55

Анонимен

преди 3 години

'' ЕК: София и Скопие да удвоят усилията за решение по откритите въпроси ''..................типичното бюрократично нищо-говорене ... бюрократите навсякъде са едни и същи.НИКАКВО ОТСТЪПЛЕНИЕ от наша страна - това е единствения правилен ход !

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонименда така е...хан асоарух и хан кубрат са ваши и никой не ви ги иска!

53

Анонимен

преди 3 години

Не София, Скопие.

52

Анонимен

преди 3 години

Македония да влиза където си иска дори във федерацията на марсианците но българската история си е само българска

51

Който

преди 3 години

Който не е чел истинска история,не знае че България и Сърбия са създадени от Русия,като първоначалната идея е била да има една държава. Сега Русия си иска влиянието,но няма кой да и го даде.Македония ще влезне в ЕС въпреки борбата на Руските партии ВМРО от двете държави.

50

Бунгар

преди 3 години

Представителите на парламентарните групи на Социалистите и демократите (СД) и на Зелените призоваха преговорите за присъединяване да започнат. Според СД българското вето е безотговорно и трябва да бъде оттеглено.Това е идинствено правилната позиция.България трябва да корегира позицията си.

49

Анонимен

преди 3 години

Идеята на Русия било да създаде една държава на Балканите,обаче не се е получило,защото Австро-Унгария не е искала.И вижте крайния резултат.На края тук ще има само Роми.

48

Две

преди 3 години

Две умиращи държави спорят кой е по-по най.Скоро в двете държави Ромите ще станат мнозинство и тогава двете държави ще са обединят,а ние ще сме малцинство и никой няма да ни пита.

47

Анонимен

преди 3 години

българия и сърбия са руски геополитически проекти създаденни с цел контрол на балканите и разбира се конфронтация.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50В СМ арматура няма.Виж, стиропор .....

45

Ние

преди 3 години

Ние заедно със Сърбия и Македония сме Руска Олигархията орбита.Докато има партии като ВМРО от Македония и България,ще има мафиотска Балканска Групировка платена от Руската Мафия. Аз лично нямам нищо.против руснаците ,даже ги харесвам,но не харесвам техните и нашите политически мафиоти.

44

Анонимен

преди 3 години

Единственият начин да се разберем с макетата е да дадем по един билет (двупосочен) на гражданите на любимите ни квартали Столипиново, Хр. Ботев и Маскуда за еднодневна екскурзия. И така всеки ден. Ще си ходят, ще си берат... Ако в екскурзията се пада безплатен кози крак и 3 литра ракия още по-добре. За една седмица са ги осеменили, ограбили, че и арматурата от където видят ще изкъртят. После ще има новини "Р.С. Македония в криза за желязо и мед". Асан от Аскуву "Бе да ти продам, бе бате".

43

В

преди 3 години

Тук мнозинството са *** от ВМРО.Няма как да ти харесват коментара ти за това, че трябва Македония да бъде приета в ЕС. За ВМРО е важно Македония да не бъде приета,понеже те са партньори на Македонското ВМРО имдвете партии са създадени от Руски Олигарси,а те имат много пари.Докато има такива партии ,няма как да се оправят нещата на Балканския Полуостров.Аз не знам техните гласоподаватели не го ли разбраха.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40"Ако не го направим, тези държави автоматично отиват в руската орбита и ни стават врагове."Че кога Сърбия и СМ не са били в руската орбита и са ни били приятели, че да ни е страх, че това може да стане?

41

Анонимен

преди 3 години

До До 28Двата етноса са най добрите войни в древността и средновековието,българите създават държавността ,езика ,кирилицата и Златния век на Симеон Велики и т.н.Прав си, много народи са били велики, и са изчезнали, и България скоро ще изчезне. Пък и кой го интересува какво е било преди повече от 1000 години, като днес България е умираща държава.

40

Анонимен

преди 3 години

Според СД българското вето е безотговорно и трябва да бъде оттеглено.Пазете се от социалистите! Те стриктно следват политиката на БКП по македонския въпрос от края на 40-те години. Тежко ни, ако дойдат на власт!

39

Хичо

преди 3 години

До И.34Господин И,какво предлагаш?Да ги пуснем в ЕС,с всичките им кражби и лъжи ли?Това ли е национален интерес?

38

Анонимен

преди 3 години

До ИДа слуша и изпълнява каквото и нареди САЩ, и това не е национален интерес на Булгария, ами от интерес за оцеляване, иначе няма да съществува.

37

До 28

преди 3 години

Напротив,много добре знаеш,че българите са смесени с местните траки,най древното коренно население на Балканите.А политическия ти привкус е прекалено примитивен.Двата етноса са най добрите войни в древността и средновековието,българите създават държавността ,езика ,кирилицата и Златния век на Симеон Велики и т.н.Политическите събития и обстоятелства са спрели развитието за няколко века,но днес е време да надрастване с повече сила на духа за преосмисляне и напредък без дребни сметки и продажност

36

Ноби

преди 3 години

тоя пъ и той. настоявал. спокойно може да си настоява колкото иска