15

Анонимен

преди 2 години

Вярно е това, което казва адвокат Менков, но дали щеше да е толкова искрен, ако беше защитник на убиеца на Милен Цветков? Или, тогава друга песен щеше да пее???

14

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Случайно видял чаша с някаква течност и я изпил, без да го интересува каква всъщност е течността!А можеше тази течност да е магарешка урина или белина.......

13

изпечен демократ

преди 2 години

сега разбрахте ли защо в соц страни такива ги екзекутират с куршум в тила?там парите не помагат

12

Анонимен

преди 2 години

Искаме разследване и наказателно преследване на свидетелите. Лъжесвидетелстването е престъпление и това не може да се игнорира. Ако това момче е употребявало трева и кока, няма как това да е останало незабелязано от обкръжението му. Особено тревата мирише от километър.

11

Прост и глупав

преди 2 години

"Едва вчера дойде моментът да се приеме тройната експертиза, извършена от медици във ВМА, на базата на проби от кръв и урина, взети от подсъдимия два часа след катастрофата.Ко???*АСИ и правосъдието*АСИ и държавата.Година и три месеци вадят едни проби????Господ,Алах и Буда да са ти на помощ,ако ти се случи нещо и трябва да се съдиш с някого.Айде пускайте го да си ходи и не се излагайте повече.

10

vlady

преди 2 години

Наркоманът трябва да получи дълга почивка в ол инклузив Кремиковци Хилтън с чудесни гледки към планината на север, остатъците от комбината на юг, кариерата на запад и промишлени сгради на изток през мрежите и загражденията от бодлива тел. Там е пълно с истински левскари.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7Абе хубуу, ама то важи и в обратна посока.

8

Анонимен

преди 2 години

хаха Всички знаем как се пука по купони аре стига. Взел си е линиите и после го е домързяло да се прибира с такси и да ходи на следващия ден да си взима колата.. Ясна е ситуацията, като бял ден

7

Анонимен

преди 2 години

Ем ся направено биломомчето ... то га си направен, ни знайш кос тава ...

6

Анонимен

преди 2 години

Пиянките казват, че са прекалили с водата за уста, а тоя с успокоителната паста...

5

Анонимен

преди 2 години

Не бях чувал за успокояваща паста за зъби, хаха.Това е явно някаква нова глупост, измислена да оправдава наркоманите

4

Анонимен

преди 2 години

Долу ръцете от помотомствения гербер,майка му е целувала ръка на Боко тиквата!!

3

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че е наркоман, но е по-интересно как лъжат свидетелите.

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя Кристиан, най-добре да сведе глава и да си излежи наказанието, стига са носили вода от 9 планини, та в десетата. Кви ли не лъжи пропаднаха. Време е да покаже мъжество и да продължи напред!

1

Анонимен

преди 2 години

Toчно по бългърски и това дело го омазахме и ще потъне. АкО и да е следено толкова изкъсо от медии и обществеността. Това е абсолютен пример, че и най тежките престъпления, заснети на камера нямат абсолютно никакво значение. А сега опитайте да си представите в задкулисието за какво става дума