31

безпартиен

преди 2 години

Още преди да почнат протестите бяха притиснали Божков да плати 757 милиона лева данъци.Той обаче спретна протести.Тогава бях пресметнал и написах,че Божков може да финансира протести 3000 дни.Е,явно се е договорил със 7/8 и така да са ви честити ИТН!Сега ако някой се договори с Израел срещу някакъв процент от тези пари Божков да ни го доставят опакован аз ще гласувам за него!А Израел това го може-доказвал го е неведнъж!

30

Анонимен

преди 2 години

Слави обединете се четири партии и смачкайте фасона на тлъст ата тиква. Държавната администрация е пълна с калинки на ГЕРБ. Трябва яка метла за хрантутниците!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Гола вода са тия.Така ли се води диалог?Ай ,Ай ай ай айа йа ай ,чалгария

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31Взел е решение в последните 3-4 дена, Славчо е много объркан от политиката и това, че нема да бъде чалгар нумбър уан вече, гледа да компенсира нещата, щото може да е залеза му изобщо в БГ :))

27

ИТН и БСП са едно

преди 2 години

Всяка непозната личност в политиката и управлението е издигната или става зависима от задкулисието! Кукла на конци. Актьор с маска във вилма на неговите сценаристи или кукловоди. няма как този човечец дошъл от никъде и отиваш на никъде, непознат и неподготвен, без никакъв управленски опит да управлява Държава. Всеки ще му нарежда какво да прави а той ще си бъде една безгласна буква или бледа кукла. Защото няма партия която да е създал и която да пише и приема измененията на законите, политиките и бюджетите които би трябвало да предлага.Това в една цивилизована Европейска държава в Западна Ев

26

Анонимен

преди 2 години

Този Николов ще трябва да има огромни топки, за да се пребори с октопода, превзел държавата. На мен лично обаче ми се струва някакси боязлив, но дано да греша.

25

щ.к.

преди 2 години

И за министри нямат хора, всичко читаво им отказва. да видим какви ще ги снесат.

24

А

преди 2 години

Тоя е като дърта ***. Лъже като за последно!

23

Анонимен

преди 2 години

Николай Василев го оттеглиха на 15-ти този месец. Явно веднага след това са се обърнали към Николов, така че не лъже за двете седмици.

22

Анонимен

преди 2 години

Каквото пожелахме , това получихме. Ето ви промяна или подмяна както искате го наричайте. А дано ама надали.

21

лъжец

преди 2 години

Слави е лъжец. В 16 часа днес са решили да бъде този Пламен Николов. Отново фалстарт.

20

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха,! Преди месец е избран, но едва днес сутринта е разбрал.. Дали са му 4 хиляди лева да се върне от морето за театъра при Чорапа. Няма да има правителство на ИТН.

19

бай ви Кънчо

преди 2 години

Верваме, верваме...

18

Анонимен

преди 2 години

Какво ни става та избираме най-грозните възможни. Все пак тия ни представят пред света. Що за грозници. Та, то в цялата нация да търсиш, няма да намериш. Най-грозните и *** политици.

17

Анонимен

преди 2 години

Тъй ще кажеш, като те оглозгаха до кокал в социалните медии :)) Поне вкара в последния момент челяк от конкурса ти за политици, явно имало смисъл от това нещо :)) Симпатичен ми е, не ми изглежда нагъл, което е приятно, само дето тези които са нагли ги ядат за закуска такива :))))

16

Активист на БСП

преди 2 години

Слави- геният в българската политика !!! Велик !!!

15

Хахаха

преди 2 години

Този даже ни може и да лъже...А предложения малък крадлив мук - Ники Василев какъв е бил.... ти, ти Слави лично го обяви за кандидат министър-председател.Знаете ли ... ИТН и Слави са способни да ни вкарат във война, толкова са *** и нагли.

14

Истукан

преди 2 години

Ако ще и бай Турбалан да е кандидат за премиер на Слави, няма никакво значение. Обречен е на провал и предсрочни избори.

13

Анонимен

преди 2 години

що не е икономист тоя ?!безличен шаран изглежда.няма да го бъде много време...

12

Анонимен

преди 2 години

Ако не видим промяна в съдебната и правосъдната система,това означава,че отново ни мамят.Ако след реформата не видим Б.Б. в затвора значи отново ни мамят.Ако не видим реформа в здравеопазването,ако не видим обещаните магистрали и пътища,значи олигарсите на Б.Б. пак са на власт.И задължителна реформа в образованието и достойни заплати на нашите учители и преподаватели.