130

Анонимен

преди 3 години

С новия изборен кодекс ГЕРБ вече никога няма да спечели избори и няма да са първи. Народе не гласувай и за ДПС и другата патерица на ДПС - измамническата партия на Слави. Да си върнем ДЕМОКРАЦИЯТА, която след идвенето на аристократа антидемократ Симеон си отеде през 2001 заедно с интегралната бюлетина за контрол на изборите. Следа бащА си Борис и ДЕДО СИ фЕРДИНАНД ТОЙ НИ ДОНЕСЕ НОВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.

129

Анонимен

преди 3 години

Герб е позор за бьлгария

128

EХА

преди 3 години

Верно ли е,че Мая Манолова била МАТА ХАРИ! Тя затова ли изглежда така секси с напомпани джуки! Да и с такова самочувствие!.

127

Читател

преди 3 години

Охранени тюлени,направили тумбаци като бременни крави,разпенени до скъсване на част от мордите си,притеснени,че се задава "дебелият",тичат като кьорави из студията да защитават този който им е пълнил щтраусовите гуши. Мано,Дани,Деса,Цвета,отивате си безвъзвратно.България няма нужда от индивиди като вас,които с нищо не сте променили положението на бедните българи.Ръждясали латерни сте,мястото ви е на пункта за стари вещи.

126

тя

преди 3 години

Истината боде !

125

Анонимен

преди 3 години

Убеден съм, че ако утре десетте водещи световни телевизии заснемат филм, в който Тиквата кълца бебе със сатър на мегдана в Банкя, гербавите *** веднага ще крякнат, че това е постановка на Радев!Толкова са жалки и неадекватни милите...

124

Анонимен

преди 3 години

Охо...тия от градус изядоха фурмите от ОАЕ ,спомнете си как лично министъра ходи да храни кокошките ,та квото и да говори човека май пак че покрият истината вече подхвърлят че било държавна тайна )

123

Един

преди 3 години

Сюжета прилича на аферата със суджуците от преди време.

122

Нормален

преди 3 години

Не става въпрос за качествата на Илчовски а за това какво казва.За никого не е тайна,че ББ е вкаран в политиката от босовете на организираната престъпност.Главен секретар на МВР при управлението на Симеон,който бе доведен от същите тези босове.ББ мисли,като престъпен бос и управлява Държавата по този начин.Не ми харесва Илчовски,но той казва истината .

121

Анонимен

преди 3 години

Илчовски всеки път споменаваше как бил с Борисов , незнам така ли е било , но изведнъж се обърна срещу него , защо ли . Естествено изпълнява поръчка от Дубай .

120

Анонимен

преди 3 години

"честен" бизнесмен има ли? Дали не е изкупил на безценица земите на хората? А може би е активиран да храчи, избори. А може би става дума за онези 29-30 милиарда, които евросъюза ще дават. Въпроси

119

Анонимен

преди 3 години

голяма Гадус е тая работа с пилетата

118

Един Българин

преди 3 години

Срамен цирк организиран от жена нуждаеща се от лечение. Илчовски е примитивен лъжец не приличащ на българин, не само защото лъже. Знае ли прокуратурата как се е "здобил" с толкова много земя? Едва ли е наследена. Интересна е връзката му с Камен Лозанов и други плевенски бандити и престъпници. За неговото "благородство" могат да разкажат не малко собственици на земя и зърнопроизводители от област Плевен.

117

Диана

преди 3 години

До До 112Нормално! Той поне е с техническо образование, а колко много бизнесмени са с третокласно образование знаеш ли? Това всичко е армията на БСП - тях ги уредиха с бизнес и тях ги карат сега да си плащат за това, явно...

116

а стига бе

преди 3 години

Това ли са честните мутри които Радев извади да се борат срещу модела Борисов?

115

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за Борисов.КЛАСИ е на разни Маи и Фигуранти.

114

Анонимен

преди 3 години

Хааахаа колко хора имат милиони от законодателство бизнес...тва че ти си кух

113

читател

преди 3 години

Прокуратурата трябва да разследва как въпросния бизнесмен е придобил 15000 декара по негови самопризнания. Мая трябва да отговори на роботодателя защо плеймейтката е отказала хонорара и сега отрича. Как е възможно на такова дело да не се подготвиш със свидетелите?

112

Анонимен

преди 3 години

Илчовски е поставено лице. Бизнеса е на други хора. Не може толкова простовато човече да направи толкова пари по честен начин.

111

До 112

преди 3 години

Илчовски се присмя на вишистите депутати и каза, че е със средно техн. образование.Жичкаджия каза, че е. :D Директно каза: "Язък, където вашите са давали пари да учите." Много неграмотен, но нагъл.