228

що?

преди 2 години

До 123Че кое не му е вярното на написаното от жената? Новите ни и безупречни машини, достатъчният нальот ли, кое??????????????? КъФ шок, кви индианци?

227

Ямболски цървул

преди 2 години

Многознайковци...те и американски войници влязоха в цех за олио нали?Сигурно това не е грешка на командването?????

226

ACDC

преди 2 години

Жалко за човека и семейството му. Иначе каквото държавата ни, такава и армията ни ... Бог да пази България!

225

123

преди 2 години

Медиите и журналистите в много случаи са пълни по мияри. Какво публикуват писанията на жена, която категорично е в шок от загубата. Човек в състояние на шок може да напише и каже всичко и след няколко месеца да си даде сметка, че не това е трябвало да пише и казва. Оставете жената на мира, опитва се да се справи с шока и загубата. А медиите и журналистите, които разчитат на евтини сензации, какво да ги правим, непоправими са...

224

Анонимен

преди 2 години

Моя позната беше "постнала" във фейса,че мъжа и "сгънал".....и нейните приятелки"харесаха това"!?

223

до 247 и ямболския

преди 2 години

като казвам Никога, говоря на учения на Шабла

222

Очакваме

преди 2 години

Главният льотчик на държавата да издигне високо юмрук за подаване на оставката си !

221

до 247 и ямболския

преди 2 години

Ами нощем,ако ни нападнат вражески ракети...ПВО няма да стреля ли?!?!?.........ами ако ПВО на България открива и съпровожда въздушни цели по визуален способ ще се съглася. Само че радиолокацията на ПВО и е все тая денем или нощем открива целта. Казах ви че от мерки за безопастност никога не работят Наземно ПВО и авияция едновремено освен ако нямат съвместна задача. Да видим на кой се смеят децата. Грабвайте биноклите и почвайте да зяпате за самолети.

220

Анонимен

преди 2 години

тази жена пише глуписти, никой няма да пусне самолет с дефекти, не проверен. Обижда тех състава. Тези хора не са убийци да се подписват на повредена машина за изправна.

219

Анонимен

преди 2 години

Да подканваш пилоти да летят на счупени самолети нито е морално нито етично трябва ли да загиват още пилоти в мирно време не е ли редно вече тази остаряла техника да се бракува

218

Ямболски цървул

преди 2 години

До 244Децата ще ти се смеят!

217

Уважавам

преди 2 години

Скръбта й,но откъде намира сили да пише постове и както сама казва да политизира нещата?!?! Нещо не се връзва,явно не скръбта,а друго надделява...

216

До 244

преди 2 години

Ами нощем,ако ни нападнат вражески ракети...ПВО няма да стреля ли?!?!?

215

до Totenkopf

преди 2 години

като е локва,ходи бъркай в локвата я извади бе църввулл

214

Анонимен

преди 2 години

kat sa strosheni samoletite nema da letat, nema da si igraiat na voinichki, serbez lodkite nali ne sa vi potanali? i vodolazi imate boll... ami drugite da sadat fasul, grah, lesta, oriz, piper, domati, magdanoz, morkovi, zele, kimion, bahar, safran...ako imat trakteri, dobre...ako nemat, da kopat s bg motiki ...nali pone motiki proizvejdate bezmerno v selo kovachite i selo krushevec?

213

до Ямболски цървул

преди 2 години

абе момче, ПВО стрелбите винаги са денем, дори им е забранено при полети да са в режим на наблюдение на локациите им, освен ако не изпълняват съвместна задача и пак казвам денем , не нощем . Стига фантастики бе ефрейторче.

212

Totenkopf

преди 2 години

Прикриват отново далверите на шкембе воевода как няма да намерят черната кутия? Да не би да е изчезнал в Атлантическия океан, а не в тази локва черно море и то близко до брега на Шабла?

211

Ямболски цървул

преди 2 години

Работата мирише на брутални лъжи....Досещам се какво е станало.Груба грешка между ВВС и ПВО.....И сега ще кажат,че Валентин е допуснал грешка, защото е починал....

210

Анонимен

преди 2 години

стига сте сравнявали миг и Ф , и едните и другите падат, къде от грешки къде дефекти, божа работа е авиацията, Боинг 737-8 нали е последна дума на техниката, спряха цялата серия...руския пътнечески Су и него спряха след две катастрофи.

209

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката е дъщерята на жена му.