142

Защо нямаше грип

преди 2 години

Защо през 2020 и 2021 нямаше грип? Ами защото и това е грип, но по-тежък от предишните. Спомняте ли си като имаше птичи грип каква олелия беше. Сигурно и много хора са умрели от него, но не ги брояха тогава със сайтове. Ами свинския грип- също. Те идваха пак от животински/птичия/ свят и пак са коронавируси. Ами тези, които върлуваха в Африка- Сас и Мерц ли се казваха или нещо такова. Там умряха много хора, но никой не го обяви за пандемия. РНК ваксините на практика ни ПРЕПРОГРАМИРАТ-това е целта

141

Аста Зенека

преди 2 години

Моя близка сподели, че след първата ваксина в продължение на 4 часа всяка частица от тялото й се бунтувало, цялата треперела, вдигнала 39 градуса. Все пак личната й лекарка препоръчала да сложи и втора доза от същата ваксина. След втората доза нещата били по-спокойни, но след първата умала усещане, че умира. Днес казва- чувствам се различна след ваксинацията и пълнея неконтролируемо. Други познати със същата ваксина казаха, че са почувствали леко неразположение. Всеки организъм е различен

140

Darth shadow

преди 2 години

И какво от това ? Така иначе нямам намерение да се убивам с вашите прокламирани отровни препарати ваксини , това ми прилича на лудия с пръчката и кошера пчели ръчка лудия с пръчката в кошера, пчелите жилят, но лудия продължава да ръчка та всички ваксинопропагандаторите са имено такива лудите с пръчката, а недоволстовото на хората с този евтин ваксино цирк е кошера

139

СИМПТОМИТЕ

преди 2 години

Доколкото има информация, Делта и Делта плюс са по-заразни, но причиняват симптоми на грип - както се очаква вирусът мутира, това не е нищо ново. може ли някой да обясни какъв е проблемът?

138

Анонимен

преди 2 години

До Аз съм ***, вие не:) ,,, То затуй Вакс-мафията толкова се бореше сещу естествено създадения имунитет, с национални локдауни и какв ли не, за да си пробута ваксинините Кое им е по важно - да напълнят гуши или да стерилизират населението, не е е ясно още.Фокуса им към децата е смущаващ. След като занаем, както сами са заявявали, че искат да намалят населението на земята.

137

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

Toя експерт дето ни го пробутвате да плаши гаргите, прочел ли е че Швеция вече е вдигнала дори символичните си ограничения? Швеция никога не е имала локдауни или затваряла училища. Никога не са се носили маски и никъде, и не са били задължителни, въпреки само препоръчителни за някои места и професии. Вече и препоръчителното е отпаднало. Единствената регулация ресторанти да работят само до 22ч. също е отпаднала. И не е благодарение на ваксинираните, а на тези с естествения имунитет. Най-доброто!

136

Идеалист

преди 2 години

До Kпреди 2 часаДо do 90То ако беще така, нямаше да има ваксини, благодарение на тях много страшни болести са останали в историята /паралич, едра шарка и др./ Хайде да си говорим на база на факти"Да но онези ваксини са правени за такива, да предпазват от външни инфекциозни агенти. Тези, които най-вече ни се препоръчват са генетични и 10 години за разработвани като противоракови.

135

Анонимен

преди 2 години

Ами ще има нова вълна ей сега като им инжектират на овцета ваксина с изтичащ срок на годност. Ваксинираните само разнасят зараза и трябва да се ограничат.

134

K

преди 2 години

До do 90То ако беще така, нямаше да има ваксини, благодарение на тях много страшни болести са останали в историята /паралич, едра шарка и др./ Хайде да си говорим на база на факти

133

Ще ти се, вуйно...

преди 2 години

За да продължиш да цоцаш. Кърлеж ненаял се.Вече има по-малко заразени от кодив-19, отколкото от СПИН на ден.Стига дуднахте, стига прокобихте. Дърти вещици.Може да има нова вълна, а може и да няма.

132

Анонимен

преди 2 години

Срещу кой щам ваксинират в момента, че тия новите щамове май заобикалят ваксината нещо.

131

Анонимен

преди 2 години

Срещу кой щам ваксинират в момента, че тия новите щамове май заобикалят ваксината нещо.

130

do 90

преди 2 години

Бе ти ако искаш притеснявай се от всичко и си бий ваксина сутрин и вечер преди лягане. Не виждате ли, че използват страха ви, за да ви контролират. Имунната система на човека вече я представят като нещо несъвършено, което ваксината може да поправи. Много сте зле ако вярвате, че някакви еднодневки ще сътворят продукт, който е по-добър от имунната система хората. Арогантно е дори, че си въобразяват, че ваксините им са по-добри от имунната система. Това няма как да не е лъжа.

129

Анонимен

преди 2 години

Тая си говори измишльотини.Какви са тия пророци с титли? Аз пък казвам,че лъже.Важното е да има хаос,страх и несигурност, така можеш да накараш хората да се подчинят на безумия.

128

Анонимен

преди 2 години

Кога аз лично ми дадат да ваксинирам с Пфайзер или Модерна Родшилд и Гейтс и техните семейства,тогава ще повярвам във ваксините и кромида.

127

Анонимен

преди 2 години

това е вирус в неделя не работи и лятото не вирее Само 100% олита вярват на платени професори.

126

Анонимен

преди 2 години

Хора внимавайте с ваксата, че детето ви ако остане сирак да не го осинови гейдвойка.

125

Маските ВЪН 0

преди 2 години

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ *** на *** Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ???Ако на някой ол.иго.френ му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !!

124

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми...

123

Маските ВЪН 2

преди 2 години

Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...Вече РАЗБРАХМЕ че Бoоклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...