23

Анонимен

преди 2 години

Електората на Джо Байдън се изтрепа при делението на плячката от грабежите при протестите за престъпника Джордж Флойд!

22

Анонимен

преди 2 години

The purge - започна официално

21

Anonimen

преди 2 години

ГЕПИ АКТИВИСТИТЕ ИЗТЕГЛИХА 40 МЛР ДЪЛГ ПОД КРОТКИЯ ПОГЛЕД НА НИНОВА, ЗА ДА ПОМОГНАТ НА ДИКТАТОРА ТРЪМП ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ. СЕГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ НИ СЪРИЖАТ КАТО КОСТЕНУРКИ С ВСЯКАКВИ ПАСПОРТИ ЗА СРУТЕНИТЕ НИ КЪЩИ. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБ НА ВЛАСТ, НИКОГА,НИКОГА..........ДА ЖИВЕЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА АМЕРИКА БАЙДЪН!!!!

20

Ужас

преди 2 години

Повече от половината убити са деца под 20 години.

19

Анонимен

преди 2 години

а колко животи са спасили, грабежи и насилие не пише нали. Тексас махнаха маските и разрешиха на всеки да притежава оръжие без разрешително, там инциденти няма, няма почти никаква престъпност. От Тексас ще почне падението на империята на злото САЩ

18

Anonimen

преди 2 години

ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, ЗАЩОТО МЕ СПАМЯТ И МИ РАЗВАЛЯТ ТЕКСТА.

17

Бекингем

преди 2 години

Роби са нямат право на оръжията

16

Т.Шак

преди 2 години

И в Швейцария всички имат оръжие, но такива инциденти там няма. Значи не е до оръжията, а до хората.

15

Бау

преди 2 години

ГЕПИ АКТИВИСТИТЕ НАТРУПАХА МИЛИАРДИ В АМЕРИКА ЗА ДА ПОМОГНАТ НА ДИКТАТОРА ИМ ТРЪМП ДА ЗАГРАБИ ВЛАСТТА. БАЙДЪН ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ВСИЧКО, ЗА ДА ИМ ОПРАЗНИ АНКЛАВИТЕ И ДА НЕ МОГАТ ДА ЗАХРАНЯТ ОТНОВО ТРЪМП. ТРЪМ Е РАДОСТТА НА НАШЕТО ГЕПИ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ДИКТАТОР, КОЙТО СЕ ОЧАКВА ДА ГИ ДЪРЖИ НА ВЛАСТ , ДОКАТО УМРЕ. ДА, АМА НЕ!!

14

Анонимен

преди 2 години

Светата троица на САЩ е: Бог, страната и оръжието. Какво очаквате...

13

Мяу

преди 2 години

Добре, че са американците да ни скритата, че да си оправим държавата. Те ясно казаха, защо не могат повече да търпят това положение, а то е защото съществува реална заплаха за техния живот от прекомерно натрупаните милиарди от политика, който задължително трябва да получи рушвети и името му започва с Бой- и завършва на -ко и неговият началник Беевски.

12

No comment

преди 2 години

...от встъпването в длъжност на президента Джо Байдън в САЩ са се разиграли над 140 т.нар. mass shootings (масови престрелки)

11

Анонимен

преди 2 години

ПРИЧИНАТА ЗА ВИСОКАТА ПРЕСТЪПНОСТ В НЮ ЙОРК И ЧИКАГО Е УПРАВЛЕНИЕТО НА КРАЙНО-ЛЕВИ ЛИБЕРАЛИ! ОТКАКТО ЗАПОЧНАХА ДВИЖЕНИЯТА ЗА РАЗПУСКАНЕ НА ПОЛИЦИЯТА ПОД НАТИСКА НА БАЙДЪНОВИТЕ ПАТЕРИЦИ-БЛМ И АНТИФА , ПРЕСТЪПНОСТТА В ДЕМОНРАТСКИТЕ КЛОАКИ Е СКОЧИЛА СЪС СТОТИЦИ ПРОЦЕНТИ

10

Мяу

преди 2 години

В БГ само престъпниците имат право на оръжие и ни убиват както горовладелците са убивали робите. В БГ престъпниците имат охрана, защото да не се затрият. Един престъпник в БГ не е гръмнат още, защото се пазят с оръжие, а нас ромите им избиха масово българското население по селата.

9

Въпрос

преди 2 години

а колко са жертвите на ден примерно от употреба на Алкохол - бяс ловя много повече от 50, но няма проблем, нали?!

8

Платена Новина

преди 2 години

от Глобалистите, които искат на Поробят САЩ като Отнемат Оръжието на Свободното Население! За това в Европа Описано в Статията е НеЗаконно - щото Европа има р0бе, а не Свободно Население!!

7

Анонимен

преди 2 години

свободния човек има оръжие !! иначе само престъпниците имат, и "демократичната" власт

6

Едно си баба знае...

преди 2 години

В Щатско огромен брой откачалки се разхождат необезпокоявани по улиците и вадят патлаците без повод, благодарността за това - към администрацията на Рейгън с ликвидирането на държавните психиатрични клиники. Тъкмо оттогава полицаите са започнали да прекаляват с "изпреварващата" стрелба, защото не знаят що за куку е насреща им. А подкупените от фармацевтиката психиатри изписват тонове безполезни психотропни лекарства с тежси странични ефекти и само влошават и без това страшния проблем.

5

Анонимен

преди 2 години

Даваха журналисти под прикритие, които си накупиха цял арсенал необезпокоявани от никой на традиционен съботен пазар. Всеки хахо може да притежава патлак. Но това не е решение на проблемите с нарастващото неравенство и насилие, както и бездействието на държавата.

4

Българин

преди 2 години

Добре е, че САЩ ни налагат санкции да ни сритат малко да си размърдаме мързеливите *** да си оправим държавата, така САЩ ни стимулират и ни помагат. Дълбок поклон пред САЩ.