608

Анонимен

преди 2 години

Слушайте БНР Неделя 150 сега ПРЕЗИДЕНТА!!!

607

Анонимен

преди 2 години

Много ми е любопитно защо герберите, които говорят по радио и телевизия (напр. БНР днес Неделя 150 FLYIN BULL) говорят с придихание да не би да имат дихателна недостатъчност?!КОВИД ли ги друса или е политически ковид. След FLYIN BULL в студиото на БНР беше ПРЕЗИДЕНТА, но в говорът му нямаше дихателна недостатъчност. ПРЕЗИДЕНТА за 5-6 минути показа толкова много идеи, колкото БОРИЪСОВ и ГЕРБ не биха могли да представят дори и за 100 години. ТОВА е РАЗЛИКАТА между ДЪРЖАНВИЦИ И УЗУРПАТОРИ.

606

Loyko

преди 2 години

По добре да освободим България от нагазилите я военни /бивши и настоящи/по всички високи постове на власта.

605

СИН ФАР..

преди 2 години

РУСИЯ... ПОСЛЕДНИТЕ 800 ГОДИНИ... 75%===600 ГОДИНИ Е ВЪВ ВОЙНА С НЯКОЙ........ ТАКА СЕ.... ХРАНЯТ....... РУМЕН РАДЕВ...... 5 ГОДИНИ..... ОМРАЗА,АГРЕСИЯ, ПРЕДАТЕЛСТВО..... ....... ТАКА СЕ..... ИЗХРАНВА......

604

? ! ? ? ! ?

преди 2 години

Защо така, всичко свързано с Фигуранта ухае като самия него на акано ???

603

Анонимен

преди 2 години

Много ми е любопитно защо герберите, които говорят по радио и телевизия (напр. БНР днес Неделя 150 FLYIN BULL) говорят с придихание да не би да имат дихателна недостатъчност?!КОВИД ли ги друса или е политически ковид. След FLYIN BULL в студиото на БНТ беше ПРЕЗИДЕНТА, но в говорът му нямаше дихателна недостатъчност.

602

Бунгар

преди 2 години

Ами България няма усещането,че има незаменими хора.Никой не е декларирал,че е незаменим.Това усещане съществува само в болните мозъци на разни военни бивши и настоящи.

601

made in РадеФ

преди 2 години

РАДЕВАТА ХУНТА ПОДАРИ БЪЛГАРИЯ НА ОЛИГАРХИЯТА- ПОЗОР!

600

Анонимен

преди 2 години

Пак ли ще ни "освобождават" руснаците

599

Христо Христов

преди 2 години

Абе петата колона на брюксел, верно ли е това за спасението на бкп от Соломон Паси?! Или верно ли е, че подкрепяте, заедно с другия атлантик, комсомолски активист плевнелиев, ръководството на БКП начело с Луканов и Петър Младенов? Съжалявате ли, че заедно с него не съседите плакати ха БКП митингите?!

598

от немско

преди 2 години

Президентска република България начело с народния президент Румен Радев. Гарода на България отново ще го избереме за президент. В числото на народа невлизат около 400000 гербероседерасти. Между другото се чувствам супер в немско и гласувах за Божков , и сега пак за него ще гласувам. Мразя ви

597

Бодибилдър

преди 2 години

Надявам се че с назначението на Спецов ще има големи данъчни облекчения за фитнес залите.

596

Христо Христов

преди 2 години

Верно ли е, че атлантическата пета колона на брюксел подкрепя спасяването от соломон паси на бкп от разпад и лустрация? ПП. Разбрахме вече, че петата колона подкрепя затриването на българската религия или даването на българска територия за окупационни бази и турски войски.

595

Анонимен

преди 2 години

Радев, назначете Спецов за шеф на спецслужбите. С тоя НАП само погубвате най-добрия си кадър.

594

САВЕЦКА USA

преди 2 години

НИЕ САВЕЦКА USA ВИ УБИЧАМЕ ШО СТЕ МНО ПРОССТИ !

593

Pit

преди 2 години

На есен ще изчистим наистина държавата.Историята ще отдаде спец място за държавният глава който води страната ни към раз единение и хаос за да постигне втори мандат. Борисов удари касичката му: Миньо Стайков, Бобокови, Биневи, Арабаджиеви, Божков... И т. н. Все криминално доказани личности в сивият сектор. Ущетили бюджета със стотици милиони....

592

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовПравославието е последния пристан на неодяите русофили. Вкопчили сте се в него като удавници за сламка, защото това остана единствената ви връзка с терориста Русия.

591

САВЕЦКА USA

преди 2 години

МОЕ СЕ ОСВОБОДИТЕ САМО ОТ ЖИВОТА СИ !

590

Хаджи Генчо

преди 2 години

за 661 Не се учудвай, Радев ще бъде избран и без твоя глас. За това че той изгуби твоя глас, той спечели хиляди нови привърженици. Твоята нелогична критика и на няколкото още платени от фондациите отвращават такива като мен. Аз ще агитирам за Радев.

589

Thank you, people

преди 2 години

Когато си президент на една страна не можеш да си позволяваш да говориш измислени и преувеличени неща - това го правят политиците. Започне ли да говори един президент откровени лъжи като описаните в статията, не може да очаква да го вземат насериозно и трябва да си понесе подигравките.