44

Бай Кольо

преди 2 години

Сега разбрахте ли господа протестъри каква беше целта на Радев? Чрез протестите да докара БСП на власт.А след това БСП ще му осигури втори мандат.Всички други партии и партийки са папаван за основнота цел на БСП - власта,а ИТН са тарана,който проправя пътя на БСП.А ИТН си мислят,че те водят играта - наивници!

43

Свиня

преди 2 години

Арменска !Долен ,устат некадърник.Майстор на лъжите.

42

Надървян

преди 2 години

Хайдеее,само БАБУНИ ни липсват във върхушката..,..,.....А оня от Бомбай къде остана, нещо се губи от пейзажа.....Само той е най подходящ за премиер,. Бабуните,ще я превърнат в джунгла тази държава.

41

Анонимен

преди 2 години

На нас не са ни нужни интелигентни, високо ерудирани и независими личности. "Селекцията" на вождове става на на критерии "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".

40

Прожектор

преди 2 години

На нас не са ни нужни интелигентни, r. "Селекцията" на вождове става на на критерии "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".

39

Анонимен

преди 2 години

като не си доволен, излез на паважа и протестирай, бе!!!

38

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Така е в тая държавица,още от едно време !.....едни на барикадата,а др.обират овацийте !.....поучителен е героя в края на филма "Капитан Петко войвода!...Бъди здрав Бабикян !

37

Трендафилов

преди 2 години

А на нас ни е все едно откъде ще научим ,че вече си господин ... НИКОЙ !

36

Бай Тошо

преди 2 години

До Пепо"А от радиото ,може ли ?")))) Може разбира се, стига да ни го съобщи радио Ереван.

35

100 кила и Ян ББ ян

преди 2 години

- Бабикяне, кой те мама урочаса?!?

34

анонимен

преди 2 години

Тоя май бая е прекалил в чашката снощи.Как Костов,Виденов и Станишев били неразпознаваеми преди да станат премиери!?Та всеки един от тях е бил лидер на партията си по това време и имената им знаеха всички(е Бабиян,явно е бил изключение).А този самонадеяният П.Николов наистина никой не го познава.Й.Цонев днес каза по радиото,че дори не се е засичал с него в парламента,а и явно той не е взимал нито веднъж дума за изказване.Стоял там за мебелировка.Какво пък,нали заплатата си тече.

33

информиран НЕт

преди 2 години

Това да не е новина Бабикянка. :) Тоя как може въобще да говори спреляка....СРАМММ

32

Пореден Балъков

преди 2 години

- Чакайте! Сега кривогледият хамелеон Бабикян ще Ви покаже правия път!

31

Велко

преди 2 години

Един кух и нагъл празнодумец е Арман Бабикян!

30

Пепо

преди 2 години

А от радиото ,може ли ?

29

Стоил

преди 2 години

- Народе, и тоя кривоглед Бабикян ти е депутат????

28

До 29

преди 2 години

Защо се нервираш. Хората си поискаха промяна и я получиха. През гладната Виденова зима скачахме от глад и студ, а сега скачаха от пресищане( хвърляха храна!!?). Демократично е да си видят избранниците в действие, независимо от последиците.

27

Анонимен

преди 2 години

След българското лято, сега е ред на смешното лято.

26

Анонимен

преди 2 години

Баби кянчо с фалшивите новини. Изпята му е песента

25

Анонимен

преди 2 години

Тоя дали не е искал да е Премиер?!