40

Анонимен

преди 2 години

Аз не признавам държавата Македония.............още по-малко Северна Македония....................вето до дупка.................докато крадат БГ-история ще гледат ЕС през крив макарон макетата!!!

39

oz

преди 2 години

България вече граничи с Велика Албания.......................такова животно "македонци" след около 20 години изобщо няма да има........тия ще бъдат претопени от албанците ....днешна Македония е само една буферна зона му България, Албания, Гърция и Сърбия!!!

38

Анонимен

преди 2 години

До Една добавкаОт една страна изпитвам голямо съжаление към сърбите, защото наистина преживяха много и те също имат право на съществуване и добър живот, обаче като се сетя за българофобията, сърбо-македонизма и ОМО Илинден и набързо ми се изпарява желанието да приемем Македония в ЕС!

37

Анонимен

преди 2 години

не остана още 5 г и ще говорят всичките на шиптърски, това им е проблема ама са слепи, а шиптърите само им бутат антибългарски фитили и си прокарват про албанската политика

36

Скопски

преди 2 години

Цървенковски си е сърбоманин като и целата му партия и гласоподаватели последователи в т.н СДСМ. .В момента Бранко.Ц. искарва свободното си време харчейки "трудно спечалените пари" в Сръбия където има бизнеси.Б.Ц. лъже,В 19 век сите македонски дейци своето наречие наричали са го българско, и не е имало никакъв "натиск" за отделен язик, туку заложби од техна страна за включване на повече од македонските диялекти и думи в новия български книжовен, но Марин Дринов и други за жал не се съласили.

35

МЕШО

преди 2 години

До 18 век самите австриици са говорели на вид СЛАВЯНСКИ ЕИЗК..ДЪРЖАВАТА ИМ АВСТРИЯ Е ЛАТИНИЗИРАНА ФОРМА НА СЛАВЯНСКИЯ ИЗРАЗ = ОСТРИ РИД, заради върховете по Източните Алпи...МИТТ И ЛЪЖА Е ЧЕ АВСТРИИЦИТЕ СА ВИД ГЕРМАНСКО ПЛЕМЕ И ВИД ГЕРМАНЦИ . ТЕ СА СЛАВЯНИ , НО ГИ Е СРАМ ОТ ТОВА И САМИ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ НЕМЧЕЯТ В 19 ВЕК . ЙОСТЕР РАЙХ = ИЗТОЧНО ЦАРСТВО герм. е пълна лъжа на Германските Псеудо-Хисторици .

34

Анонимен

преди 2 години

Македонците са нация от РЕНЕГАТИ. Да прочетат визията на Ердоган за Турция до 2090г. В турската визия е предвидено обединение на турските държави, между които са Албания и Македония. До 2090г македонски език няма да съществува. По вашите земи и за жалост част от нашите ще се говори единствено на турски. Да им е честито на албанците, които също са претопени от турците едва през 18 век. Смешното е, че местното балканско население продължава да робува на османската империя.

33

Анонимен

преди 2 години

Още един ид.оит................вето до дупка.................тия дебели глави си мислят, че още има Югославия!!!

32

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Вето поне още 2-3 поколения,докато....посръбчените македонски...глави си отидат по...естествен начин,защото главите им не...увират.Апропо,една мак,глава увира,като сложиш с нея две...павета,като умекнат те,след час умеква и на макето главата.

31

Анонимен

преди 2 години

До българинЗащото по принцип, терирторията от която произхождат сърбите е северозападния Балкански полуостров и чак до днешна северна Италия включително , даже до 18 век там се е говорило славянски. Затова и езика в Хърватска,Сърбия,Словения повече си приличат ,те са си от един произход - сръбско-славянски!

30

Анонимен

преди 2 години

еми с такива изявления за дедо му и прадедо му скоро нема да са у Унията Европска.

29

Анонимен

преди 2 години

Джибре!

28

Анонимен

преди 2 години

Луно, Луно, земьо македонска! Комплексари!

27

българин

преди 2 години

До: номер 29Французите са казвали "на война като на война". Всички армии на всички държави без изключение са вършели зверства. Да не се лъжем.Въпросът е само кои повече и кои по-малко.

26

Анонимен

преди 2 години

Ох, пак се почна с тоз пуст македонски език и как искаме да ги завладеем ... Сигурно вече и малките деца разбраха, че нямаме проблем с това.

25

българин

преди 2 години

Хървати говорят на същия език като сръбския. Само са му измислили няколко нови думи и са го кръстили "хърватски".Македонският е много по-различен от българския. Но сърбите не протестират срещу "хърватския" език.Всичко е политика в крайна сметка. Ако се разбираме какво ни пука?!

24

Анонимен

преди 2 години

Прочети книгата "Войната се връща" на англо-френския шпионин Анри-Пози, който дори не е бил на страната на българите, но сръбския терор над българите от Македония гои разтриса из основи и написва книгата "Войната се връща" ,за да разкрие истината!https://chitanka.info/book/10043-vojnata-se-vryshta

23

Анонимен

преди 2 години

До НиккИма толкова много написано по темата Македония от европейци и съвременници, че няма как да спорят, описани са и сръбските зверства спрямо българите от Македония и насилствената македонизация, първо се опитват да ги сърбизират, но въпреки страшния терор и убийства, не успяват да ги направят прави сърби, затова ги правят "македонци" след 1944 година.Прочети книгата "Войната се връща" на англо-френския шпионин Анри-Пози, който дори не е бил от страната на българите, но сръбския терор над

22

До 1

преди 2 години

" ... омразата към България идва от сърбоманска пропаганда ... " а сърбоманската пропаганда се крепи на руската политика!

21

Пловдив

преди 2 години

Пак ли тези, вече омръзнаха, хайде баста! ЕС през крив макарон. Да им изработят пътна карта с 3 варианта, експресен, бавен и ултра бавен с точки които трябва да изпълнят по точкова система. С положителни и отрицателни точки и ако искат да ги изпълняват, както сметнат за добре. Докато не ги изпълнят се затваря темата, да не ни търсят и занимават със сръбската простотия, повече.