза и червата,а другото пълно с оцвететели,подобрители,овкусители и консерванти,като главния консервант калиев или натриев нитрит които ги има във всеки готов колбас са и канцерогенни,да ви е сладко.

17

Анонимен

преди 3 години

По времето на БКП пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

16

анонимен

преди 3 години

Кое ли пък не е обратно тук, че и това да не е? Северът по-беден от юга, тарикатът по-богат от читавия, лежащия с повече пари от помощи от работещия и пр.?