440

От Берлин

преди 3 години

Аз тук ви писах преди дни, че в Германия има много умрели стари хора, след ваксинацията... По мое мнение вече са над хиляда..!!! Но, всичко се крие, и има драконвски мерки за хората които си отворят устата...Получих доста минуси от бъдещите жертви!?Жалко за убитите.. Бог да ги прости!

439

Анонимен

преди 3 години

Потрес! Как може да разрешат ниско ефективната ваксина Астра - 64% ефективност и много случаи на тежки странични ефекти и смърт, а руската Спутник V - НЕ !? с 92% ефективност и без смъртни случаи?!? Надявам се да дойде правителство, което да мисли за собствените си интереси повече, отколкото да се клани на Запада, на ЕС и Щатите! Унгария е един добър пример, браво!

438

утре

преди 3 години

идва новата евроамериканбрюкселска ваксина странични ефекти яко н--а--с--и--ране.Подписвате, че сте съгласни и за останалото не носим отговорност.

437

Някой си

преди 3 години

Отговорност! Отговорност кой ще поеме???? Кой твърдеше, че са безопасни, без да са изследвани? Кой се напъваше на брифингите да хвали ваксините? Кой оплюваше доцент Мангъров и професор Чорбанов? Кой? Кой биеше тъпан, че пристигат ваксините, все едно, извънземно идва? Питам кой? Пак хората ще са си виновни, защото са подписали едни декларацийки и защото е доброволно ваксинирането! А кой поръча най-голямо количество точно от тази ваксина???? Толкова въпроси, с ясен отговор! Мислете с главите си,!

436

Може

преди 3 години

ли една лека ваксина за България ама да не умират хората веднага.Като взема милионите да си м--ръ--т.

435

Всичко

преди 3 години

е било планирано комбина с европа и хамерика за избиване на населенията.

434

Истукан

преди 3 години

Всички ваксини против корона водят до смърт.

433

Избивате

преди 3 години

народа неграмотници. От къде знаехте ,че маса народ ще измре и човалите няма да стигнат. *** долни. Напускайте меките кресла.

432

АнтиГЕРБ

преди 3 години

Народа нареди : Спира се управлението на ГЕРБ !!!!

431

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

На много политици,чиновници,администравия,олигарси и тнт трябва да се вземе имунитета след изборите и да почват процесите знаете ги, няма да ги изреждам, всички са за затвора, засега не сме видяли ефективно осъден политик след процес но е време да видим такива

430

Анонимен

преди 3 години

Власт, газ, мас - филии.

429

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Борисов се не зачита и никога не е зачитал министрите си, а народа няа да гласува за никой, не и докато не направим партията на безпартийните

428

ПроСоТо

преди 3 години

...та селяндурския му "гений" се състои в това,че бидейки той самия същество БЕЗ морал,лично достойнство и чувство за чест и отговорност,просто ПОДБИРА ФИГУРАНТИТЕ около себе си по СВОЯ СИ ОБРАЗ и ПОДОБИЕ!!..Същества,за които поета отдавна е казал:-"ЗА ПАРАТА ПРОДАВА СИ И ДУШАТА"....но за майтап,тоя ги нарича .."министри" и.."гербоактивисти"....А ВИЙ,вий сте..."айдиотн"!!!!!!!../НЕ Е МОЯ констатацията! /.

427

ПроСоТо

преди 3 години

СЕЛСКИЯ ХИТРЕЦ-Боко Тиквата ,е най-голямия ШМЕКЕР в историята на България!!!..Само забележете:..-ВСИЧКО в Територията става така,както ТОЙ нареди..или заповяда!..НО куриоз на куриозите:..-Това същество НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ за действията си!!!!При всеки НЕГОВ гаф "изгаря" некой от така наречените му "министри",но независимо,че ТОЙ НАРЕЖДА,никой не се сеща да го обвини!Това е ГЕНИАЛНО!Селяндурския му "гений" се състои в това,че бидейки той самия същество БЕЗ морал,чувство за отговорн

426

Британският вирус?

преди 3 години

Много въпроси към Великобритания има вече, първо появата на британския вирус много заразен и смъртоносен, дали някой не го модифицира специално. Второ Астра зенека подведе цяла Европа, уж случайно се пуска дефекна серия ваксини за износ, а за uk всичко е ок там не умират от ваксината.

425

Анонимен

преди 3 години

Все пак чест му правя на Баце че спря тази ваксина за едно евро.Българите не сме тестови инсайдери!!!Да напъ не ония велики професори медици български като Мутафчийски да направят една Българска ваксина, а не само да заплашват с "яко ще се мре".

424

Анонимен

преди 3 години

Колко много хора ги е яд, че Борисов се справя с управлението на кризата. По-добре да смени типа ваксина за всички. Астра Зенека от самото начало не беше добър вариант.

423

Оня

преди 3 години

Ами ние сме поръчали най-много от тази, правилната, която ни е най-близка по партийна линия. И сега питам управляващия пандемията:С какво ще се ваксинираме?

422

Анонимен

преди 3 години

Парламентарните демокрации се управляват чрез закони, които се приемат в парламент. Правителствата изпълняват решенията на парламента. С декрети, укази, заповеди се управляват монархии и други диктаторски режими. Вие сами си отговорете на въпроса в каква държава живеем.

421

Аз

преди 3 години

Тоя, Борисофф голем доктор стана.... Разбирач..... Да добави докторската си степен на визитката.....