14

Анонимен

преди 3 години

Определено за 15лв, разликата не е само в цената, а и в качеството. Когато българина избира да закупи нещо важно за своя бит избира качественото, независимо от цената, а какво по-важно има от здравето.

13

Анонимен

преди 3 години

Тиквата и калинките му, знаеха за страничните ефекти на неодобрените химикали, наричани от мисирките ваксини. Още оня ден, без никой да ги пита, взеха да се обясняват, че имало достатъчно противосъсирващи препарати и такива не се изнасяли. Знаели са че причинавят образуване на тромби. Това аз го разбирам като геноцид, а каскета какво мисли.

12

Ф.С.В.

преди 3 години

Алибегов се наведе и се молеше за по бързо превеждане на "антикризисните" пари--Кметът подскачаше доволно че лично Диктаторът Слънце е дошъл да го види..Ангелов се потеше от страх и фалшивата му коса почна да оредява--единствено поръчаният чай от Богът Слънце -изстина непит и непоискан,,,,Поръчваш нещо и друг го ПЛАЩА -"марката и брандът " на Човекът Тиква -правещ се на *** и достигнал Световни Висоти в Политическият елит)))

11

Анонимен

преди 3 години

Абе аз съм и с двете дози, освен леко неразположение след втората друго не усетих.

10

Анонимен

преди 3 години

Прав е бате бойко, едното е кафе, а другото леблебия!

9

Анонимен

преди 3 години

Поклон за този многопрофилвн специалист шофер, пътен строител, политик, а вече и психолог. Канцлера на австрия пасти да яде, нищо не разбира

8

Анонимен

преди 3 години

нема ли кой да го свали от джипката тоя бе , а Нанков подозирам че му е любовник . Въпроса е кой е булката ?

7

Анонимен

преди 3 години

Животът и здравето на всички стават заложници на предизборната кампания на една партия и нейния лидер с помощта на лакейството на отбрани медици.

6

Тонката

преди 3 години

Па накрай се оказа , че това от 4 лв , не е кафе а ръждива вода , но Боко е доволен и чекмеджето му пълно .

5

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

Все още само с първа доза АЗ... Някак си този път доктор Борисов се направи и на лекар... Инотново повече от 100 починали за един ден. Това което направи е предумишлено убийство... Още починали хора... Заради ....

4

Анонимен

преди 3 години

Тиква, ти съвсем изкуфя. Как можеш да сравняваш медицински продукт с кафе. Що не каза да пием една лимонада или фанта и да не се занимаваме с вируси.

3

Зефирчо

преди 3 години

Борисов,.. хващай Спартана и заминавай в Италия да видиш как Италия ще произвежда руската ваксина,. въпреки че не е оторизирана от бавещия орган еурогейска агенциа по Лекарствата,..

2

Анонимен

преди 3 години

Мда, сравняваме ваксините с кафе и свободата със салама...

1

Анонимен

преди 3 години

Качественото?Ама това е моята логика, а твоето е тарикатлък