63

Фабио Рестрепо

преди 2 години

До Анонимен 77Е къде видя да псувам Стефчо?Тоя феномен на управленската мисъл. Сакън, никакво псуване.

62

Българин

преди 2 години

Ако беше Борисов, досега лично да е отишъл на място и да ръководи потушаването на пожарите! А този събрал Министерски съвет, и искал...промяна на "нормативната" уредба! Това сериозно ли е ? Пълни некадърници , които тепърва ще раждат криза подир криза! Расте броят на заразените, намалява броят на ваксинираните, мигрантите се увеличават десетократно, токът е сигурно два пъти по-скъп от Германия/за промишлени нужди/, а самозбравилите се "служебни", са заети да чегъртат, и да свалят Гешев!

61

Анонимен

преди 2 години

До 76 Народа не гласува масово защото беше на морето да си харчи парите изкарани по времето на лошия Бойко. Не псувай не е прилично. Признак е на ниска култура.

60

Фабио Рестрепо

преди 2 години

Верно ли бе Стефчо? *** ти откри топлата вода бе сладур. Как до сега никой не се е сетил.Как сме живяли до сега без твоята умозаключителна логика??? То по-добре да те поливат теб отколкото да те хранят.

59

Анонимен

преди 2 години

до 75 И коя държава "подпали" "чорапа" или " фигуранта" както го наричате Герберската *** ,да ви Маааата до 10 коляно аз на вас! Тази която МУТРАТА СИ НАПРАВИ ЗА 12 г ли? Ами това е октопод и мафия! КЪДЕ ВИЖДАШ ДЪРЖАВА БРЕ ГЕРБЕРАСТЕ ***......е??? Нормалните хора,затова гласуваха за други масово!!

58

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта подпали държават със селендурското скопено юмруче и с лъжите на които вярват само чалгарите!

57

Анонимен

преди 2 години

Зеления комунистически вмирисан чорап съобщава, че държавата гори. Хората да се оправят, той е служебно назначен за да говори лъжи денонощно.

56

Василев

преди 2 години

Разбрахте ли, какъв плюс е да имаш начело на държавата пожарникар и полицай едновременно???Онези момеченца от ИТН, се взимат много на сериозно, а старите ченгета искренно се забавляват с тях!Може да им хареса някой и да го лансират напред, всичко е измислено и всичко следва план-график!!!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

55

Баце на разпит

преди 2 години

МВР: Г-н Шумкар, следим ви от известно време как обикаляте гори и паланки, като партизанин. Къде бяхте в понеделник, между 13:00 и 14:00?

54

Анонимен

преди 2 години

До Не извратен типКакво работят? Народа не разбра, имитират дейност и всеки ден по една лъжа. Радев е правил конкурс за лъжци подобно едни друг с конкурсите. Разликата е че този конкурс не го даваха по телевизията. Една баба сменя шефове и си мисли че проблема е в тях, а то се оказа, че тя била некадърна, друг антиваксър ще ни оправя здравеопазването, трети бил следовател по времето на групировките сега борец за справедливост.

53

КЪДЕ СИ БАЦЕ...

преди 2 години

ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ Е В ПЛАМЪЦИ ....А ТИЯ НЕГОДНИЦИ НЕ ИМ ПУКА...!

52

Радев оставка !

преди 2 години

Оставка за фигуранта Радев !!!

51

БЕСИЛО ЗА РУНДЬО...

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е В ПЛАМЪЦИ ....ТИ НЕГОДНИЦИ СИ ИГРАЯТ НА ПОЛИТИКИ....!...

50

Ти да видиш

преди 2 години

Температурите са високи, правителството на Фигуранта са некадърни, и така

49

Василев

преди 2 години

Този Янев бил много умен, като на малко агне майката, разбрал че човешката дейност е в основите на пожара!!!А може ли естествена торф и биомаса да се възпламени от високите температури, ами разбира се , че може!Само когато падат самолетите със сигурност може да кажем, че единствената вина е човешката дейност, но няма кой да носи отгонворност!!!Янев е малкият сол.таш.ак на Румбурака, а Бойко Рашков е клоуна, от президентския дворец , който засенчи и шоуто на Слави!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!

48

Nov

преди 2 години

Шефа на пожарната гербаджийски пияница трябва веднага да бъде изчегъртан. Две години мотае обществената поръчка за противопожарни хеликоптери, додето не останаха хеликоптери освен военните. Нямам нищо против тях, но нямат организация за тази дейност, не сериозно е да гасиш пожар в Рила, Родопите или където и да е и да зареждаш с гориво в София или Пловдив. При Обществената поръчка, фирмата оперираща осигурява цистерна за зареждане с гориво до мястото на пожара и ефективността е с пъти по голяма.

47

Бандит

преди 2 години

България гори. Хора умират. А фуражките си гледат кефаМигранти ни заливат. А фуражките си гледат кефаТока за бизнеса стана 400 лева. Заводи затварят. А фуражките си гледат кефа.

46

Радев няма шанс!

преди 2 години

ИТН --ще го ликвидира , каквото и да направи!--ФИГУРАНТА Е ОБРЕЧЕН!

45

помнещ

преди 2 години

до"СТРАНДЖАТА"!Ти да видиш СТРАНДЖА!Върна се пак а?То под лъжливи никове,като Позитно,Диана,таа и някакъв МИРО се подвизаваше на последък дърти комунисте съратник на Бившето борче и мутра Борисов започнал кариерата си като"пожарникар"! И не спрял да скача в държавата ни,от пост на пост?За групировките тогава след 1989 г СИК,сещаш се нали?Няма да ти обяснявам!-:)Такъв ЦИРК спретнаха с БОЖКОВ на младите "демократични дихателчета" че нямам думи! Знаеш прекрасно нали?-:(Странджа ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИШ!

44

Анонимен

преди 2 години

Гешев, първо на първо, е с невалидна диплома. Разрови се малко, намери годината, указа, с който отменят възможността да се записва втора специалност в Полицейското уни, та те така...