165

Анонимен

преди 2 години

Еврото ще е последният пирон в ковчега на България.................но българофобите се радват.............на тях им плащат да запокават България...........надявам се един ден да си платят за предателството!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Не се радвайте, ще станете по-бедни............единствените, които ще имат полза са тесен кръг политици, финансисти и олигарси.............за народа ще има среден пръст!!!Добро утро, селяни прости!!!

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153. Уж така да стане в Гърция, но не стана! В началото имаше на етикетите две цени-в драхми и евро, по определеният курс. Малко след това цените постепенно се вдигнаха, после закръгляне на сумата, после...рев. Бира с дюнер преди еврото струваха 450 драхми-1.2 евро-след еврото-7 евро. Връзка магданоз на пазара-20 драхми-след това 0.5 евро.Курс на драхма-евро=340.7 драхми/ 1 евро. ПЛАЧ! Жална ни майка!

162

Анонимен

преди 2 години

Радвайте се българи, страната влиза в най-цивилизования свят. Русофилите ще изпикаят толкова газ че ще напълнят турския паток. Светъл ден за България!

161

Банан

преди 2 години

Що ревете,бе? Нали искахте в Европа и НАТО? Искахте Банани? България в Европа няма Армия,Промишленост,Земеделие,Нищо не произвежда...има само чужди фирми които смучат парите на народа и националните ни богатства! Сега и еврото ще ни съсипе окончателно!

160

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

Това са сметки без кръчмаря. Като чета заглавието се разбира че е решено - но това е просто журналистическа манипулация или безхаберие, на което сме свикнали.Никъде еврото не било въвеждано без съгласието и одобрението на брюксел и без референдум.

159

Анонимен

преди 2 години

Вместо да вдигнат курса на лева, Радев крадне повече от ГЕРБ и ще вдигне тока и другите цени срещу 50 лева само към пенсиите.

158

Анонимен

преди 2 години

Поредното престъпление на БГ-финансов и политически елит..............надявам се един ден да си платят за това!!!

157

Анонимен

преди 2 години

Искаме референдум.......................защото се готви поредното ограбване на българите!!!

156

Еййй

преди 2 години

Добре, че беше това правителство - за два месеца сума ти "чудеса" направиха !

155

Германец

преди 2 години

Разгеле

154

Анонимен

преди 2 години

Ми тогава лека нощ суверенитет.Чехия, Унгария, Полша остават свободни и скандинавците.

153

Далай Лама

преди 2 години

За да скочат така изведнъж с категорично решение за преминаване към евро , това значи , че вече са сметнали как ще издоят спестяванията на българите !!! Европа няма да даде милиарди на такива ра.пони като Фигуранта ,Янев и Рашков и остава да окрадат спестяванията на гражданите ! Който си е оставил паричките в банка да е готов с чашата ,да му сипят студената вода ! Честит неокомунизъм! Тоя сме го яли вече !

152

SHEFA

преди 2 години

ЧЕСТИТО.-АЗ СЪМ ПРОТИВ.ВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА СИ ВЪРНЕМ ЛЕВА А И ИМА ОЩЕ 100 ПРИЧИНИ ДА НЕ ГО ИСКАМ-1-ИНФЛАЦИЯ -100% ЧЕ ЩЕ ИМА-ЦЕНИТЕ ЩЕ ГИ ЗАКРЪГЛЯТ КЪМ ЕВРОТО ЩОТО 1? Е 1.95243-ЕТО ТЕЗИ 3-РИ ЦИФРИ ОТЗАД ЩЕ НИ ГЪТНАТ.-ЗА ДА ГО НАПИША ЗНАЧИ СЪМ НА 100% СИГУРЕН.-ПРЕЖИВЯХМЕ ГО В ИТАЛИЯ 2001 Г.

151

Анонимен

преди 2 години

Българите ще бъдат ограбени през 2024, и то рязко.

150

Истукан

преди 2 години

До бай Стамат. Ти за валутен борд чувал ли си? Левът е вързан за еврото и няма да се обезцени никога. Ако се обезцени еврото, тогава ще падне левът. При Жан Виденов нямаше валутен борд и затова се стигна до хиперинфлация. Левът е за предпочитане, защото е национална валута. Общата валута не е добра и няма бъдеще според мен. Всяка държава трябва да си има валута.

149

Анонимен

преди 2 години

направо ме изумява как работи демокрацията в нашата държава ,някакви чичковци без да питат никой приемат си разни неща...аз искам РЕФЕРЕНДУМ за приемането на еврото както и доста хора в нашата държава,и искам да се спрат да се правят експерименти с държавата и нейните граждани..

148

бай Стамат

преди 2 години

алтернативата на еврото е 3 000 лв за долар. За справка Жан Виденов и Гумен Речев.

147

Батко, къде е Слави

преди 2 години

Нали сме за референдумите? Приемане на еврото без национален референдум е престъпление срещу населението. Защо нито една скандинавска държава и Великобритания също не прие еврото?Отговорът е защото не са глупави и послушни лакеи, имат собствена финансова политика и могат да си го позволят.

146

Анонимен

преди 2 години

Я първо да махнат тавана на плащания с кеш, щото банките като не искат депозити, хората да си пазаруват. Таксите също са високи.