60

до 67

преди 2 години

Стойностен човек няма как да изглежда по този начин. 150кг живо тегло и накичена като коледна елха. Това не е стойностен човек, а клоун. Евтин клоун.

59

Анонимен

преди 2 години

"Вие охлюви, които плюете по Милена, си нямате ама ни най-малка представа що за стойностен човек е тя! Вие не струвате дори колкото черното под ноктите ми, а и никой от вас мyxъли няма да постигне и грам от това, което тя е постигнала! Мучете си в обора и се въргаляйте в кoчuнитe си! Радвам се, че я познавам лично, пpъgльовци!"Нямаше ли оплаквания от съседите, че си пуска кучетата да се разхождат сами? Нещо за гейвете нямаше ли на скоро? Та стойностен стойностен колко да е стойностен...

58

Bob

преди 2 години

"И точно тогава Национален фонд Култура отвори една програма, където аз кандидатствах и всъщност те финансираха диска."Няма какво друго да се каже за диска..И роклегендата...

57

Анонимен

преди 2 години

Вие охлюви, които плюете по Милена, си нямате ама ни най-малка представа що за стойностен човек е тя! Вие не струвате дори колкото черното под ноктите ми, а и никой от вас мyxъли няма да постигне и грам от това, което тя е постигнала! Мучете си в обора и се въргаляйте в кoчuнитe си! Радвам се, че я познавам лично, пpъgльовци!

56

Анонимен

преди 2 години

Истински творец - не само е емблематична певица, тя сама пише текстовете си и композира.

55

оооо робърт

преди 2 години

ква рок легенда е тая каца ? я да каже колко пари взе до като пееше 89-90г. за сдс . а сега установила че политиците били продажни .

54

Анонимен

преди 2 години

Всеки един политик има няколко основни цели: На първо място да управи себе си, винаги това е водещото. На второ място, да уреди олигарсите и корпорациите и да защити тяхните интереси. Третото, да ви лъже, че прави нещо за вас.

53

Анонимен

преди 2 години

Жертвите обикновено не качват толкова много кг за периода, в който са се мъчили. :) А и почти всички, които пяха "Комунизма си отива", го пяха по поръчка на ДС.

52

Еми грант

преди 2 години

С теб съм Милена.Това са илизионисти.

51

Изказала се Милена

преди 2 години

Ами нали за това се борихте бе, Миленче - за пълни магазини - да няма корекоми, а всички магазини да са Корекоми - имаме го! Да можем да пътуваме, а не да ни спират - имаме го! Да няма партийни секретари - ето няма Партия с голямо П. Свобода на словота - вестници, телевизии - колкото ти душа сака! А... и можеш да си попържаш президента и премиера, можеш да разказваш вицове за тях. Да им правиш карикатури! Миленче, преходът свърши!

50

Анонимен

преди 2 години

Кико, твои не се пише с й. Така го пишат чалгарите.

49

ЕВО

преди 2 години

Тук не става въпрос,само за артисти,певци,художници,културни и спортни деятели,онези,които също виреха двата пръста,същите,които продадоха България за жълти стотинки,днес ни говорят,че прехода е плавен,точен и истински! Да се съгласиш да плащаш днес,е равносилно децата ни да не могат да плащат утре! Много скоро България ще спре да плаща!Заложено,проверено и вече се случва!

48

Анонимен

преди 2 години

Жива и здрава Мислене! През 2014 та годиа, сутринта между 6 и 7 часа,се здрависахме с теб на автогарата в Силистра с моята съпруга,която си отиде 1 г по късно от този свят!Бяхме се уговорили да се срещнем и се срещнахме,беше септември,топла утрин,и само 10човека на автогарата Никой не те позна освен ние! Каза че всички спели след музикалното мероприятие и си взела такси!-:)Прибра се вСофия

47

Кико

преди 2 години

Парата бие фукарата! Само виж колко твой колежки друсат кючек!

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 На комунистката М ли обясняваш тези неща?

45

фори

преди 2 години

Точно,вярно,право в целта!Какво променяме?Ток,вода,услуги,храни,всичко здраво нагоре!Ние седим,като мишоци,без въздух,без почивка,без вяра и без себе си!Това за нас е... ти..върви,аз ще дойда!Е МНОГО Е ХУБАВО,НО НЕ Е ВЯРНО!ОСТАВА ТРЕТОТО И ВЯРНОТО!Докато ги търпим,ще е така,не само за Милена,дядо Йоцо и кравата Пенка!Е разбрахте ли?

44

Анонимен

преди 2 години

Милено ама ти на стари години ти узре мозъко. Щото на млади виреше двата пръста и пееше комунизма си отива с оня сеянин от Подуене. Комунизма не само че не си отиде ами и най големият дърт Комунист беше на власт 11 години. Ако искаш да видиш стара Комунистическа червена книжка той я пази под възглавнишцата. Заради нея отказа да се деполитизира и премина към Мутрите. Дано всички са разбрали че всички у парламата гледат само келепира и дебелите пачки. Никой не гледа за Овцете.

43

Анонимен

преди 2 години

Баща й финансов ревизор. Естествено член на БКП. Кой друг ще сложат на такова топло и сладко местенце. А тя отново жертва. Живяла като бей, а накрая жертва съм. Дрън, дрън.

42

Анонимен

преди 2 години

Абе доста и от певците са едни връткала, ама каквото такова.

41

Обратното е вярно

преди 2 години

Права и Дибелъ е Миленъ. Политиците са продажници , които се продават на такива като нея, след което губят изборите! ДА ВЛЕЗЕ ЗА ОБСЪЖДАНЕ следващатата гарга