8

До ком.5

преди 2 години

Мръсен педофил добре че има Турция.Та да можеш да си нахраниш гладният търбух.Защото със сигорност дъха ти смърди на тоалетна от глад.

7

Анонимен

преди 2 години

Двама гнусни тираджии вече ми сложиха минус - вие сте убиици ! Много пъти ми се е случвало Нарочно някой като вас да ме притиска ,да ми кара в насрещното и тн гадости - вие причинявате много от птптата ,вие сте виновни за много смърт по пътищата - гадове мръсни ! Време е народа да почне да ви бие яко за тея работи-догонваш го смръдльото и бой -само така ще станете човеци .

6

Анонимен

преди 2 години

Добре ,че не е убил накое Невинно семейство с деца - тираджиите са изверги - заспиват ,карат пияни , Нарочно предизвикват птп и бягат , абе гадове смръдливи , убийци!

5

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо И аз имам няколко човека приятели тираджии. Не е живот това, ама заради едни пусти пари ти се налага да спиш у варел, да се къпеш по паркинги и да пикаеш на гумата. А бе като куче си. За едни пари. Роби на парите ни наравиха... пфу май**а им стара и на парите и на всичко. Ша готвиш ти на паркинга пред камиона, за да се нахраниш. Не е живот това. Наистина не им завиждайте на парите. Не е живот това..... Даже малко получават. Поне с 200% да им се вдигнат заплатите, аз съм ЗА.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Всичко строено от турци...неграмотни и неуки турци е предвидено по еврейски план да послужи за театрото "край на света",че ако щете "второ пришествия" в съпровод на Меди-цината.Меди е охамеданското ***,което сефардитските евреи-катар,иран,турция очакват преди идването на сифилистичния педофил Мохамед. Всичкитурски строителни фирми в Царство България трябва да бъдат изхвърлени като *** какъвто са. Остана малко. Китай ще им секне мъртвият животец аврамов и моисеев на семитските ваmпиpи.КИТАЙ

3

Не разбрах

преди 2 години

Кои и защо не са съгласни с 1. Казано точно и ясно ,трябва само елементарна мисъл, за да се проумее написаното.

2

Дедо

преди 2 години

Мислете как живеете, всеки от нас може по всяко време да изтегли късата клечка, а тогава идва нещо друго което зависи от сегашния ни живот.

1

Анонимен

преди 2 години

Кофти, да загинеш само защото животът изисква да блъскаш кат роб...