30

Анонимен

преди 2 години

То кой им предлага нещо, че и да носят...

29

Борба на задкулисия

преди 2 години

Двете задкулисия създали си партии ДПС и ДБ това на Пеевски и Прокопиев са в решителна битка.Досега ББ ги помиряваше като на едните тайно а на другите полуявно даваше участие в властта и части от баницата.Грешката на ДБ и Прокопиев беше че поискаха цялата Власт и цялата баница като намесиха лобисти от САЩ и включиха Пеевски в забранителен режим по Закона "Магнитски". Всичко щеше да мине гладно ако Американците не излязоха хитреци и включиха в забраната и Божков.С това присъдата на ДБ е подписана

28

инж Владова

преди 2 години

ДПС дава безкористна, стабилна подкрепа без претенции, докато БСП, , ДБ и ИННИ искат нагло ИТН да изпълни техните програмии не дават участие на ДПС, което до сега никому не е навредило

27

Анонимен

преди 2 години

ДПС никога не е носило отговорност и винаги е било на първа линия в разпределянето на благата. Много са добри, спор няма.

26

Анонимен

преди 2 години

ИБГНИ много смо тано име за партия, по-добре ЕБ(н)ИГИ

25

дИЛЯНЧо

преди 2 години

До Данчо МЕНТАТА - САМО ТИ МИ ОСТАНА,ОТ КАК МАМА МЕ ЗАРЯЗА!

24

НАРОДЪТ

преди 2 години

Истината е, че Асен Василев яко им дръпна килимчето на ДС ОТ ДПС! ЕМИИИ, ТОВА Е НЕПРОСТИМО, БЕ! СЕГА ЩЕ ХВЪРЛЯТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НА ВОЙНСТВАЩАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ НА СЛАВИ, САМО И САМО ТЕ ДА НЕ ЗАГУБЯТ НЯКОЙ И ДРУГ МИЛИАРД!!! НЕНАЯДОХТЕ СЕ, РЕПТИЛИ ОТ ДС!!! ПФУ!

23

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Щом Данчо Ментата го...казва,всичко е...истина.

22

НАРОДЪТ

преди 2 години

ЗАДКУЛИСИЕТО НА ДПС ВИКА:" ДОЛУ ЗАДКУЛИСИЕТО НА КАПИТАЛ"!!! АЙДЕ ПОДЕЛЕТЕ СИ БЪЛГАРИЯ И МИРЯСАЙТЕ!!! НИЕ СМЕ СВИКНАЛИ С БЕДНОСТТА. ЗА ВАС СЕ ТРЕВОЖА!:)

21

Данчо МЕНТАТА

преди 2 години

При нас няма задкулисие!!!!!

20

Българин

преди 2 години

Че то тогава "задкулисие" е Доган, защото той изобщо не излиза с лицето си! Хубаво е , че ясно изрича приоритетите, към които ще се придържат ,независимо кой управлява! А ако се съди по спазване на Конституцията, първият който трябва да бъде изхвърлен от политиката е Фигурантът Радев! Той още от първия ден я погази грубо/ за аполитичност/, и непрекъснато демонстрира, че него и хората около него , закони не ги ловят!

19

Анонимен

преди 2 години

Ах ,вай вай "горките" мискини , тоя път няма да разпределят порциите , че може да ги "помолят" и да връщат Накраденото !

18

Румен Радев

преди 2 години

Да, ама Данчо, политическият буламач м/у ИТН, ДБ, ИБГНИ и БСП си е чисто червено-хомогенен! Води България нагоре към върхове, слизайки още надолу! Приближава България към ЕС, тикайки я към Русия! Ще й даде светло бъдеще закопавайки я още в дъното! Ще върне българските имигранти от чужбина, изпращайки още толкова навън! Ще изчегърта крадеца Бойко Борисов, крадейки още повече и от него!

17

След Буров

преди 2 години

СА "Д.А.Ценов" е създала само един национален кадър, и това не е Йордан Цонев.

16

Анонимен

преди 2 години

ПРАВ Е КАШАТА Е ПЪЛНА НЕКАДРНОСТА НА ЧАЛГАДЖИИТЕ ПОСЛОВИЧНА

15

пасарела

преди 2 години

ЕХ , ренегате , ренегате , що се не откажеш от благините ,все пак носиш българско име Данчо !!Седнал си да защитаваш Меди , ама кьорав ли си , че той живее като падишах , а вие с --Дъйъ говорите за демокрация , вашта кожа !!Парата прави фукарата , и ти си от тия . Язък /по вашему / !!

14

ПЕШО ЧОРИЗОТО..

преди 2 години

....60% -одобрявали " служебното правитество"....АМА НА ИЗБОРИТЕ ГЛАСУВАТ САМО 28%......ЩО ТАКА ,БЕ...??!

13

Анонимен

преди 2 години

Сега вече може да се каже че сме постигнали демокрацията. Етническа Партия която би била незаконна във времето на баи Тошо , се изказва за друга партия на клоуни, които по същество са политически сатирици, които по време на баи Тошо ходеха по затвори, Които пък искат да заменят партия която е дясна с лидер спортист, И няколко по малки партии полу анархисти и други комунисти, плюс дясно консерватори, и патриоти . Шарен свят . Не е толкова лошо. Просто всички трябяа да се научат да се коалират.

12

Анонимен

преди 2 години

Кой стъпи НАКРИВО? Нещо става зад кулисите?

11

Анонимен

преди 2 години

Да живеят Младотурците на Слави! Младотурската революция - най-народната революция в България! Младотурската чалгарска власт - най-отговорната власт на света! Турските мехтери - най-добрата чакарака на света!