311

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДействително, това си е чист саботаж. СИКаджията от Банкя си спомни "борческото" минало и реши да остави България в безредие и хаос. Това правителство в оставка е подчинено на новото НС и нека депутатите от ДБ (най-вече), ИМВ, БСП, ДПС вземат под контрол (на "ръчно управление") кабинета, да освободят развилнялия се премиер, МЗ - проф. Ангелов, министърката на МСП Сачева преди окончателно да съсипят държавата. Имат това право и нека побързат да сторят това.Караниците оставете за после

310

Тошко Африкански

преди 3 години

Абе Славуне,Абе *** такъв...подигра се с гласовете на близо 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ КОИТО НА РЕФЕРЕНДУМА ГЛАСУВАХА МАЖОРИТАРЕН ВОТ !!!! Виж се в огледалото бе главанак- ще видиш що за *** си,ми то ако случайно идеш в Брюксел в ЕК ...ми те всички ще се разбягат като видят ОБЕЦИ на голата ти чутура...гюбеци въртиш и гледаш като ВЪРКОЛАК ЛЪЖЛИВ *** !!!

309

Анонимен

преди 3 години

Да точно ,сега се започва ,ред е на президента

308

еха

преди 3 години

Румбата греда от Дондуков 2 и се кефи. Всички мутри сбрани на едно място.Това го кефи, най-накрая си сбъдна мечтата!

307

ади сега

преди 3 години

Нали вече мутрите са на власт. Преди не харесваха генерала....Сега какъв им е проблема да назначат друг орган със същите или подобни задачи?Правят неловки опити да се отсвободят от отговорност.

306

Анонимен

преди 3 години

Според мен е саботаж срещу новият парламент и наи вече срещу бьлгарските граждани

305

И и

преди 3 години

Познати мутри в нароодното събрание. Сбирщина от кол и въже. Но -- всички са С ИЗКРИВЕНИ И ГРОЗНИ ЛИЦА. ПЛАШЕЩО И ОТБЛЪСКВАЩО ИЗЛЪЧВАНЕ ,И АКО ГНОМА ТОШЕ ДОВЕДЕ И СЛАВУЧО -- ОТБОРА НА ГНОМОВЕ И ПЛАШИЛАТА СТАВА ПЪЛЕН. ГРОЗИЛИЩА ВАМПИРИ. ВЪВ ВСИЧКИ ПРИКАЗКИ СТРАШИЛИЩАТА НЕ ПРАВЯТ ДОБРО.

304

Анонимен

преди 3 години

ИТН и ИСМВ се чувстваха много добре да плюят по всичко, което ГЕРБ правеше и предлагаше. По инерция сега плюят по мажоритарния вот, който самите те обещаха. Но нямат и идея какво да направят за държавата. Честито на всички глу.пци, които гласуваха за тях. Да бяхте внимавали в училище повече. Тройкаджии и киф.ли определиха бъдещето на страната. Ид.ио.крация в действие

303

ДО 350

преди 3 години

Всяко зло за добро е казал народът!!!По-добре че се разпадна щабът!!!От него видях повече вреди отколкото ползи!!!По-добре Народното Събрание да състави нов орган, съвет (а не щаб, щаб е военно формирование), в който да има вирусолози, инфекционисти, епидемиолози, а не коремни хирурзи, ортопеди и други, които нищичко не разбират от вируси!!!

302

Стига глупости!

преди 3 години

Кога ревахте против НОЩ не мислехте! Оплювахте ги! Сега защо ревете! Хайде работете, за народа!Ха дано,ама надали, народа ви е за оправдание! Но народа ще се осъзнае! А вие трябва да знаете едно ,,Който нож вади, от нож умира"! Ще се само изядете за власт!

301

сминдух енд чесън

преди 3 години

Мен не ме притеснява високия градус,все повече хора ще проглеждат какво представлява Борисов и компанията около него.Силата на зрението е право пропорционална на облагите получавани във времето прекарано във властта.Само за два дни се разбра ,че скоро ще се прави ремонт на депутатските банки.ГЕРБ освен да тропат по тях друго няма да измислят,просто толкова е капацитета им.

300

пасарела

преди 3 години

Тошко от клона да си е.....***.... ! Кога му почерня дулето , та си бърше лицето ! ЕХ , муно ,муно , ти ли ще ни управляваш !

299

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли няма начин този цирк да се прекрати? За два дни обърнаха Парламента на панаир. Те влязоха там за да организират лов на вещици, а народа който гласува за тях, остана жестоко излъгн. Къде са и нс Мая майките, които тя толкова нагло употреби?

298

Черен ром

преди 3 години

Какво сме ви виновни на вас чалгарите,че си гласуваме за Бойко. Еми като е пич и ни дава работа. Ще си гласуваме пак за него ако ни обиждате. А токо уби нашето момче в маалата на кмето от ДБ.

297

Каун Грипенов

преди 3 години

Сега Рачков Пръдлето да свика Националния съвет за сигурност и да си формират "компетентни" доктори-червенотиквеници.

296

Бай Баяни

преди 3 години

Когато НОЩ работеше го плюехте, обиждахте, стигнахте и до заплахи за живота на членове, а сега се уплашиха. Сакън да не отворим кутията на Пандора. Нещастни скотове за власт и отмъщение готови да осквернят и светиите.

295

Анонимен

преди 3 години

Стига с този Борисов! Не го искахте и той не се натрапва. Оставете го на мира Повикайте си в Парламента този, който ви изпрати там- Божков, да каже как ще оправи България. Неговите пари са повече от тези от ЕС

294

МъКъТъ

преди 3 години

Докато в това НС са трите бесепарки- Мая -***-Татяна /съкратено МъКъТъ/ нищо добро не ни чака, а само кокоши крясъци и МЪКА. Четирите лели /вече не са каки/ включвайки и Капон, така са се налели, че само за дрязги и лапане мислят. Кой ги храни-незнам. Във възрастта на климакса е така-раздразнителни и гладни са. какво да правиш-природа. И мъжете имат климакс- Славито и той е в такава възраст и се вижда. То и това НС е в климакс. Тежко ни!

293

Квичете

преди 3 години

герББ ни докараха до най-голямата криза след ВСВ!Икономическа, здравна, културна, стопанска.. кризи предизвикани от алчност и некадърност!Парите, които можеха да направят животът ни по-добър, потънаха в офшорни сметки на олигархията и слуги на чужди интереси!Време е да си платите!

292

Анонимен

преди 3 години

Никога досега не е имало по-гнycна и тъпa cган в парламента!