299

Анонимен

преди 2 години

Лекарите са магия. Могат да те убият и ще изглежда почти като естествена смърт. Проста кът Борисов ги разглези и овълчи. Борисов компрометира и унищожи всичко нормално в тази страна.

298

Анонимен

преди 2 години

Доц. Атанасов отбеляза, че със служебния министър на здравеопазването са дългогодишни семейни приятели."Направих го, за да не плаща скъпи изследвания" ------////------- А защо да ти вярваме?

297

Анонимен

преди 2 години

Значи тоя кацаров ли е какъв е - лекар не е, човек не е, куче не е - а отре.пка бвзкрайна - хората са го излекували, че и услуга му направили - тоя ги топи - не знам какво да кажа.

296

Лъскат12ката белезци

преди 2 години

Направил бил фокус защото били семейни приятели. А Балъкаболтовски колко семейни би имал ако Бъчваров има един по тека.Излиза че тези аркадаши яко цицат касата. По тази причина след като служебния уволни пироговския и одмаго захапаха - разберасе че на него ще вярвам защото и да е вярно че ментел ония другите са схамата за крадене и сега ревът не с/у сл министър а за себе си реват, че освен да връщат ще има колективна организирана престъпнос и затвоооор, майнъ филибето

295

1234

преди 2 години

До SomebodyКогато пациент Кацаров взе епикризата си защо не реагира?Като видя,че диагнозата е "фалшива" защо не върна документа като грешен,защо не го върна?!Защо чак сега разкрива,че диагнозата е грешна?Много ДОЛНА постъпка!Виновен е,че е получил грешния документ и го е задържал!

294

Анонимен

преди 2 години

Кацаров сигурно е изтъргувал и майка си за 5 сребърника.

293

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА на Кацаров!

292

Анонимен

преди 2 години

Този казус има много страни, всеки може да каже каквото иска и мисли, всеки може да вижда различни неща в това. Обаче, някой, който ти е приятел, да те лекува и да направи така че да ти помогне използвайки вратички ти да си добре и сега да го изкараш престъпник Стойчо, освен че си фурнаджйска лопата по отношение на ваксините, моли се да не опреш до тези лекари там. Съмнявам се, че ше помогне, но бъди готов да имаш отговори, когато Той те попита

291

Анонимен

преди 2 години

То и Кацата толкова разбира от диагнози,учил недоучил.Чернодробна недостатъчност не е цероза ,а и няма код за цероза в клиничната пътека.Кацата стана *** на задкулисието.Хем се регистрирал с лична карта като лежащо болен,хем си направил скенер на бял и черен дроб безплатно,да се види за усложнения след ковид ,хем пил лекарства безплатно и накрая дори не си показва епикризата,що я крие,там пише ли " цероза" или не?.Баси човека,да прави мръсно на близък!

290

Анонимен

преди 2 години

Ако лечението го плаща докторът, да лъже колкото си ще, но фалшива диагноза - фалшива здравна пътека - истински пари от наши данъци

289

Somebody

преди 2 години

Образно казано... е подписан документ с невярно съдържание, довел до неправомерно изразходване на държавни пари! Интересно, пациентът подписал ли е епикризата?

288

Анонимен

преди 2 години

Него го лекувахо от ковид , спасили му живота, ударил го в черния дроб вируса, писали съответната пътека, за да не се охарчи той, и после виновни? Храни куче, да те лае.

287

Анонимен

преди 2 години

Заради тъпите правила на здравна каса и клинични пътеки . Защо докторът не пуска тези изследвания, които са необходими и да прави индивидуална преценка, а трябва някакъв чиновник от здравна каса да определя какво ще пускаш и как ще лекуваш.

286

Хехе

преди 2 години

Образно казано,Кацаров е прекарал Здравната КАЦА! Пардон, каса..Какъв честен служебен министър! Да му пожелаем за в бъдеще дълги чернодробни кризи със скъпи изследвания:-)))

285

Анонимен

преди 2 години

Направил го е за да не плаща скъпи изследвания, т.е. скъпите му изследвания да ги платим всички ние.

284

Анонимен

преди 2 години

Кацаров явно здраво го притискат, след като си дъни приятелите! Нещо става!

283

Анонимен

преди 2 години

Източил здравната каса,пък се и хвали. директно да заминава при бай Ставри.

282

Анонимен

преди 2 години

Къде е прокуратурата. Тоя сам си признава, че е измамил Здравната каса. Боже, какви прости хора ни "лекуват".

281

Анонимен

преди 2 години

"Проявих към г-н Кацаров много повече внимание, отколкото се полага, отколкото съм проявявал към всичките си други пациенти. Това е грешката ми ~ да подмазването типично за българина по някога не се изплаща! Това е като за риба, я хванеш, я не хванеш! Не мога да разбера истеричния вой!

280

Анонимен

преди 2 години

Направил го да не плаща скъпо а ся като си го направил и си сложил фалшива диагноза в панделата директно за измама