325

Анонимен

преди 2 години

Обещай на Хаджи Генчо министерско кресло и ще подкрепи и с краката нагоре. И ьа Майчето соц министерство и ето има консенсус. На дребния оцъклен генерал МВР и там сме готови. Жертваш три четири кресла и имаш кабинет.

324

Сидеров:

преди 2 години

Преди ме наричаха Сачмата.Сега съм Волен Гюлето .Потопих Атака....

323

Анонимен

преди 2 години

Скоропоговорка:Изчегъртани мозъци с чегърталки изчегъртват неизчегъртваемото за изчегъртване.

322

Анонимен

преди 2 години

Филмът " Власт на ид--и ---о-тите " ясно ни показва бъдещето.

321

Дояч на оФце

преди 2 години

До Давай ,Боко... Давай Боко ... гласувай за парвенюшкото правителствио на Чалгаро , та да може и той да си напълни 1-2 шкафчета ... ко толкова ? Нали няма да ги пълни от твоите . Ще издои още оФчия народ уж да "поправи" Бокови грешки ... и ей ги на шкафчетата пълни. Тогава Чалгарина ще обяви и той че мат'ряла не става и "натъжен ще се отегли от политиката ... за дадойте друг на негово място с празни шкафчета и той да се "пробва"... А простолюдието ще продължи да се надява да го "оправят" .

320

Анонимен

преди 2 години

До..Славчо ще изпълнява всичко,което...господарите му.,.Трифонов да не е Волен Гюлето, да е слугинажа на всеки ,който му подаде оглозганото кокалче...Дано не бъркам...

319

Давай ,Боко...

преди 2 години

Тия пун гаши , нема да могат да се разберат за Правителство, още повече , че нямат и кадри и ги събират от кол и въже ....не го ли разбра??! Молим те Бойче , преодолей собственото си его и гласувай за Провителството на Чалгаро , за да се усе ре по-бързо, та да свърши тая просташка вакханалия и тия МЕНТЕ-изборни маратони.САМО ТОВО Е ИЗХОДА , КАТО В САМБОТО /тактиката на продължение на удара-за загубата на равновесие и контрол/Простоците трябва да разберат , че политиката не е за всяка уста лъжица

318

Анонимен

преди 2 години

Славчо ще изпълнява всичко, което му наредят кукловодите от ДС, господарят Доган и Бацо от Банкя. Измами избирателите, взе им гласовете и предстои да ги изтъргува. За Дългия изобщо не стои въпрос за промени в системата, макар, че се кълне, че е антисистемен. От 30 г. е в системата и я обслужва на примитивно медийно равнище срещу много милиони.

317

Истината

преди 2 години

Евала.Няма компромиси при ЕТН това е добре.В смисъл взехме власта вече може да се съберем с врага и да крадем.

316

Шкафчето

преди 2 години

ИТН предлага кабинет скоро, ако не бъде подкрепен - били логични избори ..... С ПАРИТЕ НА КОГО ? Някак си много ларж го раздават някои с народните пари . Ама , ко пък толкуз ? Народа е длъжен да пълни хазната с пари ... а управници и кандидат управници СА ДЛЪЖИ да ги харчат ..... ако не за "избори" до постигане на приемлив резултат... заплати на *** и "наши" медии ... за банкети ... командировъчни... увеличение на административни и депутатски заплати ... шкафчета ... офшорни сметки ...

315

Буха ха ха

преди 2 години

Волен ГЮЛЕТО.Смех...

314

Анонимен

преди 2 години

Въпрос към Николай Василев : Каква "комисионна" получихте от Сиела, когато бяхте министър на държавната администрация за сключения договор за правно-информационни системи на 3 пъти по-висока цена от тази на конкурента Апис ?!?

313

Емо

преди 2 години

ИТН -СКОРО ЩЕ СТЕ И ТАКА НАТАТЪК , И Т.Н.

312

Анонимен

преди 2 години

скоро нови избори и Тошко ще плаче

311

Едно ферари с цвят ч

преди 2 години

Значи шоуто и цирка продължава.Няма такава държава.

310

OMG_Lucker

преди 2 години

И кво ся? Извиваме ръце, а Тоше?Аре бегайте оттук, ПАЛЯЦИ!

309

Анонимен

преди 2 години

и Славчоу пое по пътя на Сидеров

308

мдаа

преди 2 години

жалко че учиндолския Мусолини не беше на пресконферен;ията да бърчи чело и свива устни като кокоше дупе.Щеше да е много забавно.

307

Факт

преди 2 години

Доживяхме падението на този " такъв народ" до качество на племе от Африка, доживяхме в Европа държава да е за присмех и на кокошките ! А интелигентните българи са на почивка в Гърция !

306

Бай Кольо

преди 2 години

Ще ти кажа какво ще правите.Няма да направите нищо без БСП да каже да.Защото вие бяхте тарана,който смятаха да използват за да се доберат до власта.Но като отказахте да съставите правителство,им развързахте ръцете и комунистите Радев и Йотова си направиха комунистически служебен кабинет,който уволни където и каквото можа и постави на всякаде свои хора.Затова не се чудете,че вече не ви подкрепят - вече не сте им нужни,а също така и наивните протестърчета!