16

ЦИНИК

преди 2 години

Пусти шамари.....!!!!!

15

Анонимен

преди 2 години

През 70-те години бях на това дете на годините и карах МЗ. Милиционерите ги правех луди. Като ме подгонеха с москветата и жигулите ги карах да минават през най разбитите пътища. А тогава такива имаше много. Никога не са ме хваща ли защото да гониш мотор с москвич или жигула си е направо смешна работа. В днешно време за да бягаш от полицията трябва да си сигурен в колата че може да им избягаш. И когато се бяга не се кара в една посока и извън населено място. Защото ще го хванат.

14

Асан

преди 2 години

Кой е победил в гонката :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Сега 16 години в затвора и без право да шофира доживот.да даде пример на тез който мислят да не спират на полицаи.

12

и аз

преди 2 години

знам за един екзибиционист в полицията

11

аз

преди 2 години

пук не предпочитам а моитепредпочитания са ми по вайни

10

о6те

преди 2 години

некои доктор ъчил недоучил да се упрайни или изака

9

Анонимен

преди 2 години

Бързи и яростни, горнооряховски едишън. Не стига че бяга ами и патрулката удря. Силно се надявам да са го съветвали дълго преди разпита, такива главочи само от това разбират.

8

цццц

преди 2 години

некав си драскал ние сме били

7

бият децатя

преди 2 години

оставете детето на мира бе фашисти, голяма работа станала, и тия полицията нямат ли си друга работа??? каде е рашков пак ли дриска в 12 те тоалетни???

6

Анонимен

преди 2 години

Малко ли са онези по гарата. Само тяхното племе семуватва безнаказано и над закона. Жалко, че не е вмирисал някоя трънка. ромейска измeт...

5

д-р Дрегер

преди 2 години

@Георги: предпочитам някой *** от време на време да избяга, вместо полицията да стреля за щяло и нещяло. В цивилизованите страни полицията ползва сила съразмерна на заплахата, а престъпността е по-малка защото полицията освен да бие умее и други работи.

4

До 2

преди 2 години

Те тия са те набили служебно. КАжи после баща ти с какво те почерпи.

3

Георги

преди 2 години

Аз като бях ученик в 6-7ми клас - 88-89година, имаше едно момче от по-големите - значи е бил 9-10 клас. Полицаите нещо го гониха и му викаха да спре, той им се хилише и тръгна да бяга. Тогава полицая извади пистолета и го гръмна няколко пъти със стоп патрони. Това ми се е запечатало като на филм. Тогава никой не смееше да се бъзика с полицията - и така и трябва. Като те арестуват първо те биеха, после питат какво си направил.

2

Анонимен

преди 2 години

А навремето как биеха.... помня аз с един приятел като беше взел колата на баща си като ученици. И двамата първо ни набиха, а после давахме обясняния в районното. Повече не повторихме

1

Анонимен

преди 2 години

Поне два шамара не е ли имало? Ей така за вкултувяване