8

Анонимен

преди 2 години

Той го търси, ама вече го НЕМА! Полски и турски домати, холандски моркови...

7

А то пък

преди 2 години

родното производство много качествено, спор няма! Към настоящия момент например няма нито един производител на колбаси, който да влага месо в тях. Същото важи и за киселото мляко (което даже искат да променят до йогурт), както и за всички млечни. Не може без контрол да има качество.

6

IT-спец

преди 2 години

винаги гледам да купувам местно производство, било в Исландия (където живея) или като съм си в БГ, винаги може да се намерят качествени неща, така се поддържа местната икономика и производители...

5

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, аз бягам от българско производство, освен някои отбрани био ферми за хранителни продукти и мебели, изработени от мои познати дизайнери и контруктори по поръчка (разбира се с вносни материали). Читаво българско няма, освен нещо тук-таме. Например, шумоизолирах си жилището с българска фирма и част от материалите бяха произведени у нас. Както и някои строителни смески се правят у нас и други материали за строителството и има и читави, ама предпочитам да платя повече за нещо вносно.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз избягам турското производство

3

Анонимен

преди 2 години

Никакво оптимизиране на регулациите, никакво намаляване на административното бреме в България не може да има ефект, докато мутрите стоят непоклатимо между българските производители и търговската мрежа. Какви пазарни отношения обуславят цени на черешите от 0.50 лв при българските производители и 5.00 лв при българския търговец?

2

Внимание !!!

преди 2 години

Пчелите рекордно измират!Не био, а и храни няма да имаме скоро.

1

Анонимен

преди 2 години

Великите умове търсят вечния двигател, а българинът продължава да търси родното производство. Вероятността да намерят клони към НУЛа.