56

ДС на БКП

преди 3 години

Аз не мога да разбера кое му е чудното!?!Тия дружества са мафиотски структури до една.Като всичко в кенефландЪ!

55

Dtrumppp

преди 3 години

Да ви кажа нещо преди да я обвинявате- жените метаболизират алкохола многоо бавно за разлика от мьжет, които бьрзо и ефикасно обработват алкохола. Има ензим казва се ADH-прочетете. Жените нямат тоя ензим. Ако на жена отчете 3 промила това не означава, че е изпила 7 ракии и 4 водки. При жените е достатьчно от 2 чаши вино да им покаже 2-3 промила с условности пак. Изпила е много по-малко вьпреки че и отчело много промилиЗатова мьжете пият кило, канче и бурканча- друга балканска смотана гордост

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Ей, копелетъпо, знаем, че ти плащат да ги пишеш тези неща. Различните лаборатории отчитат различни резултати, първо. Второ, аз като изпия 8 белгийски бири по 330 мл, това са вече над 2 промила, а на мен нищо ми няма. Жена съм. Не шофирам. Също като нея. Тя е пешеходец, ***, не товарен влак. Жалко за красивото и готино момиче! Такива тъпибурсуци като теб живеят дълго и *** на воля!

53

Анонимен

преди 3 години

Пълно безобразие! Кажете кои са и никой няма да си направи никога застраховка там! Искаме имената на банката и на застрахователната компания! Мръснициарогантни, в свещи да ги обърнете тези пари!

52

Щерю

преди 3 години

- Защо кредит трябва да се наследява? Банката също да се застрахова при смърт на неин кредитополучател. Смъртта би трябвало да анулира всички задължения. Отвъд нея е само Бог, не Банката...

51

До съпруга и детето

преди 3 години

В България сте, Сър. Там нищо във ваша полза няма, нищо че сте граждани на въпростаната територия. Вие права нямате, само задължения, Сър :) Съжалявам горкото дете, Сър. Ако и вие починете, сигурно и вашите кредити ще плаща, Сър. Това дете е обречено да плаща доживот, Сър.

50

Анонимен

преди 3 години

Застрахователят е Гру.п.ама. Пиша го така да не го изтрият, защото хората трябва да знаят фактите и да си помислят дали искат да се застраховат там.

49

Анонимен

преди 3 години

И все пак... Жената е била много пияна, казаха че имала 3% алкохол, вървял е пеш по пътя в тъмното. Автомобил я блъска, но водачът даже не е обвинен именно по тази причина. До голяма степен сама е причинила смъртта си. Някои застраховки не важат в такива случаи, колкото и реват по медиите роднините

48

мак

преди 3 години

Не раздухвайте случая, за да не размислят тези, които изплатиха парите и да не ги поискат обратно. В България всичко е възможно.

47

Шаши

преди 3 години

Най - големият изедник за българина е самият българин. Да измислят Ковид за българи и да се приключва. Примери много, всеки може да се сети. Ако почна да изброявам няма да стигнат 100 терабайта.

46

фен на ГРУПАРАМА

преди 3 години

Тази фирма няма да я погледна. Ще препоръчам на всеки познат да избягва ДСК и Групарама. Това са циници и безсрамници

45

Анонимен

преди 3 години

Дори т.нар.помощи в тая държава са измама и ограбване.Познавам човек, който кандидатства за помощ от 3 хил.лева, чрез фирмата си, за ковид кризата.Направиха му ревизия и му казаха, че дължи 6 хил.лева.Наигра се.

44

4epa

преди 3 години

БАНКАТА Е И ЗАСТРАХОВАТЕЛ- ТОВА Е ПРОБЛЕМА !!!!!!!!!!!! А БАНКИТЕ САМО ПРИБИРАТ НЕ ДАВАТ !!!!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Още когато човек се роди като българин, цял куп хора, организации, че и самата държава се насочват към него с цел да го измамят и ограбят!И това продължава до края на живота в тая територия. Някой път и след края на живота.

42

Православен славянин

преди 3 години

Никога няма да ползвам услугите на измамниците от групама !

41

Койчо

преди 3 години

Това никога нямаше да се случи ако детето живееше в Африка

40

Анонимен

преди 3 години

е това си е проблем между банката и застрахователя, к'во занимават детето бре, ми всяка такава застраховка е в полза на банката отпуснала кредита, да си се разбират там банката и застрахователя, баси и цирка.Просто требва да се запише в закона, че кредити без обезпечение не се онаследдяват и могат да се покриват само от трудовото възнаграждение, както е на много места по света

39

Анонимен

преди 3 години

Групама е застрахователя. Показаха го по новините. Основна банка партньор им е ДСК. Това не означава, че кредитът е от ДСК. Основният проблем е в застрахователя, който търси под вола теле, за да не изплати застраховката. Е, сега си направиха страхотна реклама. Едва ли този потребителски кредит е чак такава страшна сума, но пък вече знаем къде да не си правим застраховка Живот.

38

V

преди 3 години

До Анон.42 Дифи решават куп проблеми а софтуера автоматично следи за изпълнение на договора и от двете страни и автоматично глобява. Например при туристически пакети ще стане задължителен.Докато не излетиш тур оператора не получава и стотинка.Ако има мерки срещу ковид ще си получиш сумата автоматично и без разправии.Да не говорим при имотите кви са възможностите.Ако тиквата от Банкя управлява това няма да стане тука. Май и ти много не разбираш за кво става въпрос.Арабите скоро наляха 5 милиарда

37

Разбирача

преди 3 години

Е РАЗГЛАСЕЪЕ Я ТАЯ ФИРМА КОЯ Е НАЙ ПОСЛЕ! А И БАНКАТА НИ КАЖЕТЕ КОЯ Е.