50

Баз

преди 2 години

А за другите? Те не заслужават. Само богопомазаните...

49

чичо Рук

преди 2 години

Нема лошо, до сега беше Баце пожарникаро, сега че е Паце шнорхело!

48

Подарък

преди 2 години

Освен 2-3 дни отпуск , педагозите на България щели да получат и по един шнорхел.

47

Малка е далаверката

преди 2 години

ПО 3 МЕСЕЦА ДА ДАВАТ ПАРИ БЕЗ ДА РАБОТЯТ Е ТОВА Е ДАЛАВЕРА !!!

46

Анонимен

преди 2 години

до 35 А знаеш ли че вече си УТРОЙСТВО? На ваксинираните в русия украйна казват покемони или макаци заради МАК адресите които се засичат масово след инсталирането в тях на графенов оксид нано мрежа и SPIONs

45

Ром

преди 2 години

Ще се ваксинирам при - баиден тои дава по -100 долара

44

Даскалите

преди 2 години

Имат по 12 месеца отпуск в годината,те 3 дена ше им дадели....шматки! Абе още ли има луди коѝто хей така с лека ръка ще си подадат раменцето за тази пуста игла? Не виждате ли как ви промиват,да има как сфирка ще ви направят само и само да ви ботднат,не ви ли е съмнително?! Аз мисля и усещането ми е че е с много много лошшя цел! Да не съм наркомян бре сатанисти ?? Яяяя фаак!

43

Анонимен

преди 2 години

Еее това си е умишлено сеене на зараза сред децата. Пуснат ли им ваксан даскал с мутации все ще ги разболява. Също така почвам да се съмнявам в качествата на даскала, който се бодне с експериментален биопродукт. Ваксинираните трябва да носят отличителни знаци те са източници на мутация.

42

Анонимен

преди 2 години

А след трите дена дали ще са живи?

41

Анонимен

преди 2 години

Нашите спасители ще предложат иновативни методи - регистрация с пръстов отпечатък, ирисова идентификация, а може и друго, естествено под благовидната форма, че става въпрос за наше добро. Ще минат няколко години, през което време "прасенцата" ще бъдат убедени, че Коледата е конспирация. Естествено ваксинацията ще стане доживотна, а от там до вкарването на чип за всеобща употреба има много малка крачка. Паралелно върви изграждане на 5G мрежа и качване на хиляди спътници от Мъск със същата цел.

40

Додо

преди 2 години

Факт е, че абсолютно всеки, който е набоден с мутагена, наричан неправилно и заблуждаващо "Ковид ваксина", ще съжалява. Някои за последно, дано да са по-малко!

39

Ник

преди 2 години

как ще докажете, че партидите за евреите са същите като за вас? нали трябва да покажат успокоително, че уж са безвредни препаратите. колкото кока колата и нестлетата са същите, като за западняците и за източния блок, толкова и препаратите.

38

Анонимен

преди 2 години

Това е смешно, гротескно. По този начин се комуникира с 5 годишни деца - изяш си супичката и ще получиш шоколадово бонбонче. В момента в Европа върви с пълна сила въвеждането на ваксинационни паспорти, документ без който не можеш да пътуваш, да посещаваш кина, театри, стадиони, басейни, скоро и супермаркети, най - вероятно вечерен час. QR кодове, един куп документи. Ограничения и усложнения, които ще втръснат на хората. И това ще е началото на новото.

37

анонимен

преди 2 години

Ако наистина искат да стимулират учителите да се вакцинират трябва нещо друго да измислят.Синдикалните членове имат 56 дни годишен отпуск и често не могат да го използват целия през ваканциите.За какво са им допълнителните 3 дни?

36

Въпросче

преди 2 години

А бе тези 3 дни защо ги дават по време на или след ваксинирането? Да не би за да не ритне камбаната някой даскал пред децата? После ще има едни психолози, Закрила на детето и т.н.

35

Анонимен

преди 2 години

Евреите не са прости! Няма да направят нещо , което да навреди ни най малко на народа им. Не забравяй, че араби и палестинци ги оставиха за накрая. Първо спасяват своите си.

34

До 10

преди 2 години

Тлъсти опашата лъжа! Аз, фамилия, колеги и приятели се ваксинираха, кой с файзер, кой с модерна, кой с астра. Никой няма никакви оплаквания, болести, или импотентност. Всички сме здрави, само една се разболя от ковид , но имаше леки симптоми 3-4дни. Останалите, нито ковид ни лови, нито нови болести сме си докарали., нито старите са се влошили. Включително младежите ни на х 19-25 години се ваксинираха. Няма страшно, антиваксъри, не бойте се!

33

Хихи

преди 2 години

Даскалите имат 3 месеца годишен отпуск, вие с 3 дни ли ще ги купувате

32

До 31

преди 2 години

Много те е напекло слънцето

31

Ъхъ

преди 2 години

Това и спрямо неваксинирани и спрямо ваксинирани е гадно и изключително популистко.Кога ще го махнат този Стойчо?