181

До 201

преди 3 години

За да се смени какъв да е закон трябва 50% плюс 1 глас съгласие, а за някои и 2/3. Как може това да се направи от 6-партиен парламент, в който не можеш да намериш и 2 партии, които да се понасят взаимно?

180

е помним го

преди 3 години

До ее има и ощепо там си направи милионите курнелакостов я лансираше по разни директорски места дълги годинида я питат от БСП от къде и са милионите да видим какво ще каже

179

ее има и още

преди 3 години

До hahahahhaкурнелка беше лична секретарка на иван костов много годинипак късопаметност пак

178

нови избори

преди 3 години

няма какво да се обсъжда трябва да се проведат нови избори и да се смени закона докато не гласуват над 51% от избирателите вота да е нелигитименв момента са гласували 45% от тях ома много недействителни гласове, т.е. тия дето сасе гласят за парламента НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ НИКОГО

177

hahahahha

преди 3 години

младите явно не помнят нищо преди 95 година толкова късопаметност не е много добраДеБъ на Ицата беше на иван костов и радан кънев, самоят Ицата беше министър при Бойко 2 отлуспен нзаради незаконни действия. още за Ицата - 4 поколение комунист, майка му рускиня убедена комунистка от БКП БСПа той----- демократбааа маааму нееааам думиСлавиту беше неуспял актьор, намиерл ниша в медийното пространство някак си, любимец на пияници и чалгари, псведо протестиращи и т.н. абе родна картинка сме си

176

Анонимен

преди 3 години

ЗА СЛАВЧО СА ГЛАСУВАЛИ МЛАДИТЕ КОМУНИСТИ 60-70 ГОДИШНИ...

175

Анонимен

преди 3 години

НИКАКЪВ ШАНС ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВИ ХОРА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПАРТИЯ. НУЛА. ИЗБИРАТЕЛНАТА СИСТЕМА НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА. НЕВЪЗМОЖНО Е. ТОВА СА ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ.

174

до 196

преди 3 години

А докато ги сменяте едно след друго, ще ядете дедовия, защото когато няма добро и стабилно управление, постъпления в хазната ЙОК.

173

Анонимен

преди 3 години

Ние младите неможе да се осланяме на бащите и майките си. Видяхме ги какво направиха в началото на 90-ге години. Рипаха скачаха и направиха качамак. Как можаха да се подведат по акъла на един синявец ман..гал. Същият ман...гал им унищожи заводите селското стопонство икономиката и ги остави на гола поляна. Това което бяха построили с кървава пот беше унищожено от един че..ре..н ман..гал. Ние младите не искаме да живееме в мизерия ще сменяваме правителства като носни кърпи докато дойде правилното.

172

Анонимен

преди 3 години

На калпава ракета космоса и пречи.Замислете се ЗАЩО ГЕРБ има такъв нищожен резултат въпреки купените ромски тласове ?Не ви е виновен никой извън обкръжението на ГЕРБ, главния виновник за ниския резултат е некадърното управление, ниските доходи и ГОЛЯМАТА смъртност.

171

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРСКАТА СИСТЕМА ЗА СОЦИОЛОГИЧЕСКИ МАНИПУЛАЦИИ СЕ РАЗПАДА. АНДРЕЙ РАЙЧЕВ ЩЕ СТАНЕ БЕДЕН ЧОВЕК.

170

Анонимен

преди 3 години

Май сега е момента да започнат протестите срещу Радев, той има основна роля да изпаднем в тази патова ситуация и да ходим през три месеце на избори

169

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖИТЕ НА СОЦИАЛНИТЕ МАНИПУЛАТОРИ. ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ГЛАСУВАНЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ.

168

Анонимен

преди 3 години

МаяМата има 5%, а дрънка какви закони щяла да приема. Явно не разбираш че въобще парламент няма да има.

167

Анонимен

преди 3 години

НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВИ ХОРА СА ГЛАСУВАЛИ ОСВЕН ПО ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ И НАСЕЛЕНИ МЕСТА. НО ДА ГИ СВЪРЖЕТЕ С ПАРТИИ Е НЕВЪЗМОЖНО.

166

Анонимен

преди 3 години

Мцъ,десет годишно крадене и популизъм обърнаха хода на гласуването а не "След обедният спринт на младите"

165

Анонимен

преди 3 години

Младите са кухи ***, трябва да има образователен и възрастов ценз за гласуване!

164

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ СА ИЗМИСЛИЦА. НЕ СЪЩЕСТВУВА НАЧИН ДА СЕ НАУЧИ ЗА КОЯ ПАРТИЯ КАКВИ ХОРА СА ГЛАСУВАЛИ.

163

Анонимен

преди 3 години

До КъртА вашата чалгаджийса партия тя не беше под строй, а? Ето вече вашите мутри започнаха показните убийства.

162

Анонимен

преди 3 години

500 хиляди мързеливи чалгаджии гласивали за Тошко Куку-Трифонов, защото мразят да работят, а ГЕРБ им обещава само работа.