119

Анонимен

преди 2 години

Фон дер *** , ти и ЕС сте срам за света ! Ликвидация !

118

отговор

преди 2 години

До аз 147България не е сред подписалите декларацията.Първо чети и след това пиши, не се прави на чукча-писател!

117

Жожо

преди 2 години

Фон дер Лайен газ пи.ае....

116

Анонимен

преди 2 години

Не на ЕС И НАТО!КАКВО ПРАВИМ ТАМ?САТАНИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ!

115

аз

преди 2 години

Защо България е подписала декларацията която осъжда правото на унгарците да избират какво да се изучава в училищата им? Това също е изконно право на демокрацията и ЕС нарушава това право!Твърдо подкрепям Орбан в този случай

114

Гошо

преди 2 години

Кой пречи на обратните да си се обичат? Защо трябва да го дефилират? Има мъж и жена, останалото е извращение. Прави са унгарците. Не трябва да се пренебрегват ценностите.

113

Някой

преди 2 години

Няма страшно. Няма проблем, защото те сега унгарците ще измрат масово в най- скоро време тъй като неспазват дистанция на стадионите и гледат футбол без маски.

112

Анонимен

преди 2 години

До 140Все пак са три - мъжки, женски и Интерпол ;)

111

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Уру псия фон дер Лай , истинските европейци и българи, НЕ споделяме твоите антиморални, античовешки и антисемейни "ценности". Моля ви да си ги заврете в гъ за и да оставите Унгария да си пази обществото и морала, точно както го правят. Те останаха единствените в ЕС.

110

ББ

преди 2 години

закъсняло...но унгария заради циничният и нагъл орбан вън от ЕС...заради неспазване Договора за присъидиняване...а да ви видим колко сте Справедливи!колко сте независими!колко и как отстоявате Съществуването на прекрасната и човеколюбива идея...ЕС!та чакаме???

109

ББ

преди 2 години

вие финансирате...този Свят,през нашите данъци...пряки и Косвени...вие заради властта удобно "премълчавате"несправедливостти...дреме ни за сексуалната ориентация на когото и да било...но е така в здравеопазването,в съдебните системи,в образованието,в социалната сфера,в сферата на екологият...утре няма да имаме въздух за дишане...вода за пиене...това е геноцид...убиство на Света и децата ни!!!е ви го позволим!!!и сме милиярди!!!

108

ББ

преди 2 години

обаче ги финансирате...кога ЕС ще прекрати договара за присъединяване с държава като унгария...нагло и унизително не спазваща договора,до кога ще ви е страх?Кога ЕС политик ще изрече...унгария не спазва договора и...е уволнена...толкова е просто...спирате парите и отношенията...време е, останалото е насърчаване на подобни престъпници...и сте съучастници...милиарди го виждат!!!Президента Байдън...даде оценка на путин...Вие Кога???

107

Германец

преди 2 години

Предлагам да си направите услуга, че и на нас, европейците. Излезте от ЕС и се пишете към Обединените Арабски Емирства. С тях делите една ценноста система. Диъл?

106

Анонимен

преди 2 години

Бог няма да прости ЕС, а ще го унищожи. Апропо, Лилит никога не е била по мъж от Адам. А просто единствената грешка на Бог, както и женските проекти въобще.

105

Анонимен

преди 2 години

Срам е, да, но тя, а не закона.

104

Анонимен

преди 2 години

До Бог да прости ЕС "И какво общо има джендърлъкът с просперита? Съвременната цивилизация е създадена от белия хетеросексуален мъж" Има, щото сте мишки, но давате акъл на лъвовете как да ловуват. И вие сте бели хетеросксуални мъже, но за НИЩО не ставате. Заради ВАС ще си отиде цивилизацията, не заради ЛГБТ, защото сте се родили във времена кгато ВСИЧКО ви е дадено и сте ИИМПОТЕНТНИ (морално, умствено и духовно).

103

преди 2 години

Ако всеки може да бъде себе си и да обича когото си иска защо непрекъснато ни се натрапват хора с определена сексуална ориентация ?

102

Анонимен

преди 2 години

Аре бе, тъмни балкански субекти, поведете Европа към просперитет! Обаче НЕ МОЖЕТЕ, защото сте всичко, което един нормален евроепеец не е и не иска да бъде!

101

Анонимен

преди 2 години

Унгарският закон забранява разпространяването на материали в училищата. С какво пречи той всеки да обича когото си иска?

100

Анонимен

преди 2 години

Оффффцо, вземете си големия политик и държавник от ромски произход от село Банкя, да ви "оправи" вас и вашата държава! Ало Урсула...?