288

ПРАВ Е ЧОВЕКА

преди 2 години

Чудя се как има такива хора, които са толкова ограничени и зомбирани. В Бедните държави, а те не са малко хората са недохранени живеят в глад и мизерия и за тях най-обикновения грип си е смъртоносен. Тези бедни много милионни маси никой не ги брои нито статистически описва. А ние тук позволяваме да ни зомбират една малка част от населението на Земята да говорят че Ковида бил най-страшния и смъртоносен вирус. Много по ужасяващо е да видите хора умиращи от глад и мизерия.

287

Анонимен

преди 2 години

До До 127 Ами за някои видове рак има ваксина и точно доц.Мангъров препоръчва ваксинация с ваксина против рак на шийката на матката, пениса, гърлото. Онзи ден точно това говореше в едно предаване.

286

Анонимен

преди 2 години

До Мечо Кух Ти луд ли си, изчислява се брой заразени спремо брой починали,а не броя на цялото население на земята спрямо починалите.Ако изчисляваме така Ебола значи е по-безопасна болест от грипа! Ако делиш починали на цялото население на земята. Ти откъде падна?

285

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Хората умират от глад от както има човечество, не от миналата година и причина не са харчени пари за ваксини. А ваксините от 1976 нямат нищо общо с тези. А тези от 2009-та действат и спасиха много хора от свински грип иСарс. От Ковид умират 0,3-3%, но усложнения от ваксни са 0,001%

284

Мечо Кух

преди 2 години

От грип в света умират до 500 000 човека годишно, а от Ковид 19 1,5млн.я пак си разгледай числата, че съвсем олеквашдо сега от короната официално са записани като починали 4 млн. души.Спрямо 7,7 млрд колкото е населението на планетата понастоящем, прави къмто 0,05%.За сравнение така наречения Испански грип е отнесъл между 3 и 5% от световното население за същия времеви период

283

До 127

преди 2 години

Драги, ваксина срещу рак няма, така че хич не си мисли, че си защитен, само защото не си се ваксинирал срещу Ковид. Починали от рак познавах 4-***, преди изобщо Ковид да има.Много вероятно е повечето от присъстващите да починем точно от рак, със или без ваксина, със или без прекаран Ковид, защото всички ни тъпчат с отровена храна

282

ПРАВ Е ЧОВЕКА

преди 2 години

До АнонименМНОГО СИ ЗЛЕ ЧОВЕЧЕ !!! Ама много! Знаеш ли колко страни държави има Африка както и за Индия и други където хората умират от обикновен грип и други болести, защото нямат медицина и нямат статистици, които да ги броят бройките. Глади и Мизерия с болести в МНОГО ПОВЕЧЕ ПЪТИ МИЛИОНИ УМИРАТ от Ковид. Но ХОРАТА СА С ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ за ТАЗИ НЕПРИЯТНА ИСТИНА !!!

281

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 308! Така лиии? Значи хората кръг от глад, а тук едни пари се харчат за ваксини дето 1976 и 2009 са доказани, че не работят, но пък са с качествени странични реакции!

280

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 306И от глад са умрели,но гладът не е заразен. Там са необходими икономически мерки. Това твоето изкзване е като вица - А вие защо биете *** :)

279

Анонимен

преди 2 години

До ЖабитеМНого ти работи фантазията предубедено. Направо мечтаят кои да те направят роб теб? Ч си много важен та нали някой трябва да обработва тия данни, за какво. Те могат и дега си следят всеки който си искат.

278

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 303 А колко са умрели от глад?

277

Жабите

преди 2 години

Нали знаете това жаби сложени в казан на бавен огън не усещат опасността и си остават вътре докато бъдат напълно сварени и сготвени. СЪЩОТО Е и при ХОРАТА постепенно налагат мерки, ограничения по етапно обработват хората, че още малко ей така ще бъде, после още трябват това е новата нормалност хората привикват и се смиряват с това как губят права и свободи, електронни регистри, пропуски, лечни данни следене, затваряне под карантини и така до пълно робство и подчиненост с робска психика обречено

276

Цвък

преди 2 години

Болни от ХИВ не познавам, но познавах 9 болни от Ковид, които починаха тази година.

275

Анонимен

преди 2 години

До ПРАВ Е ЧОВЕКАКовид е в пъти по смъртоносен от обикновения грип. От грип в света умират до 500 000 човека годишно, а от Ковид 19 1,5млн.

274

Анонимен

преди 2 години

До DO 297 POD MEN лекарите носят отговорност за пациентите си, който лекар не го устройва,може да си смени професията, не е задължен да се ваксинира.

273

ПРАВ Е ЧОВЕКА

преди 2 години

Медиите защо МЪЛЧАТ? Защото обслужват наложената поръчка за посяване в съзнанието на хората страх, ужас и пълна деизнформация, за да се оправдават безобразията на властите и терора срещу хората. Много повече са починали хора от глад и мизерия, ХИВ / СПИН и други болести. Ковид НЕ Е значително ПО-СМЪРТОНОСЕН от ОБИКНОВЕНИЯ ГРИП. Тази истерия я правят и поддържат власт-имащите и разни борсови спекуланти те да изкарат мангизи, а пък управници да си подсигурят повече власт и пари за сметка на измама

272

DO 297 POD MEN

преди 2 години

STIGA SI LYGAL TROLE!!! СНОЮИ В НОВИНИТЕ КАЗАХА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ПРОТЕСТИРАХА ВЪВ ФРАНЦИЯ ОТНОСНО НАЛОЖЕНАТА задължителна ВАКСИНАЦИЯ/СТАВА ВЪПРОС за лекарското съсловие/ АМАН ОТ ЛЪЖЛИВИТЕ *** И фалшивите им опорки...!!!???защо го павят, ето ГОСПОД ИДЕ СКОРО, КЪДЕ ЩЕ СЕ СКРИЕТЕ ОТ ЧАШАТА НА НЕГОВИЯ ГНЯВ, О ВСИЧКИ ВИЕ ваксинирани???

271

Анонимен

преди 2 години

До Има пЛандемияПландемично как измряха 2 млн. човека по света от Ковид 19 още преди да има ваксина?

270

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност ваксинираните са по-защитенинот неваксинираните.Но не и от преболедувалите.Имунитетът придобит след преболедуване е по-силен от този придобит след ваксиниране.Ако някой твърди обратното е откровен лъжец

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен н295Никъде в света не се налага със сила ваксинация,за да говориш глупости за фашизъм.