53

Анонимен

преди 2 години

Стига брали ядоги... Да се връщат по селата...

52

Анонимен

преди 2 години

Англиганска му работа.

51

до споко

преди 2 години

ДребноБритания не е Европа! Който е успял там, ще успее навсякъде в Европа! Минусът е, че ще се наложи да учи нов език, а плюсът е, че освен английски ще научи още един нов език! -))))

50

бай онзи

преди 2 години

Това ако не знаеш езика където живеeш не знам какво се коментира ...Тука ще мрънкат ,че взимат 600 лева заплата тия депортираните :)

49

Споко...

преди 2 години

...от 1ви октомври ще има депортиране ми се струва, и то масово. Англичанчетата нямат търпение.

48

Лекар

преди 2 години

БХ

47

Анонимен

преди 2 години

Ама поработиха и поживяха!!!

46

дааа

преди 2 години

идвайте бе рога ,те ваште съселяни капиталисти преоблечени комунисти ше ви разплачат мамата ша видите как се бачка за нищо другарите да могат да карат мерседеци и ферарита

45

Анонимен

преди 2 години

Айде, върнахме се 20 години назад. Радостта беше кратка.

44

Анонимен

преди 2 години

Братята американце са се загрижили за нас много.Ще ги приемат.Нищо,че визите не са паднали...

43

КОЛЕВ

преди 2 години

Да отиват в Русия, нали гласуват за ррусоффилски партии, за комунисти, за фашисти...нямат работа в България, защото те напълниха 45-я Парламент с талиббани и фашисти

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Всеки човек,който уважава своите родители и деди защитава чрез ИМЕ,ЕЗИК,КРЪВ и РОДОЛЮБИЕ своят произход. Не виждам никакво основание да уважавам малцинства,независимо от тяхната раса и култура,които са предатели на собственният си произход . Не уважавам номади, които употребяват Български паспорт, за да номадствуват,представяйки се моятата идентичност. Номадите са грабители и вредители на обществото. Номадите са melези,тоест расисти,защото не уважават Расите,които Майка Природа е създала. Ясно е

41

Микрон

преди 2 години

Те 15 000 са получили правото да живеят и работят легално във Индия

40

Анонимен

преди 2 години

УЖАСт !!!15 хиляди миризливи провинциалисти ще се изсипят в София.

39

Дааам

преди 2 години

Да се връщат на полето....не да ми бършат ла..та на англетата а тук да се фукат с нови коли на 10 гоидшен лизинг с 30 процента лихва.Има много работа в страната.

38

Анонимeн

преди 2 години

Айде, връщайте се да протестирате, в това има много хляб още поне три месеца. Не е важно за кого и за какво, важното е да спирате движението по магистрали и на Орлов мост. Гладни няма да останете!

37

Хм

преди 2 години

В момента в Англия има доста българи , които ще се приберат за постоянно в България това лято. Причините са високите разходи за живот, ниското заплащане, липсата на социален живот и интеграция. Също така през септември държавата спира помощите за безработни заради Ковид. Другият месец се очакват и по - големи рестрикции за тези които искат да идват да работят временно в Англия от България

36

Анонимен

преди 2 години

уфффф, тези като се върнат и като се започне с едно надуване че били в Англия, направо са ми смешни. И да не докарват разни таралясници от там ако може че града се е задръстил с трошки.

35

до 34 Гацо

преди 2 години

Хахахаха успя да ме разсмееш браво!

34

Анонимен

преди 2 години

"Няма страшно.В България има работа за целия китайски народ.За който не го мързи,де."В България има работа за роби колкото три китайски народа! Мързи, не мързи все тая. Друго няма.