114

Анонимен

преди 2 години

До Ааас: а най - добре да плати касата за 400 несъществуващи пациенти

113

Ааас

преди 2 години

За болницата е все тая дали ще си плати пациентът, или ще й плати НЗОК. Даже по-добре е да си плати пациентът, защото тарифата на частно е по-висока от великите им пътечки, които изплаща касата. Та стойчо /с малка буква/ не е много облагодетелствал ПИРОГОВ, като се е навил да е по здравна каса

112

Анонимен

преди 2 години

Иначе знаят цялата процедура и бумащина по каси и пътеки. С точките и запетайките. Похвално.

111

Анонимен

преди 2 години

Да питам министъра- като не знае, че е по пътека, с каква лична карта го чекираха и отчекираха.? Га яди кифтетата, ни рива, нали? Хайде да не ни сапунисва така, не знаел! Пълен смях!

110

Анонимен

преди 2 години

Цяла България разбра че Цирозата е раздела, а не диагнозата в листа, но Кацаров продължава да твърди че имал Цироза. Е на това му вика тъ п и упорит.

109

Анонимен

преди 2 години

Целия цирк е за да не се нищят фантомите.Щото са в прединфарктно състояние.

108

Анонимен

преди 2 години

ЛЕЖАХ В БОЛНИЦА. ПРЕДИ ТОВА МИ НАПРАВИХА КУП ИЗСЛЕДВАНИЯ(някои напълно ненужни в частна болница). НЕ СЪМ ПЛАТИЛ НИКОЕ ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА, ОСВЕН РЕГИСТРАЦИЯ. ПЛАТИХ ХРАНА И НИЩО ДРУГО. ИМАМ ЕДНА БАЛА С ДОКУМЕНТИ - ИЗСЛЕДВАНИЯ, ЕПИКРИЗИ, ДИАГНОЗИ. СТОЯТ ВЪРХУ ПИАНОТО ВКЪЩИ. ХА СЕГА МИ КАЖЕТЕ КОЕ КОЕ Е И КАКВО КАКВО Е. Я НЕ СПЕКУЛИРАЙТ ЛЕКАРИ ОТ ПИРОГОВ ИЛИ СТЕ ОТ ПИРГОТОВ. ХАЙДЕ,ХАЙДЕ - ДРЪН, ДРЪН АКО ХВАНЕ ДИКИШ. Е, НЕ ХВАЩА!

107

Анонимен

преди 2 години

И изследванията на Кацаров ли са фалшифицирани? И това, че е бил болен от Ковид и го излекуваха в Пирогов ли?

106

Анонимен

преди 2 години

До Сланина и ***, не се пъни. Ще те подминат. Това не е "ужасната" статистика за 2000 заразени, при която доволно и с трепет потриваха ръчички, правейки си сметка колко ще получат на датата за заплати.Това дето го цитираш тях не ги засяга..

105

Анонимен

преди 2 години

Шапка свалям на ИТН и нейните избиратели! Доказаха,че човека с торбата - Пламен Узунов е по-ценен от Балтов за България. Благодаря за Промяната!Има такъв народ,има такъв мат'риал!

104

Анонимен

преди 2 години

Целия цирк е за да се оправдае махането на Балтов. За това е цялата тази мръснишка игра на Кацаров.

103

Анонимен

преди 2 години

Не знаейки как се лекува от корона вирус са спуснали пътека за лечение от него с преписани процедури от някакви експериментални действия спуснати от СЗО по етапи с начало на кризата с карантината световно обявена от нейните представители по места консултирайки са един друг за вид с начин на лечение,като отначало по тяхно мнение бе пълна побърквация до като се сетят за интубация,че специфична до как им разяснят и за странични заболявания да отразят документално за набрани пациенти,че с министъра.

102

Анонимен

преди 2 години

Точи се по- вече от 10 години. Това стана стил и начин на работа. Сега и фалшивата пандемия намесиха. Че и им ръкопляскаха просълзени патриоти под звуците на Бонасера. Театър за пионките. Мене ме е гнус.

101

Анонимен

преди 2 години

Не си лежал ВСЕ ОЩЕ, а отдавна трябваше да лежиш на нар в Централния мишок лъжлив!

100

анонимент

преди 2 години

Смехотворно поведение за министър!

99

Стойчо,

преди 2 години

стой си кротко на Ъзеца и тихомълком си плати изследванията, за които колегите ти са направили жест (не ги оправдавам).Реши и ти да вдигнеш шумотевица, ама вместо да п Ръднеш, взе че се насссс ра.Че и с клечка го ровиш "произведението".

98

Анонимен

преди 2 години

88 Хубаво е, че съобщаваш новините от Франция, вече видяхме този репортаж.

97

Анонимен

преди 2 години

Неблагодарно п с е, чегъртай, чегъртай, но пак може да опреш до тях ...

96

aa1830

преди 2 години

Стойчо е отмъстително животно.

95

Тц,тц

преди 2 години

Радев и сценарния му екип се оказаха големи манипулатори.Служебните Наивници му свършиха черната работа и ще бъдат изхвърлени технично,защото носят негативи на президентската аура.Рашков,Кацаров,че и Янаки са вече бити карти, но ще го усетят по-късно.Особено последния - няма такъв нагаждач през последните 30 г.С удоволствие наблюдавам как са прелъстени и изоставени...