52

Радо

преди 3 години

БГ няма нито опасения, нито проблеми с Русия и мястото и въобще не е нормално в момента. Обслужваме чужди интереси, а трябва да не участваме по никакъв начин нито в учения, ноито в каквото и да било против Русия. Искаме си мир, спокойствието и лодките в туристическо Черно море.

51

Анонимен

преди 3 години

Къде е мястото на България? Ами "в кучия *** със хъс?, както се пееше в една песничка...

50

Анонимен

преди 3 години

Байдън има бизнес участие в Украинския газ така че ще използва армията да си защити интересите, нищо че е затънал в корупция покрай сина си. Доналд повдигно въпроса, но го бутнаха в 9 глуха.

49

Пян_Гъ

преди 3 години

Само истински пичове, които са служили 2 г. (някои + задръжки от няколко месеца!) знаят какво е тревога, баир, противогаз, пълно бойно снаряжение, пълзене в сняг до кръста, рани по ушите от студ, шанцов инструмент, опъване на палатки за норматив, маскировъчни мрежи и т.н. ОСТАНАЛИТЕ, АКО ОБИЧАТ, ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ НА ТЕМА ВОЙНА, ЗАЩОТО, КАКТО ЩЕ СЕ УБЕДЯТ САМИ, ТАМ СЕ УМИРА! Не е като да пиеш бира в кварталната бирария и да защитаваш на приказки "демокрацията".

48

Анонимен

преди 3 години

До 1234/47"ние проблем с Русия нямаме,"Това Решетников ли ти го каза?Ние проблем с Русия имаме откакто за пръв път сме създали двустранни отношения, но който не е учил и не знае История говори за това колко сме "добре" с Русия.

47

1234

преди 3 години

Мястото ни е тотално сбъркано в момента! ние проблем с Русия нямаме, но краварите 30 г работят за да ни го създадат и успяха.

46

Анонимен

преди 3 години

До HandelОт 1990 г. досега явно си спал. Русия постоянно попълва флота си с нови кораби и подводници.

45

Анонимен

преди 3 години

Никъде не мястото на българия Все на всяка манджа мерудия..

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43"Те умряха като мъже"Кви мъже бе, изпепелиха ги като прошляци.

43

Анонимен

преди 3 години

До 36Не вагнеровците. Те умряха като мъже. Говоря за моряците от "Доналд Кук" и за други като тях.

42

Handel

преди 3 години

Какво ще стане "горещо"? Най-новия кораб на Русия е пуснат на вода 1990-та година и въобще целия Черноморски флот на Pусия се крепи на боята. А колкото до Украйната - защо трябва ние да мислим за нея? Когато десетилетия наред седеше на два стола и смучеше и от двете страни?

41

Пян_Гъ

преди 3 години

До АнонименМойто дете, първо НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ДРУГАР И НЕ СМЯТАМ ДА СТАВАМ. Второ, говориш на бивш снайперист. Участвал съм в тактическо надиграване по гръцката граница с/у 567 пехотен полк на гръцката армия в сняг до кръста под ръководството на майор Пандев - страшилище в танковите бригади кашимерията на югозапада... Ако обичаш, малко по-внимателно...

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Защо не отидете, да ви видим колко сте?А кънтър страйк с Глок 22 не се играе.:)))))

39

Анонимен

преди 3 години

До че къде лиГолеми страхливци сте това русофилите. Не искате да си изцапате ръчичките за да живеете като свобдни хора, а?

38

Анонимен

преди 3 години

До 29Ако отидат в Русия всички, които пращаш, България съвсем ще обезлюдее.А ти тренирай усилено кънтърстрайк. Повярвай ми на фронта е същото.

37

че къде ли

преди 3 години

До стената, ей там ще ни изправят и ще ни пуцат отвсякъде.За САЩ сме пушечно месо и маша, която да вади кестените от огъня вместо тях.Ролята на цяла Източна Европа е това, буфер и първа линия от фронта на САЩ срещу Русия.Да си се бият отатък в Тихия океан бе!Ама не, САЩ не искат военен конфликт близо до тях, типичното краварско нагло мислене.Но докато има лакеи като нас, ще си ни разиграват както си искат.И ако има конфликт, ще го има и в Черно море, а това си е вече у нас.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33"Бре-бре. Само, че досега ги пълни някой друг."Кой бе, Вагнеровците ли?То там и памперси не останаха за доказателство, че ги е имало.:))))

35

Анонимен

преди 3 години

Дойдоха демократите и започнаха конфликтите

34

Анонимен

преди 3 години

До Пян_ГъС удоволствие ще отида на фронта срещу руснаците ако има обща мобилизиация, но истината е, че на Запад има ясно разпределение на ролите и за това се грижат професионални армии.Такива пу-ци като теб, които не са ходили в казарма, си мислят, че ни е страх от оръжието. Не си познал, другарю, редовно ходя на стрелби, да не забравям как се правят нещата, а имам и лично оръжие. Готвим се за най-лошото, както сме свикнали когато си имаме работа с продажните руснаци.

33

Анонимен

преди 3 години

До 25Руснаците са напълнили памперсите?!Бре-бре. Само, че досега ги пълни някой друг.Не повярвах на това, което чух, като гледах филм за така наречената война в Грузия. Задокеанските инструктори докарали хуманитарна помощ: минерална вода и памперси. Ето при кого те са в употреба.