26

Тоше

преди 2 години

Пак ще дезертира

25

Анонимен

преди 2 години

тези си мислят,че още са в шоуто...като гледам само какъв смях ги напушваше в компанията на руса "калинка" и си викам това не е дъното,това е нещо под него...

24

Анонимен

преди 2 години

Ще громите статуквото в коалиция с МАЙКАТА НА СТАТУКВОТО - столетната партизанка БСП. Смях.

23

Анонимен

преди 2 години

Бойко ще ви побърка с 63 депутата. Сидеров с един глас ви правеше луди, какво остава за 63 гласа.

22

ITN

преди 2 години

Брао Тоше много ми се издигна в очите. Бъдещият политик - вдъхва доверие, има точна мисъл и ясна визия, говори гладко и непоколебимо. Човек от погледа се познава! Слави си знае работата.

21

Рошко Тошко

преди 2 години

Много интересно за какво си говорят повече от час, след като според Тошко единственото, което са си казали е, че не приемат съвети?! И кой им подаде първият кандидат-премиер Ники, ако не Доган. Двамата са толкова свързани, че по-удобна топка за ДПС едва ли можеше да се предложи. И сега излиза, че не са си казали нищо ново. Да си бяха стояли вкъщи тогава. Неделя е и ние искаме почивка от шоуто!

20

Анонимен

преди 2 години

Само протести срещу чалгаджийското управление!

19

ПроСоТо

преди 2 години

"Живим у дивном времену!..Све йе лепо,сви су люди добри.."...Тия НАДУВКИ от "итн" имат САМО 65 депутатина,обаче се държат така,все едно ВСИЧКО зависи от тях..От друга страна,турчеещите се български граждани,в лицето на Карадайъто си мислят,че без тях нищо не може да стане в тая територия....Знаете ли каква "тежка еретична мисъл" ме гони напоследак?..Варианта "Пиночет"..Знам,знам,РЕЗИЛ ,но..до кога ще се щураме като обезумяли в битието си,от което непрекъснато се оплакваме? ЧЕСТНА ТВЪРДА ръка,ТОВ

18

Европеец

преди 2 години

Добре е, че сме в ЕС и НАТО и живеем добре, а не като руснаци.

17

Анонимен

преди 2 години

Чакам с нетърпение Байдън да срази световния феодализъм, да забрани у нас не конституционните партии /етнически, путинистки и чалгарски/ и да назначи избори за нов парламента и нов президент.

16

Божков

преди 2 години

Тоше, айде по-бързо махайте Гешев да cе връщам в БГ, че ми е мн горещо тука в Дубай, бе!

15

до3

преди 2 години

някак пропусна най-вайния пръст - БСП

14

Анонимен

преди 2 години

До До РАДЕВТи вярваш ли си?

13

Анонимен

преди 2 години

ДПС и БСП отново ще ни управляват в поредната Четворно Петорна коалиция.

12

Анонимен

преди 2 години

Ми щом толкова ви интересуват приоритетите на страната, що не опитате и ГЕРБ? Те не са ли избрани от над 600 Хил българи или приоритетите на тези хора са без значение?

11

France

преди 2 години

Този от снимката в пpодължение на 30 години опрocтачваше поколения българи с чaлга и скечовe в тъпoто Шоу на Слави, създадено с подкрепатa на дс.

10

izh

преди 2 години

Както е казал великия Чудомир "Не съм от тях како Сийке"

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

ДПС трябва да промени името си,тъй,като това,което за турците е права и свободи, за българите е робство и кръвен данък. Тази партия трябва да загуби всякакви права за упастие в политическият живот на Царство България. Функциите й ще бъдат представителни,а етническите българи,които управляват ще се вслушват в дадени оредложение. При всички случаи турците няма да останат на територията на Царството ни ,а се съмнявам,че Китай и Франция биха били съгкасни да са там,къдети е сега държавата Турция.

8

Анонимен

преди 2 години

ама видяхте ли ги преди консултациите как само се забавляваха в компанията на руска "калинка",която ги разсмиваше...очевидно им е доста смешно.а филип станев отново беше дошъл с риза като за кръчма.поведението им не подзказва с нищо,че са готови да управляват.

7

До РАДЕВ

преди 2 години

Кмета на Бургас е направил Почетен Гражданин , дал е Апартамент и 1 милион Лева на Ивайла Бакалова ?Трябва да се намесите - кмета е от ГЕРБ и в момента прави трансфер на пари в Корупционна Схема .Дреме ми за Бакалова и ГЕРБ - важно е че се крадат пари от МОЯ и Нашите Данъци - знам че на Гешев му Дреме за Престъпления , за това се обръщам към единствената Институция която РАБОТИ в Интерес на Република България - ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ .