14

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата от миналата година и сегашната за матурите в 4 и 10 клас? Миналата година бяха отменени, а тази година обучението е същото.

13

Анонимен

преди 3 години

Защо стресирате учениците с тези матури? Защо досега нямаше матури за 4 и 10 клас? Как учителите подготвят учениците за тези матури?

12

Анонимен

преди 3 години

Лошо е да се лъже. 5 - 12 клас не са цили 40% на училищи. От 7 месеца са присъствали 1,5, до 2 месеца.

11

Анонимен

преди 3 години

До 11Е нали искате учениците от 1 до 4 клас да са на у-ще? И не стоят по 8 часа, а само 4 или 4, 5 астрономически часа. А и през междучасията при отворени прозорци си свалят маските. Постъпили малоумно...Хайде, ти с големия мозък явно си си направил ваксина...И даскалите са като другите хора-колебаят се, страхуват се, чудят се..просто са хора..дори и те..

10

Епидемия

преди 3 години

До Анонимен 9Виновни в случая са хората, които задължават от 1-ви до 4-ти да са на училище. Ходи ти с маска 8 часа при положение, че си дете на 10 години. Какво значи дискраминация? Не искали да си правят ваксини - ами да си разчитат тогава на естествения имунитет - ами те са на първа линия както и нашите деца и както всички нас! Ако имаше ваксини за всички да си бяхме направили - а учителите постъпиха масово малоумно, като не си направиха от Пфайзер още януари месец и решиха да треперят.

9

Анонимен

преди 3 години

Вълчев, защо заблуждавате, че със заявление, децата могат да ползват ОЕСР, когато повечето училища не предлагат такова и отказват??Задължавате децата да са присъствено в пиков период, а няма ОЕСР, как се нарича това?!

8

Анонимен

преди 3 години

До 5Пак учителите ви виновни! Как ще ги задължиш? Това е дискриминация! А и да са ваксинирани какво? Пак могат да се разболяват и заразяват!! И освен това маски носят и ваксинираните! Значи дай даскалите да се ваксинират, а родителите и децата - не. После и да заразят учителите , които са с ваксини -ее, голяма работа, нали ще го изкарат леко. Пак даскалите виновни!Нещо май стандарта е двоен, а??

7

Без ум

преди 3 години

Искахте хората да са неуки и го направихте Защото следвате девиза *** и беден най лесно се управлява като се манипулира

6

123

преди 3 години

Матурите доказват единствено, че с всяка изминала година грамотността пада. И за това не е виновен COVID. Най- разумно е да няма матури, за да не ставаме за смях.

5

Кумчо Вълчев

преди 3 години

Новият учебник, одобрен от МОН, включва избрани хакове и пинизи, как да се скатаем от онлайн обучение и как да препишем на матура.

4

Вълчев - вземи мерки

преди 3 години

Вълчев - веднага задължи учителите, които от глупост не си направиха ваксини - да го направят ведната и да спрат да тормозят децата от 1-ви до 4-ти клас да стоят с маски в занималнята! Това нормално ли е - по задължение само учителките трябва да носят маски - а сега 5 часа децата почнаха да кашлят заради алергии!

3

Анонимен

преди 3 години

Матурата след 10 клас трябва изцяло да се махне! Не само за тази година да се чудят да я отменят ли или не! Както и тази след 4! Напълно излишни са!

2

Анонимен

преди 3 години

Уф, айде да правят по-бързо новото правителство и да го махат тоя! Досаден е! Толкова незаинтересован, объркан и нерешителен човечец е!

1

Много искам

преди 3 години

Вълчев и другите от МОН да се явят на матури.Този министър ,завършил "Счетоводство"в Свободен университет във Варна ,ще има зашеметяващи резултати.