34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен до РеалистМай само ти не разбра, че това е капацитета на бандата ГЕРБ 26% макс 28%а някой има ли капацитет над 17%, заедно с гласовете на бречите на ягоди и сводниците?

33

Абе мууунчо,

преди 3 години

"Не ми говорете за закон и конституция - в тая държава всичко е проституция"Слави ТрифоновВсичко е ясно за новото правителство

32

Анонимен

преди 3 години

ДПС поискаха ИМПИЙЧМЪНТ на Радев през декември 2020 от трибуната на НС.Парашутиста Радев сега ще им се мазнииии И ЩЕ ПРАВИ МЕТАНИ - без ДПС няма да види втори мандат. На балотажа Радев спечели с 530 000 гласа преднина пред втория кандидат.200 000 гласа бяха от ДПС200 000 от ВМРО100 000 от Воляи 30 000 от други партии.БЕЗ ДПС РАДЕВ Е АУТ ЗАВИНАГИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ЩЕГА ЩЕ ПРАВИ ПАЗАРЛЪЦИ С ТЯХ.

31

Ако Славчо не се

преди 3 години

Извърти или групата му устои на предложенията на властта (лични чекмеджета с народни паъ)Боко е история

30

Анонимен

преди 3 години

Правилно! Свиквай го, пък който дошъл - дошъл.

29

Решетников

преди 3 години

До 35. И как да ги ***. Като се наведе пред Борисов.

28

Анонимен до Реалист

преди 3 години

Май само ти не разбра, че това е капацитета на бандата ГЕРБ 26% макс 28% и то с купени ромски гласове, подправен вот и да не изброявам.Мафията ГЕРБ отече в канала.

27

Ицо частника

преди 3 години

Споко бе Радев, тия не са ми спешни.

26

Гражданин

преди 3 години

До 22. Хе-хе, ти нещо обърка институциите бе, църввул. Президентът нито е съд, нито прокуратура. Айде по-леко със законите, не сме 1944.

25

Анонимен

преди 3 години

Радев да свиква избори и да си преизбираме Борисов.Тоя цирк ми идва в повече.Кви са тия пазарлъци,кво е това криене и мълчание ?! Бетер детска градина.Егати,за България ли ще работите или ще си мерите процентите.Какво има да се мисли.Леви,десни ,център-пътят е само един ,когато е првилен !

24

Логично

преди 3 години

Чака Шиши да му нареди кабинета.

23

Анонимен

преди 3 години

Третия мандат ще е за ДПС. Радев беше избран от ДПС.

22

Анонимен

преди 3 години

Радев, ЧУКАЙ ГЕРБЕРАСИТЕ!

21

Венци от дюнера

преди 3 години

Никво бавене! Държавата без парламент не е добре. От мен да го знаете.

20

Анонимен

преди 3 години

Борисов, след всичките протести, юмруци, след като не ги пипна протестърчетата и ги остави да се търкалят по жълтите павета, да си изливат душите, да си хвърлят храна и развалена риба, след като затапваха кръстовища и за 7 месеца нямат едно смислено предложение освен "оставка"след като би трябвало и умрелите да са разбрали какъв гад е Борисов спечели изборите с цели 10% пред втория. Фигуранта, разни БСПта и ДБта и Маи Манолови не си ли дават сметка, че това е голям резил за тях??

19

Реалист

преди 3 години

До 8. Абсолютно. И какво си мислиш, че се случи при служебно правителство бе, плазмодий? То само организира предсрочните избори, които ГЕРБ ще спечели с още По-голяма преднина.

18

Радев-подстрекател

преди 3 години

Кофти чувство е да знаеш, че след максимум 1 година ставаш подсъдим Фигурант.Времето изтича, а с него и свободата, която ще му липсва.

17

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта сега е на премиерата на филма "Ханът и империята". С Вицето Йойоефекта Йотовска. Без Деса е на премиерата. Деса разбрала, че няма да е новия премиер на Бългия. Като видяла служебното правителство начело с любовницата на Радев (пилот от авиацията) получила нервна криза и се скрила в мазето докато си урежда полета за САЩ. Сега урежда новата любовница както едно време уреждаше нея. Каквото правиш ти се връща. Като го разведе едно време се мислеше за незаменима. Хак и е сега.

16

тъй де

преди 3 години

До нищоправещиятА работягата Борисоff три мандата яде и се.е като самосвал!

15

Анонимен

преди 3 години

Г-н.р Радев ,не ги бави направо по затворите