60

Анонимен

преди 2 години

само Нинова не се поддаде на натиска на герб и си отстояваше позициите, независимо от помията която денонощно изливаха върху нея герберските медии. Шапка и свалям.По-голямат борба обаче е навън, защото глобалистите не търпят някой да не им се подчинява. Боко си ходеше там все със свалени *** и те затова си го обичаха и награждаваха с потупване по рамото.Успех на Нинова, вярвам че ще удържи фронта.

59

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем че герб са патерица на запада, които са пък марионетки на либерастдемократите в сащ - това са БЛМ, антифи, феминистки, лгбт, вегани защото месото е вредно за климата, и прочие "правилни" модели. Няма да споменавам как от 0,2% трансджендъри в сащ при тинейджъри сега скочи на 5000%. За да се смени модела трябва наистина политици-камикадзета или много убеден електорат, който масово да гласува, но правилно, не хаотично да се разпилеят гласовете.Ясно е че трябва да се прекъсне пъпната връв на герб с либерастите.Засега Нинова има най-твърда позиция към тези,Слави бързо ще клекне,ДБ ще

58

ДВЕ

преди 2 години

,,,,, не ли и трябват за ,,подкрепа,,ей -глупава жена

57

до к.58

преди 2 години

Ти лично не си в чужбина, а в България, и пишеш коментари срещу заплащане. Един гастарбайтер ще работи, та ще му пищят ушите, а няма да си губи времето да агитира за ГЕРБ.

56

Анонимен

преди 2 години

Като нямаш собствен електорат си търсиш такъв. К.Н. разпръсна хора като В.Лечеваи др. бивши, обяви свои близки за водачи на листи и се стигна до ситуация във видинско, търновско, Пловдив и пловдивско, ямолско да няма кандидати за депутати. Пожарникарят пък задължи държавната и общинска администрация - 430 хил. души да гласуват за ГЕРБ. Ромите срещу заплащане също бяха приобщени , а това е голям резерв. Как набират хора тези от ВМРО, НФСБ и Воля е държавна тайна.

55

Анонимен

преди 2 години

До демократичните момчета. Ясно е че сме повече от комунистите само че правиме постоянно една грешка. Делиме се и се цепим за глупости. Така ще изтървем демокрацията. Даите да се коригираме защото червените *** са гладни за грабежи и жадни за кръв.

54

парите

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува. Едно социалистическо правителство не може да очаква че емигрантите ще пращаме 2-3 милиарда годишно. Аз лично спирам преводи към България. Ще стане 3-4 милиона от помощите за пенсионираните родители. Разбира се че чуждестранните инвеститори ще почакат. И тези които се изразяват като лъвове по форума ще скимтят като мокри котета. След това, Жан Виденов . . .

53

НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ

преди 2 години

На поредните измислени от Радев избори, е съвсем естествено всичките путинистки партии, врагове на ЕС и НАТО, да се обединят, но това не може да ги спаси, защото много скоро те ще бъдат поставени извън закона при новите световни събития, а някои от главатарите им ще бъдат съдени.

52

vsicki

преди 2 години

До Марко bez Gerb

51

И

преди 2 години

И 33 да се присъединят, няма спасение.На следващите изболи БСП ще бъде поне с 5 процнтни пункта по-слаби резултати.

50

Анонимен

преди 2 години

без реформа в разбиранията си и действията си бсп няма да има симпатизанти,на първо място трябва да прави нещо реално за хората,не само за членовете на партията и то заслужилите,не трябва да дели хората на наши и ваши,на второ място,трябва да се избави от социалистите капиталисти(милионерите)защото не се вписват в идеите и,и трето да намали говоренето за сметка на правенето,на всички ни омръзна празното говорене и плюенето един по друг между политиците

49

Ляв гьобек

преди 2 години

И като ще се заформят едни БСП -ета навсякъде....! Еееех, какъв кеф! Ех ,какви сърпове и чу.о.ве ще хвърчат наляво и надясно...! Много адреналин, Виденов !

48

Браво !

преди 2 години

Ето , сега всичките БСП-ета ,от всички земни кълбета ще плеснат и ще се прегърнат ! Само и само да победят най-после ГЕРБ ! Ама не знаят, че Решетников вече работи само за Фигуранта ! Горката лелка от с. Крушовица! Така и не додрапа за повече от "лелката в левия ъгъл" !

47

Анонимен

преди 2 години

Др.Импексова ти наистина като Радеф си вярваш,никаква власт няма да получите не се надявай!

46

Анонимен

преди 2 години

До Марко - И кои са тия партии без имена?! _______________ - Това са много големи и авторитетни леви партии - Фантом1, Фантом2, Фантом3 (или файтон1, 2, 3 съответно).Утре ще се разбере. Крие се, за да мине срокът. Да не се усетят останалите да хукнат да правят широки леви коалиции. Бие се по конкуренцията!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Нали се напъваше за увеличаване на пенсиите преди месец ____________ - Ако имаш идея как е устроена пенсионната система у нас, не може да се надяваш и да вярваш, че без съответно обезценяване на лева ще има преизчисляване на песии! Това е голяма мента! С износа на гурбетчии не е сигурно дали ще има пари за пенсии изобщо. Единствено последното коалиционно правителство на Борисов намери някакво решение за повдигане на някои пенсии, което може да не издържи във времето.

44

Марко

преди 2 години

И кои са тия партии без имена?!

43

Анонимен

преди 2 години

Нали се напъваше за увеличаване на пенсиите преди месец сега и дума няма от служебното правителство (което реално е нейното) ще направят някоя беля тя и другаря

42

фокуса на г-жа Лъжа

преди 2 години

Корни вече обещава пари от "Плана за устойчивост и развитие " от ЕС и купува гласове на зелено....ха,ха,хаааааааааааааа...а , баламите й верват! БЛАЖЕННИ СА ВЕРВАЩИТЕ!

41

Анонимен

преди 2 години

Още 30 да ги събереш Нинова или най добре 300 като спартанците тогава може и да имаш успех! ХОРАТА НЕ ТИ ВЯРВАТ не знам мазохизъм ли е това или алчност?