209

Анонимен

преди 2 години

Предложението не било негово - неваксинираните да плащат лечението си от Ковид. А на кого е, кой го каза за пръв път? Няколкото американски щата, където това било факт, ли са го предложили на българското общество? Не, той го е видял там и го е предложил тук. Значи...? Значи предложението е негово, точка.

208

НЕКОЙ

преди 2 години

БахМаааму и гадатели, врачки и астролози.

207

Анонимен

преди 2 години

Пенсионирай се брайно, докато е време.

206

Анонимен

преди 2 години

Като си на море нормално е да има вълни от време на време.На черноморието са предимно през август.Аз се надявам да има по-малко вълни,че обичам да плувам в морето. Стига сте плашило хората.Койтомиска да се ваксинират,ще се ваксинират,който не иска да не се ваксинира. Все пак сме демократично общество.Аз исках и се ваксинирах,жена ми не иска и не се ваксинира.Демокрация е това.И нека се насладим на лятото.Стиха стези

205

Осведомен

преди 2 години

Ще има вълна, когато започнат пак да ръсат от самолета, то е просто и ясно. Интересно, при толкова много ваксинирани от страни като Испания, Израел, Унгария, защо има пак бум на заразени? Не се ли наситихте на лакомията за пари, а искате още да печелите за сметка на здравето на хората?

204

Анонимен

преди 2 години

Кунчев що те плюят така бря )

203

Анонимен

преди 2 години

"Човек се имунизира да се предпази"Който го е страх да се имунизира.Побъркахте популацията с лъжи, колко опасна била последната модификация на грипа.9 от 10 възрастни го карат като лека хрема, децата почти не ги засяга, обаче навсякъде се тръби за епидемиологична ситуация налагат се ограничителни мерки, половината от новините са на тема ковид, всевъзможни "експерти" пропагандиращи ненужната масова ваксинация никнат като гъби по всички възможни медии.Яко пресолихте манджата, яжте си я сами

202

Анонимен

преди 2 години

Нека всички гербаджии да ги пипне делтата, индийския вариант, английския или който там е на мода и да не успеят да гласуват на 11 юли, че да си заживеем нормално най-после.ц

201

Коментиращите тук

преди 2 години

Повечето не всички, ама преобладават пълни кукундери, разни маиаци, фанатизирани, вярващи в магии и врачки, някои дори в богове. Вместо да пишат глупости тук да ходят да се ваксинират и тези, които имат деца също да ги ваксинират друг разумен начин няма за изход и справяне разума, интелекта, науката и технологиите трябва да се водещи, а не суеверия, магии, религия, фанатизъм и примитивизъм. Не всички хора явно са просветени и излезли от тъмните векове на средновековието. Образование и училище тр

200

Анонимен

преди 2 години

Средностатистически българин:Ние подкрепяме маските, нито веднъж не сме протестиралеи срещу тях!Ние подкрепяме децата ни да НЕ ходят на училише, нито веднъж не сме протестирали срещу това!Ние подкрепяме развитието на туризма, нито веднъж не сме спирали чужденци да идват тук!Ние подкрепяме ковид мерките, нито веднъж не сме излезли на улицата срещу безумията на хора като този на снимата!Извод: всеки народ си заслужава управлението!!!

199

Кекс

преди 2 години

Писна ми вече от тези "специалисти" и техните цифри, прогнози и статистики. Стига сте ни стресирали и стига сте ни натрапвали колко опасен е този грип и кога щяла да идва новата вълна. Ходете и се гръмнете някъде заедно всичките на куп!!!

198

Анонимен

преди 2 години

Нали народът беше твърдо ЗА мерките бре оФци!?

197

Док

преди 2 години

Пунчефф, ако ще отказвате лечение на на неваксинирани, то тогава им върнете парите от здравните вноски. Аз последно бях в болница на 08.08.2013 за лека операция. От тогава са минали 8 години без да пропусна и месец дори да си внасям осигуровките! А за САЩ не ми говорете, там дори да си размазан в катастрофа първо те питат за номера на здравната ти осигуровка и ако нямаш.....при дядо поп те пращат.

196

до 215

преди 2 години

Ти не си от скара коза яре, ти си медицинско куче, пръч те е раждал.

195

Светозар

преди 2 години

Кунчев, вече никой не се връзва на тия приказки. Не разбрахте ли ? А що се отнася до ваксинацията, кога ваксинираш внуците си, тогава и ние. А ако си правите сметка на всеки три месеца да ваксинирате населението, при всеки " нов " щам, ще останете излъгани. На Запад тия чалъми може да вървят, но тука на Балканите сме от стара коза яре. Тука такива номера, няма да минат.

194

kk

преди 2 години

До Анонимен Дай линк към информацията, моля

193

Кожогризец ООД

преди 2 години

Кунчев, не давай заден, братле! Тая идея в бг мамма ли я прочете? В САЩ било така - в САЩ за всякакво лечение, който няма застраховка или ако не се покрива, си плаща яко.Но в България има здравно осигуряване, значи неваксинираните може с години да са внасяли съвестно здравни осигуровки, но сега да си плащат лечението? И тоя трябваше да го махнат заедно с бай шиле.

192

77

преди 2 години

До asdКато говориш, кой ли те слуша. Средностатистическият българин отрича, защото не може да приеме действителността, смята себе си за най-умен, най-знаещ и най-можещ. И много го е стах да не истине, да не се мине и да не остане гладен. Затова сме последни по всичко - доходи, стандарт, качество на живот.

191

Анонимен

преди 2 години

Тия не разбраха ли, че колкото повече дават трибуна на подобни противни мутри, толкова повече отблъскват хората от всичко което ги призовават да правят.

190

Гневен

преди 2 години

Този *** дори няма смелостта да застане зад тъпизмите,които говори ежедневно!Той, май че не вдява,че е служител в БЪЛГАРИЯ и получава тлъстата си заплата от нашите пари,а не от САЩ! От тях получава грантове,за да промива мозъците на българите и да ги психясва! Оставка на този неадекватник!!! И моля,не ни го навирайте повече в очите! Той е тотално продънен лъжец и демагог и никой смислен човек не взема насериозно безсмислените му бъртвежи!!!Да заминава за любимите му щати!!!