43

До ДДРОнег

преди 3 години

Ти като се уж от бялата раса какво? Да не би да си безсмъртен? В края на деня ще ни ядат едни и същи червеи. Вместо да си гледаш живота, защото и без това е толкова кратък, ти се чудиш върху кой да си избиеш комплексите. И какво печелиш от това? По-красив, желан и богат няма да станеш.

42

Некъф

преди 3 години

Какво лошо има да не ти харесва и да ненавиждаш тази долнопробна музика и образ на Банго Азис!

41

Анонимен

преди 3 години

Същият беше. Просто това изпълнение по едно време идва много.

40

Аз

преди 3 години

Извинявай шефче помня времето, когато джойнта беше левче... Азис беше само Васко ****ераста...Знаете ли я тази песен?)

39

Ха-ха

преди 3 години

Котешки каваци,за вдигане на умрелия рейтинг.Иначе е много модерно да правиш ци*ании,а после да обвиняваш тея,дето не ги харесват в расизъм.

38

ДДРОнег

преди 3 години

И к'во, нима е лошо да бъдеш расист ??!!Ми аз съм расист, в смисъл, че съм сигурен, че има разлики между расите, както във физическо, така и в други отношения !!!Но заради криворазбран "хуманизъм" те не се изследват достатъчно !Е, не съм на стопроценово мнение, че някои раси са непълноценни, но след като няма непредубедени изследвания, кой може да е сигурен ???!!!Едни раси са силни в едно, други в друго - това за мен е безспорно !!!

37

някой

преди 3 години

Мила родна картинка. Азис опростачи поколения нискочели индивиди. Песните и образите са му тоталка. Фънки е комплексирано човече без интелектуален багаж, пеещ само мърсотии за пияници в черно фередже. Та фани единия удари другия. Фънки отдавна трябваше да си намери майстора, лошото е че това се оказа Азис. Иначе отношението на Фънки е гадно и към Къци, но понеже Къци е човека с интелектуалния багаж и затова не му се връзва. Демек Закривай.....А този сезон на капките е чалгаджииски.

36

Фънки обича Фики

преди 3 години

много е лицемерно, Азис изпя доста по-добре Оги, но на любимеца Фики и неговото постоянно фалшиво пеене постави по-висока оценка.

35

Анонимен

преди 3 години

До 45Виж какво, по принцип си прав, но по темата може да се коментира много.Скандалното поведение на Фънки не е породено от расизъм, а от изпълнението на Рафи, просто защото както всички знаем, Фънки не понася чалга.А индийците всъщност са истински арийци. И нацистите на Хитлер са имали голям проблем с този факт. Затова са измислили някаква псевдонаучна теория, че по пътя си към европа индийците (иначе чисти) са се омешали с по-низши раси и така са станали с.игaни...

34

Анонимен

преди 3 години

Поне на теория, ромите и европейците са една раса. Наричат се "индоевропейци". Така че какъв расизъм го гони тоя, не ми е ясно.

33

Яко

преди 3 години

Чалгопитеците знаят да пишат. Е по няколко думики ама гадни.

32

ЗРИТЕЛ

преди 3 години

ОТВРАТИТЕБЛЕН И ГНУСЕН Е ФЪНКИ!!!!

31

Анонимен

преди 3 години

И двамата стават единствено за храна (пастет) за животни.

30

Анонимен

преди 3 години

Значи, и двамата прегряха на предаването на живо.Аз разбрах защо Фънки направи тази демонстрация и тя не е проява на расизъм.От друга страна обаче, понякога ми се струва, че Азис има повече интелектуален багаж от Фънки.Фънки излезе, защото не понася чалгата, това е истината.В интерес на истината, и на мен тази "песен" ми се струва по-скоро какафония.Но шоуто не е музикално, а за имитация. И Фънки за да се държи професионално трябваше да си даде оценката за имитация, не за песента.

29

адолф

преди 3 години

Васкооо....от кога ненависта към мазната чалга стана расизъм бре мойто момче?!?!Провери първо значението на думата расизъм и после я използвай.

28

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата чалга е черно фередже

27

Анонимен

преди 3 години

Не съм гледал това предаване, да сипризная. Ако приемем, че Фънки наистина е възмутен а не играе театър, можеше от мястото си да каже, че не харесва превъплъшението в Азис и това е. Но той е избрал друго - да ходи и се мята напред-назад. Негова работа. Както каза някой, Фънки в розова поличка по-добре ли е бил, защо не се е възмутил на себе си тогава?

26

Нови идеали

преди 3 години

Всеки който не харесва Азис, е расист, да не кажа фашист.

25

Анонимен

преди 3 години

Просташко е да се държиш като Фънки, особено когато не си особено умен и си голяма торба с л..на. Не съм фен на чалга , особено на индиеца Азис, но държанието на фънка е отвратително и далеч не интелигентно. Просто е комплексар.

24

Много ясно

преди 3 години

Че е режисирано, даже го изиграха доса изкуствено и дилетантски . Обаче утре може да ги дават по CNN . А живот и здраве по натам може и за Оскар като онази история с Руди Джулиани ... или за Малинка.