22

???

преди 2 години

Абе хора,аз не разбрах по кое ще се познае коя е точно лошата мечка.То в планината няма един брой мечка или ще отстрелят всички мечки.

21

Американ

преди 2 години

По блгрстански всичко почва и всървша с "добри" немерения. Стръвницата е пусната да изяде още някой, па тогава ще си "помислим"..

20

Анонимен

преди 2 години

Ега ти и скапаната държава - мечка стръвница нападнала човек и продължаваща да е опасна за хората нямало да бъде отстрелвана..???Ми спрете и убийците и побойниците да наказват тогава

19

Анонимен

преди 2 години

Едно адекватно решение в тази държава. Гората е домът на животните, нормално е да си защитават територията. Кафявата мечка никога няма да нападне човек без прична!

18

42До

преди 2 години

15Само, че ако живееш в саваната и лъвът ти яде добитъка на друг глас ще пееш.

17

42Ето

преди 2 години

За пореден път, показваме, че сме ненормални.Срещу истинския хуманизъм в защита на хората, изправяме лъжливия, абстрактния такъв. Евроатлантически, *** ценности.

16

Анонимен

преди 2 години

На любителите на 'Цивилизована Европа', там диви зверове няма. Във Великобритания няма вълци или мечки, най-големият хищник е лисицата или плъхът, а във Франция има 7-8 мечки, не 5-600 като у нас. И такива смешни като 4 лапи или БХКнямат никаква тежест, пред закона.

15

АнонимеН

преди 2 години

АКО ОТИДЕШ НА РАЗХОДКА В САВАНАТА И ТЕ СРЕЩНЕ ЛЪВ, ТОВА ЗНАЧИ ЛИ , ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО УБИЕМ ПОСЛЕ! ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ЗАВЗЕМАМЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ЖИВОТНИТЕ И ГИ И ОБВИНЯВАМЕ, ЧЕ ТЕ СА ВИНОВНИ

14

Анонимен

преди 2 години

Просто късмет за мечката, че е нападнала индивид с люлякови устни. Ако беше нападнала бял човек, досега да са я отстреляли десет пъти без разрешителни и шум по медиите...

13

Преди години,

преди 2 години

Бракониери са стреляли и по туристи.

12

Анонимен

преди 2 години

По-добре да изтребят с автоматично оръжие местните бракониери в лицето на власт имащите висши полицаи и държавници.Заради тях се наруши дори и животът в гората.

11

до 13

преди 2 години

Това всъщност не е лоша идея. Ще има по-малко измислени зърнари и повече пчелари и гъбари :)

10

Анонимен

преди 2 години

Мечката не само ,че няма да бъде отстреляна, но със заповед на Премиера е повишена до изпълнителен директор на ДФ"Земеделие"..Блазе и...

9

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Популация от двукраките прима ти из ареала на мечките не се регулира отдавна и това се превръща в проблем за държавата и създалия я народ!

8

Анонимен

преди 2 години

Мечката просто е показала на кa%eвия скакaлец, че навлиза в ареала й. Дай да отстреляме и останалите участници в срещата? Линк към петицията, моля?

7

АнонимеН

преди 2 години

ЧОВЕК СЕ ПАНИКЬОСВА ВЪВ ТАКИВА МОМЕНТИ , А ТРЯБВА ДА ИМА ПОНЕ ЕДНА ЗАПАЛКА И ДА ЗАПАЛИ НЕЩО! МЕЧКИТЕ БЯГАТ ОТ ОГЪНЯ!

6

Не!

преди 2 години

Най-накрая! Онова ром, дето и е бъркала в бърлогата да отстрелят!

5

Анонимен

преди 2 години

От кога 4лапи са лигитимна власт в българия?! Гражданите имат легитимно избран кмет, който чрез общински съвет и допитване до гражданите на общината решават какво да се случи. Първа грижа е гражданите да са в безопастност, мечките са на 2ро място. Затова също така трябва да се издават повече разрешителни за носене на оръжие, хората трябва да се чувстват защитени!

4

АнонимеН

преди 2 години

ПЛАНИНИТЕ НЕ СА САМО НА ХОРАТА НО И НА ВЪЛЦИТЕ И НА МЕЧКИТЕ! МЕЧКАТА НЕ Е СЛЯЗЛА В СЕЛОТО , А ТЯ СЕ Е КАЧИЛА ПРИ МЕЧКАТА! И ТЕ СА ТЕРИТОРИАЛНИ! ЗА ТОВА ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИМА СПРЕЙ , ВИЖДАЛ СЪМ КЛИП КАК МЕЧКА БЯГА КАТО Я НАПРЪСКАХА СЪС СПРЕЙ И ТО ОТ 3 МЕТРА РАЗСТОЯНИЕ!

3

Анонимен

преди 2 години

Правилно решение!