33

Ред

преди 3 години

Предлагам да въвеждат новите щамове по азбучен ред на държавите, за да знаем докъде сме стигнали.

32

Unknown

преди 3 години

Ехе скоро всяка държава ще си има собствен ковид ,. бах неговата маа и вирус.Ах сиктир уе ..

31

българин

преди 3 години

Наскоро обявиха Индия и Бразилия за най-тежко засегнатите държави от коронавируса.Има желязна логика в този факт. Това са едни от най-бедните държави по население в света. Наскоро по Евронюз дадоха репортаж от Индия от религиозния ритуал по къпане в свещената река Ганг. Та значи, цветът на водата прилича на нашата радомирска боза.Там всички влизат като хипопотами голи, кой с гaщи кой без гaщи, никаква хигиена никаква дистанция. Един обаче се къпеше с маска и това ме разсмя.

30

.

преди 3 години

Ста вече глупости е. Втръснахте!

29

Идеалист

преди 3 години

Биологичната война продължава. Давос срещу човечеството!

28

Радо

преди 3 години

А Зинзибарския Ковид ? Кво стана с него, че ми се струва доста по- богат.?

27

до чифутите

преди 3 години

Абе тия най-болните и.д.ио.ти като 61 не измряха ли вече.

26

do 55

преди 3 години

не не е нито едното нито другото а АЛЧНОСТ колегаимаше подобни норми до 85 годин, аз съм си правил 4 ваксини за да ми дадат немска, италианска и френски визипосле решиха всеки да щъка безнаказано за да правят повече пари определни кръгове и замаскираха това под права, гловализъм и други тъпотиии сега ние берем гайлетоАлчност алчноооост ще прееебеее тоя свят

25

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли колко ваксини трябва да си направи европееца, за да посети Индия?Аз не знам, но сигурно са доста!Та, ако индийците с техния Супер имунитет, - пред, които европееца със своя имунитет е направо стерилен - "клекнаха" пред индийския щам!, то кво шъ прайм, когато този щам влезе в "стерилна" Европа?

24

G

преди 3 години

Швейцарки щам няма ли, или Дубайски? Ясно стана че щама бичи 3-то класни и надолу държави кораво. Като дърт козел млада върна лющеше...

23

Анонимен

преди 3 години

Че е много красив!

22

Анонимен

преди 3 години

знаем, че вече никой не вярва на измисления вирус, за друго не знам :D

21

Индиския вариант

преди 3 години

не е смъртоносен. В Индия все още са си към 2 милярда.

20

Хммм...

преди 3 години

"Някои учени са притеснени"Добре, ще имам предвид, че има някои притеснени учени. Следващата статия...

19

ВЪПРОС

преди 3 години

Учените не могат ли да прегледат през микроскоп пробите на новия коронавирус - там се вижда добре - може да са му порастнали брада и мустаци или зъби ?

18

malart

преди 3 години

Индийският вариант те кара да танцуваш като в боливудски сериал

17

Замислих се..

преди 3 години

Ако маските вършат работа - мюзлитата трябва да са ограничили заболеваемостта?Нали там ходят забулени!Ама като слушам новините - това с маските е загогор на военните да свикнем с бурките!

16

Анонимен

преди 3 години

че говори индийски.

15

Пак ли?

преди 3 години

Пак се появиха свидетели на ковида от седмия ден! Аре стига вече бе! От нас зависи поне в България да не станем заложници на тези глупости! Препоръчителни маски, дистанция от два метра, 50% на закрито и толкова! Всичко друго е излишно и заробващо.

14

В Индия

преди 3 години

Е не възможно да се ваксинират цялото население. Публикация в медицинската списание " Лансет" прави сравнение между вариантите на ковид и причините за тях. Британския и румънския вариант се предават по лесно и това се дължи на генома на населението . Бразилския, Индийския и Южно американският се развиват по тежко И смъртоносно, а фактори за тези изменения са климатични, социални и хигиенни.