63

Дивак

преди 2 години

Като я гледам как говори за политика, мисля, че много по - добре би и подхождала ролята на "Мадам" в някой долнопробен бардак или ясновидка по някоя кабеларка.

62

Ало Ваню

преди 2 години

Тази цветарка вместо да узакони проституцията, сега се сетила, че не може да изкара и един ден на свободният трудов пазар..........

61

Анонимен

преди 2 години

Искали да видят боец като Рашков тоя фашист им харесва. Щото са си едно и също.

60

Анонимен

преди 2 години

Да ама БСП отказаха постове при правителство на Тиквата, а ДБ му бяха патерици.

59

Бонго Бонго

преди 2 години

Кой ходи по ресторанти и какво става после....Капон хич та няма..Употребена и изхвърлена и сега сипе отрова.Цървулка

58

Анонимен

преди 2 години

Това вигенин ,капон са задължително на хранилка. Всички около тех да са капо ,ама те да са добре.Ние повече търпим тяхната наглост и не остава време да живеем. Проблемните за себе си ,са проблемни на всички.

57

Майора

преди 2 години

Aбе Капон видяхме каква промяна могат да правят защитници на мутри и олигарси и лъжлив Бабикян! Аколкото до Рашков който рабти без доказателства , да каже как с една заплата е станал имотен крал и после да говори ! Видяхме и Петков , който назначи адвокат в ББР със годишна заплата над 160 000лв нищо че банката има цял такъв отдел ! Така че със стари .... нов ... не се прави !

56

Анонимен

преди 2 години

След като стана ясно как днешната отровна Мария Капон кандардисвала Борисов да става президент преди години, след като ходила и с него по ресторанти - сега запя друга песен.

55

Анонимен

преди 2 години

Ако Хаджигенов не се беше отказал от Пловдив Мара Скапонска щеше да види Парламента през крив макарон. Нищо чудно да му дава комисионна от депутатската заплата. Щото не трябва да е разрешено от закона да се явяват на повече от 1 място на изборите. Така търгуват местата си като отстъпят място печелят комисионно от заелия мястото им.

54

Анонимен

преди 2 години

и тая изпълзя и се намести при Маямата

53

Анонимен

преди 2 години

Ненков към Капон: Познаваме се от опашката пред кабинета на Бойко Борисов, госпожо

52

Санди

преди 2 години

Уважавайте труда за едни соро-парици на търкалящите се българчета Капон и Бабикян! Ама те се изкъртват да ни оттърват от другата мафия, но не от себе си.

51

Анонимен

преди 2 години

Аве тая паачаа_вра не се ли подвизаваше преди в НДСВ - партия която не съществува (нещо като СССР - държавата)А преди това...знаете къде.Хамелеонът би умрял от завист.

50

ББ

преди 2 години

хаха аз авганско,френският-руско еврейски...съм по българин от 99% от вас бре...чисто българче съм...обичам наште...опитват се да ме цапат...невеживсеки обичащ България без значение от пол ,възраст,религия,цвят...е наш брат бре...и кой може да ви каже как да се чувствате...и на кого да сте лоялен...бре неделковци и кгб сеещи разделение ,служещи на путин и султано

49

ББ

преди 2 години

До Анонименммм да ...афганистанец съм...не руснак съм...чекай,баба ми французойка...ти фашист ли си...а да и съм мюсюлманини...петко Войвода най добрият му приятел бе...мюсюлманини..ама майка ми е християнка...а и еврейска май имам,толкова ли можеш...анонимен...манипулации..на отчаяни престъпници

48

Анонимен

преди 2 години

До ББСтига веееее, по писането се разбира ,че не си българин изобщо!

47

Анонимен

преди 2 години

Искате да сложите ваши хора, това е цялата работа, ами да бяхте спечелили изборите.

46

ББ

преди 2 години

До Няма Такава Държавааз пък не съм гроб-дпс...ненавиждам ги...не искаме да играете по-ничии гайди,поведението ви е отвратително и унизително...примитивно...всеки уважаващ се...никога и по-никакъв начин не би дошъл ,поведението ви е отвратително....Избори за да ви закопаме...тези с чест...верно ли ще ни върнете Свободата през ...фейса на слави...слави е мъртав за мен!!!Бог да пази България!!!...Избори...ние ги плащаме!!!

45

Няма Такава Държава

преди 2 години

Троловете-естети на герб-дпс изведнъж станаха много взискателни. За тях всеки е чалгаджия щом не им играе по гайдата. Крадецът вика дръжте крадеца. Прав беше Слави: Нямя такава държава.

44

Леле

преди 2 години

Риба балон....