19

Анонимен

преди 3 години

Вкарвайте го тоя гаментерорист в затвора!! УБИ милен цветков!!

18

Анонимен

преди 3 години

ще го въртят това дело още 4-5 години, ще го вкарат в някой затвор с лек режим за 2-3 месеца и това ще му е. Имам един приятел той като види надрусани хлапета и ги гони да ги бие по улиците. Ама няма да е за дълго.. както ги е подкарал скоро ще има 1-2 предупреждения от полицията и ще се кротне. Младите са тотал щета. От 10 , 1-2 стават. Другите са пълнеж. Нито им се работи, нито им се учи. На всичкото отгоре са нагли и агресивни. Родителите им си ровят по телефони и не им пука.

17

Анонимен

преди 3 години

Тия сега ще разтакават, докато дойдат новите на власт - явно роднините имат връзки сред тях и ще ги измъкнат с условна и мъмрене тип "повече да не правиш така".

16

Gifa

преди 3 години

Браво на Валерия ***. По безумно тъпо заглавие не може да се измисли.

15

Анонимен

преди 3 години

Съдът защо не иска служебен адвокат ,или да не питаме

14

Анонимен

преди 3 години

Да се назначи тройна лекарска експертиза на адвокатите на убиеца, ако излязат фалшиви болничните, каквито най-вероятно са, да им отнемат адвокатските права.

13

Ееее Боже

преди 3 години

Ееее Боже. Тоз Крисо болен. Въх. Ми то другият път път може да закъснея заради кокоши трън.

12

Сата НАТО

преди 3 години

На ден у нас умират по трима на пътя. Някой пише ли за тях?------- За последните 100 години, това е единственият такъв случай в България. Непосредствено преди убийството Гешев изрази лично негативно отношение към свободата на словото и нарече свободните журналисти "мародери" Пандемията и локдауните бяха лична кауза на Гешев, а Милен Цветков беше основният противник на тези неща. Гешев лично пое случая и забави следствието 10 месеца. Гешев и Борисов заслужават смъртни присъди.

11

Сата НАТО

преди 3 години

Милен Цветков беше убит от мафията Борисов-Гешев.

10

Анти чалгар

преди 3 години

Това започва да става смешно.*** СЪДА

9

полковник Петров

преди 3 години

Ако имаше истинско правораздаване,наркомана отдавна да е осъден на трудов лагер за 20год. Обаче при "либерал демокрацията" е така....протакане,протакане и накрая убиецът е жертвата.

8

аз

преди 3 години

Пореден ден от законодателната система на РБ. Една година нулево развитие по дело за убийствоБлагодаря ви ПП ГРОБ за независимата съдебна система, благодаря ви и за независимата проКурАтура

7

Хаха

преди 3 години

Само това, че се разхождаш с торба на Лидл означава, че си загубил контрол над живота си. Всичко останало бледнее пред това престъпление. Доживотен, без опция за помилване!!!

6

мак

преди 3 години

Едновременно се разболяха, таратанци. Единият навехна глезена, другият се разболя респираторно. С всички сили и врътки бавят делото на убиеца. При толкова свидетели, експертизи и записи тоя вече можеше да е осъден.

5

Анонимен

преди 3 години

99/3 = 33км/ч за един наркотикГосподи какъв такъв един пакостник бе и целият в синьо, лидълско торбе. . . от ЛИДЛ няма ли да го подкарат за нанасяне на комерсиялни щети. От нашите 18 съседки като видяха в ръцете му лидълското торбе одма се заклеха и кус кус мятаха за онождане че и без пари на пенсионери в Лидъл топла храна да дава - те там никога няма да стъпят.Лидъл наистина ли няма да го даден на съд за щети в бизнеса,

4

Големите проблеми

преди 3 години

у нас са не в изпълнителната власт,а в т.н. четвърта власт-медиите и в съдебнатавласт.Медиите всячески заблуждават хората,като им сервират информацията,закоито им е платено или наредено от собствениците.А ние,като не знаем истината,как да вземем вярно решение за действията си?Съдебната власт доказва постоянно,че "гнилите ябълки" са повечето в кошницата на съдопроизводството, а то е политически и/или материално мотивирано.А политиците имат една идея-как да седокопат до властта и да богатеят.

3

Анонимен

преди 3 години

Престанете с тоя Милен Цветков с мислене тип "маските са, за да мълчите, а вирус няма" на средностатистически шофьор на баничарка. На ден у нас умират по трима на пътя. Някой пише ли за тях? Не. Само за Цветков се говори.

2

Анонимен

преди 3 години

Цирка продължава ,до кога съдът ще се занимава с тоя ,20 г. И финиш

1

идва

преди 3 години

края и на тая травестия