224

Анонимен

преди 3 години

Много ви мъчи Борисов, та не мислите за нищо друго. Какви планове имате за тази държава, за Борисов плановете ви ги разбрахме. Какво ще правите за нас от тук нататък? Съмнявам се, че знаете и че мислите да направите нещо за народа. За собствените ви *** със сигурност сте помислили!

223

Анонимен

преди 3 години

Каза коалицийката с 5%!

222

Анонимен

преди 3 години

дпс излъга с фалшиви бюлетини от турция и на тези избори, а ЦИК ги узакони.

221

Анонимен

преди 3 години

Смешни гербави тролчета...Бълват лъжа след лъжа и си мислят, че някой ще им повярва.

220

Анонимен

преди 3 години

Квик, квик. Чух едно прасе да *** преди да го заколят.

219

Анонимен

преди 3 години

*** си остава такава до живот.Падение на човешкото достойнство.Лъжи и манипулации.В края на изборния ден поредна сценка за простолюдието.Извикала ТВ да гр.ачи,за нейния Вапцаров канд.депутат бил изхвърлен от ЦИК.Неглижира правилата,в които изрично пише,че допускат само застъпници и наблюдатели регистрирани в ЦИК,а се тика в нарушение на з-на,за евтин пиар.Също и когато лятото влезе в НС,по време на изв. пол-ние с увредените деца,умишлено след срока на регистрация,за да прави скандал

218

Манoлова - жалка

преди 3 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

217

Ами

преди 3 години

До 0Какво да му дреме? Това тежко време да не е за него?

216

Да

преди 3 години

До До НиноваАми аз мога да ти обещая, че ще ти дам една кокошка, но мога и да не ти я дам!Или пък, като онзи лаф: Тати обеща да ми купи колело, ама друг път!Те, ако имаха доказателства, до сега щяха да продънат цяла Европа!

215

Анонимен

преди 3 години

Госпожата с фалшивата диплома за юрист говори за морал.Завършила история на комунистическите движения в Москва ,държи се като Берия,и по някакъв задкулисен начин изкарала някаква специализация по право,та станала пълноправен юрист,че и адвокат на Галеви.Изобщо накъдето духа вятъра и има изгода.Стана омбдусман благодарение на Борисов,след това се отдаде като много способна на Черепа,изучи гьобелсовата тактика за мъ.р.су.ва.не и ето я на сцената.Тази пародия на човек е време да си намери мястото.

214

БРЕЙ

преди 3 години

МАЯ ГАЛЕВА СПЕЦ И ПО ШЕФ И КРОЙКА НА ФАЛШИВИ НОВИНИ ПЪРВО ЩЕ ВНЕСЕ ЗАКОН ЧЕРЕПА ДА НЕ СЕ ПИПА КАТО ПЛАЩАШЕ ПРОТЕСТИТЕ СЕГА ТЯ ЩЕ ВЪРНЕ ЖЕСТА ЖАЛНО ЗА РОДИНАТА

213

Анонимен

преди 3 години

Неприятна жена-разрушител,а не съзидател , Новите комунисти- само мъстт,злоба и отрицание е философията им.Каква България може да гради тази озлобена жена ,пръскаща слюнки и ненавист!?

212

Анонимен

преди 3 години

ООД "Изправи се! Мутри, вън!" прекалено много са гледали "Матрицата" за това сте получили психологически травми:- Изпитвате лек страх, когато ходите по шосе. Особено на Оролов мост, точно където протеста изгони Мая Манолова през лятото на 2020- На улицата непрекъснато ви догонва някакъв младеж, който ви благодари за това, че сте му спасили живота като Омбудсман и ви предлага кафе или бира.- Периодично виждате контурите на предметите в черно-зелен звят. - Прегъвате лъжици с поглед.

211

0

преди 3 години

ИДЕ ТЕЖКО ВРЕМЕ АМА НА СЛАВЧО МУ НЕ ДРЕМЕ

210

Не разбирам Мая

преди 3 години

От всички политици Борисов я оцени и подкрепи на най- подходящия за нея пост на омбедсман. Тази длъжност просто и прилягаше и за благодарност какво... то за кмет ли за политически лидер ли за какво ли не се пробва , ама Мая моля ти се та то дори името на коалицийката ти е недоразумение! Така ли ще влезеш в историята... А като омбусман си беше сериозна отговорна вършеше наистина полезна работа, а сега какво хапеш Борисов... вместо да му благодариш .

209

северозапад

преди 3 години

Мая щеше да изчегърта ГЕРБ сега има ръбове Ами тя била като ренде ,много да не грачи ,защото който и да поеме управлението такъв хемелеон не би взел,освен да вие като сирена и накрая да изциклят талка от сурата и ,и накрая да търси пак майките ,защото за Дубай не става ,спаружени и завехнали марули не търсят.

208

ХА, ХА ЕДИН РЪБ !

преди 3 години

Майче, вие сте богата партия на ръбове - бати Боко уж богат, ревизия ще му правите, а има само един ръб - само се перчи, вирнал нос с един ръб - бедняка му с бедняк! Само един ръб! Хайде де, на нас ще се перчи! Ехей, ние какви ръбове имаме - само да знае той? Майче, все пак да се внимава многа - този хитрец и такова... е опасен, ако някой се подхлъзне на неговия ръб лошо ще го заболи убождането! Препоръчително е все пак да се внимава с тоя...!

207

Анонимен

преди 3 години

Жалка аморална и ароган.тна сплетница!Мет.ре.са.та на Божков,платена па.ча.в.ра.Хората я гонеха от паветата,то пак се навира,била " антимутра",цинично!,Писаха доноси в DW,изпрати ония един дол дренки да хвърлят черни чували пред дом на премиер,да тормозят внуците.И спечели благодарение на хора с нейния манталитет и морал.От целия потрес само 4.8%.Но да не отчиташ постигнатото от Борисов,последния мандат е крайно неуважително.Точно като комунистите.И да има пропуски,разликата с преди е огромна и

206

Анонимен

преди 3 години

Никой не вярва на благородните намерения на герберските ***, които дрънкат за морал, а обявяват Слави за нещо в което те са професионалисти.Не може да си и *** и светец.Може само едното.

205

Хаха

преди 3 години

Тези само за Борисов говорят. Нямат нито една друга идея освен Борисов и какво ще му направят. ***.