224

Тикволандия

преди 2 години

В РСМ правиха поне веднъж (доколкото си спомням) Световен македонски конгрес. Така че те работят на световно ниво, а може да минат и на вселенско. Нека нашите "феодални старци" от БАН (както ги нарече Симеон Дянков) да направят един конгрес по българистика и да поразкажат на нашите европейски партньори за нашата история. А държавата да се поизръси и да финансира подобни прояви.

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 270"България ще Я има" После аз съм бил неграмотен.... хахахаха :)) Ив двата случая е правилно, ама ми стана смешно, извинявай :))

222

ognyanz

преди 2 години

Трябва да обясняваме позицията си спрямо РСМ на политиците в ЕС. Зоран Заев е много активен, снима се с представители на Вишеградската четворка и те, излиза, че са на негова страна. Останем ли в изолация, работите могат да тръгнат на зле. В Северна Македония на това се надяват и за това тупкат топката и не подписват нищо след заседания на съвместната комисия. Така че нека депутатите ни в ЕК да се поразмърдат.

221

Тошо

преди 2 години

Тия не са в час, те въобще не знаят за какво става дума, а и не искат да знаят, да...по добре сащ,китай марс, но не и да погледнат в себе си и да признаят някой не оспорими факти, психолог трябва явно, но като всяко нещо иска време, това е процес !

220

Некъф

преди 2 години

Вие не сте европа, вие сте сърбомани и ще видите пътя към ЕС през крив макарон !!!

219

Анонимен

преди 2 години

"България ще е има". Няма как да бъде това което си написал. Казва се "България ще я има". Не пишете като неграмотни македонци.

218

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 267Виж ся, аз ги разбирам макетата, ама погнаха нашата история, да си крадат от албанската или сръбската, ама те искат от нашата :)) България ще е има, не могат да ги съборят сърбетата макета :))

217

Анонимен

преди 2 години

Този да си беше снимал като плеймейтка чинията на закуска какво е ял, щеше да има повече смисъл.

216

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да разчитаме на собствената си енергия, да направим всичко възможно да обединим целите си в обща цел, народите си - в един народ, държавите си - в една зона, където няма да има ограничения в сътрудничеството"Казва си им в прав текст, че иска да ги анаксира, ама "татарите" са им виновни. Смешници.

215

Анонимен

преди 2 години

Демек позицията на Македония е, че са безгрешни и няма какво да коригират в държавицата си. Много нагли. Ама в Европа не горят Български знамена, Заев!

214

Марко

преди 2 години

Като се разхождаш в Скопие, сякаш си попаднал в странен свят и очакваш от някой ъгъл да те подгонят Астерикс и Обелиск

213

Анонимен

преди 2 години

Заев, легендата им ЗОРАН Пандев, това ще им остане на макетата :)) Не знаят фразата "айнцу цваинцу дрън"..... хахахаха :))

212

Нашенец

преди 2 години

Драги Еди,среща на Вардаро!От татък е твое,насам не!

211

Сата НАТО

преди 2 години

Ако България не беше загубила, заради глупости на Фердинанд да обяви война на всичките ни съседи вкл и на Османската империя -----//////------ Слаб си по история. Не сме обявявали война на Империята, нито на Румъния. Напротив, Фердинанд се е надявал да си спазят мирните договори. Само че турците денонсират договора за Мидия-Енос, а румънците руския цар ги насъсква да спасяват равновесието на Балканите.

210

Анонимен

преди 2 години

Албанеца как котка Заев, както змията дава ябълката на ***! Заев взел да се утешава от България с албанския премиер....жалка история! Македония бие всички рекорди по г.л.упави политици, които действат срещу интересите на народа си! Това не са патриоти, ако не знаете от албанската партия в правителството са обявили, че искат промяна на конституцията, знамето и химна на Северна Македония и албанския да стане равен на измисления македонски язик! Просто Заев си стреля в краката!

209

Заев

преди 2 години

скоро-много скоро цяла Европа ще се нарича Македония.

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 258Фердинант си е поинка на парламента, нормално е да обяви война на всички :)) Целта след Освобождението ни е била една, да обединим всички българи :) Справяли сме се доста добре, щом немаме пленено българско знаме :))

207

Анонимен

преди 2 години

Селски тарикат!!! Струмица е в рамките на България до 1919 година, предадена е след Ньойския договор на Сърбия със Западните покрайнини! Ако България не беше загубила, заради глупости на Фердинанд да обяви война на всичките ни съседи вкл и на Османската империя, сега Струмица щеше да е един провинциален град в България и този щеше да лае друго!Е сега ще говори албански и ще се кланя на червеното знаме с орела!

206

Анонимен

преди 2 години

Явно им харесва, да се готвят за още

205

така де...

преди 2 години

Най-после някой да нарече македонците с истинското им име!!! "Северна Македония" - дрън, дрън...