Мая Манолова: Имаме ръбове, на тях ще се убожда Борисов

Тя заяви, че са готови да направят комисия за ревизия на ГЕРБ
317
Мая Манолова: Имаме ръбове, на тях ще се убожда Борисов
Снимка: БГНЕС

Не е лошо, че имаме ръбове, на тях ще се убожда Борисов всеки път. Всеки, който е решил да участва в политическия процес, иска или не иска, става политик. Хората са чувствителни и затова реакцията срещу непремерено изказване е бурна. Темата е затворена. Ще имаме силна, подготвена, категорична парламентарна група. Това каза пред БНР Мая Манолова, съпредседател на коалиция "Изправи се! Мутри, вън!".

Още по темата

Тя подчерта, че депутатите от коалицията са готови още в първия ден на парламента да внесат предложение за комисия по ревизия на управлението на Бойко Борисов.

"Разговаряли сме с партията на Слави Трифонов и те ще подкрепят този проект за решение. Ще настояваме да има парламентарен контрол всеки ден на всеки един от министрите на Бойко Борисов. Първи в парламента ще извикаме финансовия министър", каза още Манолова.

Тя заяви, че от "Изправи се! Мутри, вън!" ще настояват парламентът да реши изработването на Националния план за устойчивост и развитие да бъде финализиран от Народното събрание, за да бъде изпратен в указания срок и България да не пропусне възможността да получи средствата от Европейския съюз.

Коалицията е готова и с предложението за промени в Изборния кодекс, допълни тя и очерта редицата приоритети, на които ще се заложи в бъдещата работа.

"Хората имат нужда от глътка въздух. Да повярват, че има институции, които работят за тях. Призовавам партиите - спрете да си гледате партийните интереси, спрете с тънките сметки. Хората чакат от нас незабавни действия. Ще направим показно през следващите 30 дни как трябва да работи парламентът", заяви още Мая Манолова.


317
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
1
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 1 месец
н,а,т,р,у,п,а,л
279
1
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 1 месец
Толкова много сланина е натрупа, че едва ли ще усети нещо, но си струва да се пробва.
278
1
 
4
 
! Отговори
КО ПРАИМ С ГЕНИИТЕ преди 1 месец
НЕЩО ДА ЧУХТЕ ТИЯ КВИ ША ГИ ПРААТ- АЗ ЛИЧНО СЛУШАХ САМО КОЛКО МНОГО, АМА МНОГО КРАДАТ ГЕРБ, КАК ЩЕ ГИ ИЗМЕТАТ, КАК ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ, КАК ЩЕ ГИ ИЗЧАГЪРТАТ- А СЕГА КО ПРАЙМ С ГЕНИИТЕ ОТ ПИКЧЕРСА....
277
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чудя се как Ангел я такова тази? Всеки път ли и слага възглавница върху противната мутра? Ами ако я задуши?
276
0
 
8
 
! Отговори
ехаааа преди 1 месец
Како,ама вие всички сте ръбове-партия от ръбове сте !Няма един нормален !
275
0
 
9
 
! Отговори
БЕН преди 1 месец
Искат да завоюват известно обществено положение . Разбира се че ще си служат ,сьзнателно и обмислено с много низости и льжи.Жалки неудачници, борещи се за власт.
274
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мая е като Канго машина за разбиване
273
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НА БОРИСОВ РЪБА МУ Е ОСТЪР КАТО ВЪРХА НА КОПИЕМайче внимавай че няма да е Убождане направо мин ез теб
272
0
 
13
 
! Отговори
Кера преди 1 месец
Срам. Позор. Отврат.
271
0
 
16
 
! Отговори
ЛЕЛЕМАЛЕ преди 1 месец
ТАЯ ПО ИНТЕЛЕКТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С ТРИТЕ МОМИ ОТ БЛАГОЕВГРАД В.... Н.... Л.... .СЪС СИГУРНОСТ Я ПРЕВЪСХОЖДАТ ИНТЕЛЕКТУАЛНО И МОРАЛНО. ПОНЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАТ КАТО НЕЯ ЕЖЕДНЕВНО.
270
5
 
9
 
! Отговори
Германец преди 1 месец
Русия е безполезна държава, а руснаците сапияни и страхливи.
269
0
 
19
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Лицето на промяната е т.н. "Сестра Галева"
268
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То и банкин ,щеше да окауши Соколов,пък нещо ...само него слушка.Тези предварителни анонси са явнозапазена марка, за хора с червеникнижки.Човек да се пита дали червеното е прескочило жълтото,ведна класация на хуманитарните науки.
267
0
 
11
 
! Отговори
ДО 241! преди 1 месец
До Анонимен. Какви ръбове може да има, те клетките и са без гънки , гладки, циментирани!
266
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да бе Ръбове, но някои имат и по 2 непоръбени ***, една хоризонтална и една вертикала пора, както и по една О-образна срамна изходна устнаПари нема - действай!
265
0
 
11
 
! Отговори
ДО "СТОЛЕТНИК&q преди 1 месец
До Столетник- 264! Като я гледаме и си говориме за старата кърпа - не си мисли, че имаме желание да се забърсваме в нея!
264
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи отново с Борисов напред! За да се боцкал Борисов!Лъжци!Нали искаха промяна! Който се е хвана за тая Мая да я пуска, ама май, че е късно!Така е *** народ слаба държава! Истината е в поговорките!
263
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази бърза стрмеглаво да се внедри,щото при очертаващи се нови избори тази е вън от всякъде.
262
0
 
24
 
! Отговори
ОТКАЧАЛКИТЕ НАРОДНИ преди 1 месец
ТЕЯ РЪБОВЕ ,ЧЕ СА БОЛНИ ОТ ЯВНО ПО-ЯВНО Е ,НО ОЩЕ ПО-БОЛНИ СА ОНЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ..КОЛКО БЕЗМОЗЪЧЕН ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА СИ ДАДЕШ ГЛАСА ЗА ГАЛЕВИЦА ,ДОНЧЕВА И ТЕЯ ДОКАЗАЛИ СЕ КАТО ОТРОВНОТО ТРИО ПСИХОПАТИ..ТАЯ С 14 БРОЙКИ ,ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ Е ПЪРВА ПОЛИТ. СИЛА.ПАРАНОЯТА ЯКО Я БЛЪСКА.
261
2
 
15
 
! Отговори
Столетник преди 1 месец
А бре момчета, какво се занимавате с тая Мая? Вие лешояди ли сте? Правете деца на младите моми, не ми гледайте бабите. Млади па улави.